2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kan versen şuan cıkar herhalde ama duzenli reglin yoksa daha yumurtlamamis bile olabilirsin bence doktor takibi yada ovulasyon testiyle takip yap.. yine de istiyorsan kanda baktir. Şüphe olarak ne var
2 kasimda doktorum rahim tabakasi kalinlasmis dedi ya adet olcam ya bebek icin hazrlaniyo.. henuz bisey yok ama asiri uyku kasik agrisi aclik hissi falan ona yoruyorum bende

Kan versen şuan cıkar herhalde ama duzenli reglin yoksa daha yumurtlamamis bile olabilirsin bence doktor takibi yada ovulasyon testiyle takip yap.. yine de istiyorsan kanda baktir. Şüphe olarak ne var
Bi de saat basi wc ye gtme meselesi var tabi

Kızlar hepinize merhaba, ben de aranıza katıldım çok şükür. Hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Bat a 3 gün kala idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm, tam gününde bugün kanda da pozitifi gördük:halay:5 yaşında bir kızım var. tecrübeli annelere bir sorum var, daha ilk haftalar olmasına karşılık karnım çok şiş ve resmen bir ağırlık hissediyorum karın bölgesinde. Kızımda olmamıştı acaba 2. Gebeliklerde yaşanan bir durum mudur?

Hayırlı olsun:emir_bebek:
Tam olarak dediğin gibi özellikle akşamları hem gaz hem hazımsızlıktan diye düşünüyorum taş gibi oluyor karnım, pantolon düğmem kapanmıyor şimdiden:bicak:
Bizim abimizde 3.5yaşında:KK200:

Kızlaaaaar sonucu aldım pazartesi 39 çıktı Bugün 470. Sıkıntı yok dedi haftaya kese oluşur carsamba fln gel bakalım dedi. Bu arada 2 günde bir 2 katı oluyo demişlerdi böyle düşününce biraz fazla yükselmiş olmuyo mu?

Benim de iki günde 4katına çıkmıştı, ebemiz kesin diyemesek de çoğul gebelik olabilir dedi,
Ptesi gidicem ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum

S swe

Canim senin niye bu kadar gec cikiyor kan testin yaaa bi de keske daha once gidip kan testi yaptirsaydin artis oranina bakilirdi .tedirgin olmazdin :KK43:
Yogunluk varms hastanede ozele gttim bide. Doktoruma yazdim sabah yokmus o pazartesi hber vercm diyor

Aynen oyle pazartsye kaldi kesmide goremedim kndimden suphe ettim idrar testi aldim tekrar yaptim koyu cizgi ckti ikiside insallh kotu bse olmz :KK43:
Olmaz canim gec yumurtladiysan normal ki beni de o yuzden p.tesi cagirdi ya doktor . seninle adetimiz ayni gundu biliyosun.kese goruncdk kadar yukselmemistir deger

Olmaz canim gec yumurtladiysan normal ki beni de o yuzden p.tesi cagirdi ya doktor . seninle adetimiz ayni gundu biliyosun.kese goruncdk kadar yukselmemistir deger
Ay icimi rahatlattn cnm ya cok saol ins cnm bnm valla dis gblik flndr die cok korkuom

Degildir canim ya o tupleri kapali olanlarda felan oluyoo kanama felan oluyo dusunme oyle seylerr
Tamam cnm cok saol valla rahatlattin beniii iyi ki varsin ya elimden dusmedi tel netten baktim gldgmden beri 7 haftalik goren bile olmus kesesni

O
Tamam cnm cok saol valla rahatlattin beniii iyi ki varsin ya elimden dusmedi tel netten baktim gldgmden beri 7 haftalik goren bile olmus kesesni
Oyle oluyo canimmm panik durumlari bende de var yani bu uc ay boyle gececk iste .acabAlar hic eksilmiyo kafamdan.allahtan calisiyorum da kafayi yemistim yoksa.olana kadar da acaba olmayacak mi diye stres olmustumm simdi de en ufak birseyden nem kapiyorum

O

Oyle oluyo canimmm panik durumlari bende de var yani bu uc ay boyle gececk iste .acabAlar hic eksilmiyo kafamdan.allahtan calisiyorum da kafayi yemistim yoksa.olana kadar da acaba olmayacak mi diye stres olmustumm simdi de en ufak birseyden nem kapiyorum
Evet en zor aylar :KK43: kese goruncek kall atimlari falan filan cok zor ya

X