- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
ama ben beden eğitimi öğretmeniyim. hani şu hep özenilen... bende şuan sınıfta oturanlara özeniyorum amaaCanim bende ogretmenim .vala surekli orurdugumuz icin sorun yok ama cocuklar cok kizdiriyor beniyani bagirmadan olmuyoor
Ayyyy hadi ya e nasil olacak canim yaaa bende sinif ogretmeniyim:) senin icin zor degip miama ben beden eğitimi öğretmeniyim. hani şu hep özenilen... bende şuan sınıfta oturanlara özeniyorum amaa
Allah kolaylik versin sana cok dikkatli olama ben beden eğitimi öğretmeniyim. hani şu hep özenilen... bende şuan sınıfta oturanlara özeniyorum amaa
Bende calismak istiyorum hem istediklerimi daha rahat alirim hem evde zaman gecermi hicolsun olabildiğince çalış kendini kötü hissedene kadar. evde oturmak daha kötü olmalı. hem çalışırken zaman daha çabuk geçer
valla pek bişe yapmıyorum duyduğumdan beri. görevlendiriyorum çocukları dolaşıyorum etraflarında.Ayyyy hadi ya e nasil olacak canim yaaa bende sinif ogretmeniyim:) senin icin zor degip mi
evet biraz dikkatli olmalıyım. ama pek bişey yamıyorum bu aralar. geziniyorum sadeceAllah kolaylik versin sana cok dikkatli ol
ayyyy maşallahhhh. gözlerim doldu inann. bu kadar büyüyor mu 13 haftalık... sağlıklı kucağına alırsın inşallah. 41 kere maşallahhhGunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukurkizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri Eki Görüntüle 1907163
O zaman iyimisvalla pek bişe yapmıyorum duyduğumdan beri. görevlendiriyorum çocukları dolaşıyorum etraflarında.
Amin canim benim..Buyuyolar tabi annesi ne sandin sen :)) sampiyon onlar Allah hepsini esirgesinayyyy maşallahhhh. gözlerim doldu inann. bu kadar büyüyor mu 13 haftalık... sağlıklı kucağına alırsın inşallah. 41 kere maşallahhh
Masallah sizeGunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukurkizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri Eki Görüntüle 1907163
Oy masallah allah bagıslasin insallah saglikla kucagina alirsin canım hazir kız annesi bulmusken sanada soruyum canim idrar rengi acık sarımı oluyor yoksa koyu sarımıGunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukurkizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri Eki Görüntüle 1907163
Amin hepimize insallah.Icini ferah tut canim korkular daha fazlasini getiriyor.nacizane tavsiyem bos zamanlarinizda bebek urunleri felan inceleyin nasil bir besik,oda alicaksiniz fikir edinin kiyafetlerini bebek arac gereclerine bakin kafaniz dagilicaktir hemde motive oluyor insanMasallah sizeSaglikla kucagina almakta nasip olsun .. Rabbim bizede gostersin bu gunleri hala birsey olacak korkusu var bende ..
Amin canimmm Allah razi olsun.Koyu degil canim normal rengindeOy masallah allah bagıslasin insallah saglikla kucagina alirsin canım hazir kız annesi bulmusken sanada soruyum canim idrar rengi acık sarımı oluyor yoksa koyu sarımı
Bende doktorum olursa cumaya alacağım aynı gün duyarız inş :)ben keseyi gördüm, kalp atışlarını da bu cuma duyucaz insallah
Benimde ilk gebeliğim. Lekelenme oldu diyince ben ikinci sandımTecrubem yokki ilk gebeligim ne yapcagimida bilmiyorum iste sadece vajinal istemiyorum beklerim bir iki hafta napalim
Tecrubem yokki ilk gebeligim ne yapcagimida bilmiyorum iste sadece vajinal istemiyorum beklerim bir iki hafta napalim
Günaydın kızlar hafta sonuna geliyoruz artıkBugün eşim evi toplayacak annesiyele bana birşey elletmiyorlar yarın sabah tasınıyoruz ev kiramız cok yüksekti bebegimiz için para biriktirelim diye bebeğimiz şimdiden hayırlı geldi bakalım
Benimde ilk gebeliğim. Lekelenme oldu diyince ben ikinci sandım
Kızlar merhabalar. öncelikle hepimizi tebrik ediyorum. Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
inşallah.
Size bi sorum olacak benim sağ kasığım da batmalar oluyor. Sizde de var mı böyle durumlar. Mide bulantı falan yok henüz. Pazartesi kalp atışlarını dinlemeye gidicez onun için doktora gitmedim pazartesi söylerim diye. Önemli bişey olabilir mi acaba. Bu arada ilk hamileliğim.
Sevgilerrr...