2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin hepimize insallah.Icini ferah tut canim korkular daha fazlasini getiriyor.nacizane tavsiyem bos zamanlarinizda bebek urunleri felan inceleyin nasil bir besik,oda alicaksiniz fikir edinin kiyafetlerini bebek arac gereclerine bakin kafaniz dagilicaktir hemde motive oluyor insan

Ben esya bakmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum kendimide fazla kaptirmamaya calisiyorum ne olur ne olmaz. Allah hayirlisini versin

Anladım canım hayırlısı olsun bakalım on gün sonra kalp atışlarınıda duyarsın belki ama üstten yine zor duyulur sanırım sen tecrübelerine göre dikkat et tabii

Kalp atışları duyulmasa da görünebiliyor:KK200:
Biz oğlumda 6.hafta bittiğinde duyamamıştık ama kese içinde sanki minik bir yıldız gibi hafif yanıp sönüyor gibiydi, tam tarif edemiyorum ama drumuz kalp atışı olduğunu söylemişti:KK200:
Haftaya gidicem bende duyabilirmiyiz bilmiyrm ama belki görebiliriz:nazar:

Kalp atışları duyulmasa da görünebiliyor:KK200:
Biz oğlumda 6.hafta bittiğinde duyamamıştık ama kese içinde sanki minik bir yıldız gibi hafif yanıp sönüyor gibiydi, tam tarif edemiyorum ama drumuz kalp atışı olduğunu söylemişti:KK200:
Haftaya gidicem bende duyabilirmiyiz bilmiyrm ama belki görebiliriz:nazar:

Şuanda bile kalp atisi varmis diyor kimileri sadece cihazlar hemen duyamiyor zaten ilk uc ay o kadar hizli buyuyolarki bir mucize

Amin hepimize insallah.Icini ferah tut canim korkular daha fazlasini getiriyor.nacizane tavsiyem bos zamanlarinizda bebek urunleri felan inceleyin nasil bir besik,oda alicaksiniz fikir edinin kiyafetlerini bebek arac gereclerine bakin kafaniz dagilicaktir hemde motive oluyor insan
Daha onceden iki kaybim var ilk gebelik olsaydi belki hevesle bakardim herseye de simdi tedirginim haliyle esyayi birak hamileyim bile diyemiyorum :-/
Yoksa soyledikleriniz iyi fikir :KK66: Rabbime emanet kismeti varsa dogacak elbet . .

Ben esya bakmak icin cok erken oldugunu dusunuyorum kendimide fazla kaptirmamaya calisiyorum ne olur ne olmaz. Allah hayirlisini versin
evet 5 6 aydan sonra eşyalara bakmak daha doğru bencede. doğuma yakında odasını hazırlamak mantıklı.. çünkü o zamanlar daha zor geçebilir en azından o işlerle uğraşınca vakit geçer birazcık

Daha onceden iki kaybim var ilk gebelik olsaydi belki hevesle bakardim herseye de simdi tedirginim haliyle esyayi birak hamileyim bile diyemiyorum :-/
Yoksa soyledikleriniz iyi fikir :KK66: Rabbime emanet kismeti varsa dogacak elbet . .

Ben kayip yasamadim ama temkinli olmak iyidir. Ortadaki 3 ay bunlar icin vaktimiz olur insallah. Simdi dusuk tehlikesi, sonrada erken dogum tehlikesi derken hep olucak riskler.. insallah hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza

kızlar bu arada biraz saçma olabilir ama dicem. benim sağ tarafımda batmalar oluyor dedim ya. gece uyurken bi ara uyandım. pıt pıt diye sanki kalp atışı :) hani bilekten nabız ölçerken hissederiz ya aynı onun gibi bir ses. kalp atışı olabilir mi acaba.. aklımda deli sorularrr :skandal::KK17:

Ben kayip yasamadim ama temkinli olmak iyidir. Ortadaki 3 ay bunlar icin vaktimiz olur insallah. Simdi dusuk tehlikesi, sonrada erken dogum tehlikesi derken hep olucak riskler.. insallah hayirlisiyla saglikla aliriz kucagimiza
Tabiki öylede kimseyi kirmamak icin herkesin fikrine ortak oluyorum ☺
Bana doktor dogsada yasar artik diyene kadar sanirim hic birsey almam .. Su an en guzel yatirim onun icin aldigimiz gidalar ☺

kızlar bu arada biraz saçma olabilir ama dicem. benim sağ tarafımda batmalar oluyor dedim ya. gece uyurken bi ara uyandım. pıt pıt diye sanki kalp atışı :) hani bilekten nabız ölçerken hissederiz ya aynı onun gibi bir ses. kalp atışı olabilir mi acaba.. aklımda deli sorularrr :skandal::KK17:
Kalp atisi disardan duyurlur mu hic ☺ Hep bunlar cok dusunmekten oluyor ..
Senin randevu ne zamandi pazartesimiydi ?

Gunaydin kizlar Allah hepinize ,hepimize hayirli saglikli hamilelikler ve kucagimiza almayi nasip etsin.okudum biraz yazdiklarinizi ne tatli heyecanlar :)) ilk uc ayi atlattik biz cok sukur :anneadayı: kizimiza bi masallahinizi aliriz teyzeleri :KK200::KK200:Eki Görüntüle 1907163
Maşallah sağlıkla kucağiniza alin

Hayır canım bagırsakları hissediyosundur :-)

Iki gun once bende de basladi o. Doktoruma sormayi unuttum ama kalp atisi olduguna hic ihtimal vermiyorum :)))

Çoook erken daha:anneadayı:
Gerçekten damar seyirmesi olabilir hissettiğiniz, ç

Ay yazamadım yarım gittio_O

Kızlar hissedilmesi özellikle ilk hamilelikte 15-16. haftayı buluyor, dışarıdan nabız gibi olan hiç hissedilmiyor, 20li haftalarda belirgin hareketler dışarıdan elle dokunulduğunda hissedilebiliyor:emir_bebek:

X