- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
Cuma,cumartesi ve pazar hastanedeydik ve hep serum verildiBenim kizim 6 aylikken gecirdi. Hep uyuyordu halsizlikten.. bayilir gibiydi. Zorla uyandirirdim. Bol bol su takviyesi ver gerekirse serum baglat. Biz 2 serum baglattik bide probiyotik kullandik
Malesef bizde buronsit icin hastanede yattiktan sonra rota olduk.. geciyor bir sekilde ama zor oluyor elbette. O reflor, maflor gram fayda etmedi bizdeCuma,cumartesi ve pazar hastanedeydik ve hep serum verildi
Maflor kullaniyorum şuan
Ama suyu zorla içiyor. oldum olası çok su içmez zaten.gerci çok yemedigi için suyu nasil içsin cocuk
6 aylikken küçucük bebek nasil zor olmuştur sizin ve bebeginiz için
Ne kullandiniz maflor yerineMalesef bizde buronsit icin hastanede yattiktan sonra rota olduk.. geciyor bir sekilde ama zor oluyor elbette. O reflor, maflor gram fayda etmedi bizde
Sadece probiyotik kullandik biz canimNe kullandiniz maflor yerine
Tsk ederim
Canim cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşaallah rabbim beterinden korusunDün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Dili bogazina kaçtı kollarimda bayıldı kaldi.komşular Allah razi olsun dilini cikardilar hastaneye yetiştirdik dünden beri ara ara ateşleniyor yine
Bogaz enfeksiyonu varmis.bide rota virusu kapmis
Simdilik hastanedeyiz.anne olmak ne zor
Şu mübarek günlerde dua edin ne olur bizede
Amin canimCanim cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşaallah rabbim beterinden korusun
İyilestinizmi nasil oldu minikAmin canim
Allah razi olsun tüm evlatları korusun Rabbim
Çok sükür 5.günden sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı .bugun 12.gün yine de mukuslu kaka yapiyor gıda alerjisi de var tabi.bagirsaklari tam düzelemediİyilestinizmi nasil oldu minik
Evet canim gecmis olsun tekrardab Allah yasatmasibÇok sükür 5.günden sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı .bugun 12.gün yine de mukuslu kaka yapiyor gıda alerjisi de var tabi.bagirsaklari tam düzelemedi
Önceki gün yine ateşlendi çok korktum aynı şeyleri yaşamaktan başında nöbet tuttum resmen
Köpek dişlerini çıkartıyor bu arada onun ateşi galiba
Ama yinede çok şükür.herşeyin başı sağlik bunu birkez daha anladim
Amin canimEvet canim gecmis olsun tekrardab Allah yasatmasib
Cok uzuldum cok gecmis olsun
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM, GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN..Dün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Dili bogazina kaçtı kollarimda bayıldı kaldi.komşular Allah razi olsun dilini cikardilar hastaneye yetiştirdik dünden beri ara ara ateşleniyor yine
Bogaz enfeksiyonu varmis.bide rota virusu kapmis
Simdilik hastanedeyiz.anne olmak ne zor
Şu mübarek günlerde dua edin ne olur bizede
Saol canimALLAH ŞİFA VERSİN CANIM, GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN..
çok teşekkür ederizSaol canim
Size de cok gecmis olsun
Selam canim. Biz sizden dogdugumuz icin asimizda sizden sonraselam kızlar nasılsınız 2 yaş aşısını yaptıranlar var mı kaç taneaşı zamanı yaklaştıkca kalbım sıkışıyor.
Az kaldı 2 yaş hazırlıkları başladı geçen yıl mor gümüş konseptimiz vardı bu yıl siyah gold hazırlıklara basladım
Bende öyle dıyordum evde çekirdek aile pasta keser yerizSelam canim. Biz sizden dogdugumuz icin asimizda sizden sonrane guzel tatli telaslar icine girmissin. Ben bu sene konsptli doğumgünü yapmayacağım. Aile arasinda pasta keseriz