2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizim 6 aylikken gecirdi. Hep uyuyordu halsizlikten.. bayilir gibiydi. Zorla uyandirirdim. Bol bol su takviyesi ver gerekirse serum baglat. Biz 2 serum baglattik bide probiyotik kullandik
Cuma,cumartesi ve pazar hastanedeydik ve hep serum verildi
Maflor kullaniyorum şuan
Ama suyu zorla içiyor. oldum olası çok su içmez zaten.gerci çok yemedigi için suyu nasil içsin cocuk
6 aylikken küçucük bebek nasil zor olmuştur sizin ve bebeginiz için

Malesef bizde buronsit icin hastanede yattiktan sonra rota olduk.. geciyor bir sekilde ama zor oluyor elbette. O reflor, maflor gram fayda etmedi bizde

Canim cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin inşaallah rabbim beterinden korusun

İyilestinizmi nasil oldu minik
Çok sükür 5.günden sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı .bugun 12.gün yine de mukuslu kaka yapiyor gıda alerjisi de var tabi.bagirsaklari tam düzelemedi
Önceki gün yine ateşlendi çok korktum aynı şeyleri yaşamaktan başında nöbet tuttum resmen
Köpek dişlerini çıkartıyor bu arada onun ateşi galiba
Ama yinede çok şükür.herşeyin başı sağlik bunu birkez daha anladim

Evet canim gecmis olsun tekrardab Allah yasatmasib

Selam kızlar benim kızda hasta oldu..10 gün boyunca bekledim.antibiyotik vermemek için...geçer gibi oldu.ama geçmedi.. 10 gün dolunca ve hiçbir değişiklik olmayınca doktora götürdüm..antibiyotik yazdı tabiki..antbiyotikle de tanışmış olduk.. vermek hiç istemedim ama dk sinüzite çevirebilir sen bilirsin deyince, gecede öksürük başlayınca mecbur augmentin verdim..şimdi burnu akmıyor..2.yaş kutlamamızda yaklaşıyor temmuz ayında..bizden haberler böyle kızlar. kreşe de seneye vereceğim o durumda netleşti gibi..k.valide 1 yıl daha bakarım dedi, sağolsun..

Cok uzuldum cok gecmis olsun
ALLAH ŞİFA VERSİN CANIM, GELMİŞ GEÇMİŞ OLSUN..

selam kızlar nasılsınız 2 yaş aşısını yaptıranlar var mı kaç tane aşı zamanı yaklaştıkca kalbım sıkışıyor.
Az kaldı 2 yaş hazırlıkları başladı geçen yıl mor gümüş konseptimiz vardı bu yıl siyah gold hazırlıklara basladım

Selam canim. Biz sizden dogdugumuz icin asimizda sizden sonra ne guzel tatli telaslar icine girmissin. Ben bu sene konsptli doğumgünü yapmayacağım. Aile arasinda pasta keseriz

Selam canim. Biz sizden dogdugumuz icin asimizda sizden sonra ne guzel tatli telaslar icine girmissin. Ben bu sene konsptli doğumgünü yapmayacağım. Aile arasinda pasta keseriz
Bende öyle dıyordum evde çekirdek aile pasta keser yeriz Ama öyle olmadı bi bakmışım halaların yanında konseptli bir plan olmuş
Belki bilen vardır diye sordum aşıyı aslında yoksa henüz hazırana bile girmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…