Ah alpicim ben neydeyim nerelere kaçıp gideyim bilemedim 3ü birden canımı okuyorlar bazen keçileri kaçırıyorum çoğu zamanda tadını çıkarmaya çalışıyorum 2 yaş ergenliği bitecek başka şeyler çıkacak her anın tadını çıkarmak lazımBu 2 yaş neymiş arkadaş gece uyku yok ağlıyor susmuyor sabaha kadar ayağında salla beni diyor indirince kıyamet kopuyor hep ağlamaklı hep dediğim olsun diyor .. Allahım nolur hemen geçsin çoook zor
Neden ayrıldınız hayırdır sağlık problemi değildir inşallah ben doğumda 5 gün ayrı kalmıştım çok kötü oluyor8 gündür kızımdan ayrıyım, ilk kez ayrıldık, o kadar özledim ki şuan tüm yaramazlıkları da özlüyorum)
Ağlama krızlerı olmasa herşey cok guzeldeAh alpicim ben neydeyim nerelere kaçıp gideyim bilemedim 3ü birden canımı okuyorlar bazen keçileri kaçırıyorum çoğu zamanda tadını çıkarmaya çalışıyorum 2 yaş ergenliği bitecek başka şeyler çıkacak her anın tadını çıkarmak lazım
Aa neden ayrısınız hayrolsun inşallah . Sonucta kavusacaksınız öyle düşün8 gündür kızımdan ayrıyım, ilk kez ayrıldık, o kadar özledim ki şuan tüm yaramazlıkları da özlüyorum)
Neden ayrıldınız hayırdır sağlık problemi değildir inşallah ben doğumda 5 gün ayrı kalmıştım çok kötü oluyor
Çok şükür sağlık problemi değil. 2. Gelince apar topar işe başladım. Asyaya da bakmaya annem gelmişti memleketten ama annemi apartmanda ancak 2 hafta tutabildim. Kzıımı da alıp memlekete gitti. O küçük cadı da tavuk, civciv, köpek, kedi, bahçe , tarla falan görünce unuttu biziAa neden ayrısınız hayrolsun inşallah . Sonucta kavusacaksınız öyle düşün
Nice mutlu seneleriniz olsun. Bizim 11 temmuz bizde babaanne anane ile bu aksam kutladik. Benim ananem ameliyat olcak. Kotu birsey olursa daha sonrasinda yapmam dogumgunu diye yapayim kurtulayim istedim. Sonucta kizima ani kalcak...Selam anneler. Yarın kızımın doğum günü. Tatilde olduğumuz için aşısını haftaya ailemin yanında yaptıracağım. Sorun olmaz inşallah. Yarın eşimin ailesiyle bir pasta keseceğiz. Haftaya da benim ailemle pasta keseriz. Kızım mum üflemeye doyacak bu sene :))
2 yas " ben ben " dönemi başladı bizde de. Ben yaparım, bırak ben yapacağım diyip duruyor. Yolda elimizi birakip koşmalar, açık kapıdan başını alıp ' Ben gidiyorum' diyip çıkıp gitmeler... Yemekle de pek arasi yok. Kekemeligimiz hala devam ediyor. Hatta ertiyor. Memlekette bir uzmana goturecegiz. Eylulde krese baslayacak insallah. Bebisleri ve sizleri Allaha emanet ediyorum.
Saglikli huzurlu hayirli uzun omru olsun insallah. Anneannenize sifalar diliyorum.Nice mutlu seneleriniz olsun. Bizim 11 temmuz bizde babaanne anane ile bu aksam kutladik. Benim ananem ameliyat olcak. Kotu birsey olursa daha sonrasinda yapmam dogumgunu diye yapayim kurtulayim istedim. Sonucta kizima ani kalcak...
Aaa ne güzel benımkı adım atmaz bensizÇok şükür sağlık problemi değil. 2. Gelince apar topar işe başladım. Asyaya da bakmaya annem gelmişti memleketten ama annemi apartmanda ancak 2 hafta tutabildim. Kzıımı da alıp memlekete gitti. O küçük cadı da tavuk, civciv, köpek, kedi, bahçe , tarla falan görünce unuttu bizi) ilk kez 7 gün sonra annemi özledim demiş )
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin anneciğine .Nice mutlu seneleriniz olsun. Bizim 11 temmuz bizde babaanne anane ile bu aksam kutladik. Benim ananem ameliyat olcak. Kotu birsey olursa daha sonrasinda yapmam dogumgunu diye yapayim kurtulayim istedim. Sonucta kizima ani kalcak...
Benimki de öyleydi, işe başlayınca unuttu beniAaa ne güzel benımkı adım atmaz bensizbırak şehir dısını kapı önüne cıkmıyor tam anneci oldu kimsesiz büyüdüğü için normal dıyorum.
Neyse güzel ayrılık bunlar alışması iyi ama senın için ikinci gelince iyi olur zor zamanlarda
hayırlı olsun o zamanSelammm. Sürpriz bir gebelik haberinide ben veriyim size
benim kiz o kadar da konusmuyor. Önünüzde ki ay dra goturcem. Dogumgununuz kutlu olsun :)Selam kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallaj bugun oglumun dogum gunu ve burasi geldi aklima...bizimkisi cok konusmuyor hala erkek oldigindan midir bilmem..anne bir iki amca ayse allah dede anane diyor at falan diyor tekrarliyor ancak baba ve degisik baska kelimesi yok :) gitgide daha ck bglniyoruz.bu hfta 4 gun ayri kaldk ayri sehirlerdeyiz cooook ozledm rabbim kavusulmaz ayrilik vrmesn
Maşallah size :)Tüm bebişlerimizin doğum günü kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömür versin bizimde doğum günü 20sinde ama birdahaki haftasonu kutlayacağız bizde hem abi hem kardeş olunca hangisine özeneceğini şaşırıyor abi wcye gidince bezi çıkar bende oraya yapacam diyor çıkarıyoruz oturup oyun oynuyor ardından odaya geliyor kardeş kaka yaptı diyor hadi benimde altımı değiştir diyor bebeği emziriyorum bırakınca hemen kucağıma gelip yatıyor bende süt istiyorum diyor ama abiyle hırsız polis oynuyor bizim önde abi olunca konuşmaya çabuk başladı ama şimdide hiç susmuyor ev kreşe döndü her yer herşey oyuncak oldu kız 3 aylık oldu o da abilere can atıyor sayelerinde sürünmeyi öğrendi 1 aya kadar emekler herhalde