2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aşı takviminde 1 aşı gözüküyor. İyi haber bir fdaha okul akadar aşı yok)

Yok bizimde yine halamiz dayimiz falan olcakta konsept vs yapmicam

evet son aşı şükür :) o yuzden aşırı mutluyum Takvime bakmaya erindim illaki bilen çıkar dedim Sagol canım Sen nasılsın nasıl gidiyor hamiş annelik ☺
Hamilelik iyi gidiyor ama çok halsiz bırakıyor beni. 5 dk bir tansiyonum dşüp dinlenme ihtiyacı hissediyorum. Evde sürekli beraber oyun oynayalım diye beni 1 dk oturmayan bir minik daha var malum. Bir de karnıma çıkıp zıplıyor. Orda kardeş var yapma diyorum sağa sola bakınıyor garibim)
Bir d3 bayramdan sonra işe başlayacağım mecburen erkene almak zorunda kaldım. 15 aydan sonra çok zor gelecek.

Yok bizimde yine halamiz dayimiz falan olcakta konsept vs yapmicam
Bizim sadece hala grubu olacak çünkü eşimin memleketine gidicez
Allah yardımcın olsun canım Bir ton oyuncak aldım ama sadece oyun hamuru azcık dikkatini çekiyor varsa yoksa anne baba bizle oynuyor

Bizim sadece hala grubu olacak çünkü eşimin memleketine gidicez
Allah yardımcın olsun canım Bir ton oyuncak aldım ama sadece oyun hamuru azcık dikkatini çekiyor varsa yoksa anne baba bizle oynuyor ☺
Ahhh o oyun hamuru... Bazı geceler 2 de 3de kalkıp anne hamur oynayalım diyor (ve oynuyor)

Şuan ablamın doğumu için doğumhanedeyim. Millet doğuruyor, ben ağlıyorum. Burdan normal doğum yapan arkadaşları bir kez daha kutluyorum, asla yapamayacağım bir şeymiş.

Şuan ablamın doğumu için doğumhanedeyim. Millet doğuruyor, ben ağlıyorum. Burdan normal doğum yapan arkadaşları bir kez daha kutluyorum, asla yapamayacağım bir şeymiş.
Gece sayıklıyo benım kızım da anne hamu yaya adınıda güzel uydurmus :)
Allah kurtarsın canım bende kutluyorum normal dogum yapanları helal olsun

Hepinize iyi günler temmuz anneleri , miniklerimiz büyüyor ve gelişimi için önemli adımlardan biri olan tuvalet eğitimi var sırada .Aranızda başlayan varmı veya alıştıran yada neler yapıyorsunuz ? ?

Hepinize iyi günler temmuz anneleri , miniklerimiz büyüyor ve gelişimi için önemli adımlardan biri olan tuvalet eğitimi var sırada .Aranızda başlayan varmı veya alıştıran yada neler yapıyorsunuz ? ?
İyi günler canım.Ben de düşünüyorum ama henüz başlamadım.Temmuzun 17 sinde kızım 2 yaşını dolduracak

İyi günler canım.Ben de düşünüyorum ama henüz başlamadım.Temmuzun 17 sinde kızım 2 yaşını dolduracak

benim ki temmuz 4 doğumlu , 1 aydır başladık 3 gündür gece gündüz bez yok hayatımızda ama biz sürekli götürüyoruz kendi hala söylemiyor 10 defa gidiyosa 4 defa anca kendi farkına varıyor bu süreç normal mi anlamadım

Kışın lazımlığını ilk aldığımda çok hevesliydi, söylüyordu, lazımlık kitabı vardı, lazımlığın üzerinde 45 dakika onu okuyorduk, gece falan kuru kalkıyordu. Ama ben üzerine gitmedim, kışın üşümesin yazın hallederiz dedim, unuttu ve hevesi de kırıldı. Şimdi yine ara ara lazımlığına oturuyoruz, ama söylemiyor, eskisi kadar çok da yapmıyor, 2 gündür klozet adaptörüne özendi, onunla saatlerce oturuyor. Baz3n bbezsiz duruyor ama tam anlamıyla bir eğitimdeyiz diyemeyeceğim.
Eğer istemiyorsa zorlanıyorsa çok da ısrarcı olmamak düşüncesindeyim, nasılsa hazır olacakları bir zaman vardır. Elbelt bırakacaklar bezi.

Bizde bayramdan sonraki hafta denedik wc işini ama olmadi. Hep kacirdi. Gece bezide hâla dolu olunca bende geri bagladim bezinj

Bugün 2 yaş aşısını oldu. Giderken iğne olacağını söyledim. Doktor iğne yapmasın, sadece kalbimi dinlesin diyordu ama iğneden kaçamadı:)) biz de oyuncak iğnemizi götürüp hemşire ablay iğne yaptık) kana kan, intikam))

Tuvalet eğitiminin "t"si bile yok şuan hayatimizda :)

Merhaba kızlar uzuuunn zaman oldu. Cok özlemişim buraları.. herkes iyidir umarım kızımla 2 yaş sendromu yaşıyoruz herşeyi ağlayarak istiyor. Oysaki oğlum yeni atlatmıştı Tuvalet eğitimine başlamadık çünkü oğluma daha yeni alıştırdık ama cok meraklı hevesli kaka yaparken hemen söylüyor temizle diyor..

Merhaba kızlar ikinci kez temmuz annesi olmaya ramak kala 28 haziranda geliyor minik kızımız. Dr cumaya gün verdi hepinizden dua bekliyorum. 2 yaşına girmeye hazırlanan kızımda kardeş etkisi nasil yankılanacak merakla bekliyorum. Ikisiyle birden başedebilecek miyim büyük küçügü nasıl karşılayacak aklımda deli sorular icinde haftaya dogacak yeni bebegimi bekliyorum.

Hayirlisiyla kavuşun canim

Sağlıkla al kucağına .. kıskançlık olacağını sanmıyorum henüz küçük umarım kolay büyütürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…