2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben gecikme yasiyorum. Bekledigim regl gununde lekelenme oldu sonra durdu.. cok korkuyorum. Pco oldugum icin 35 gune kadar bekliyim dedim ama aklimdan cikmiyo ya varsa diye
lekelenmen olduysa pko varsa korkma bence geç olur ama adet olursun

Canim ben de agustosta krese verecegim. Ayni durumdayiz bizimde aileler donusumlu bakiyor, esim bakiciya asla yanasmiyor. Karsi komsum ve bir arkadasim 2 yasinda baslatmislar su an 4 e girecek cocuklari sordum uyum sagladigini severek gittigini soylediler. Tabii ilk hafta mizlanir o kadar olacak dediler. Burda onlarin verdigi krese verecegim okul yokken baslaticamki bi muddet yaninda olabileyim alisma surecinde. Umarim her sey yolunda gider alisirda bizde rahat ederiz bu yil.

Onun haricinde ben de 2. Yapan dusunen annelerin cesaretine enerjisine hayran kaliyorum. Inanin o kadar istiyorum ki oglumun kardesi olsun ama asla gozum kesmiyor. Hala sallanarak uyuyan full enerjili kendi kendine mumkun deil oynamayan bi oglusla 2.yi hayal bile edemiyorum. Unutursun diyorlar. Bakalim gorecegiz :)

Dün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Dili bogazina kaçtı kollarimda bayıldı kaldi.komşular Allah razi olsun dilini cikardilar hastaneye yetiştirdik dünden beri ara ara ateşleniyor yine
Bogaz enfeksiyonu varmis.bide rota virusu kapmis
Simdilik hastanedeyiz.anne olmak ne zor
Şu mübarek günlerde dua edin ne olur bizede

Çok büyük geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş, komşuların şansın olmuş. Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah

Cok uzuldum cok gecmis olsun

Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım.

Rota bizde gecirdik insan cok zorlaniyor. Ama asil ateslenip havale gecirmesi seni hep korkutmus hemde uzmustur. Rabbim tekrar yasatmasin, su mubarek günlerde yuregine ferahlik versin
Kaç günde geçti ishal sizde
Ateş hep oldumu ?

Bizde ateş hiç olmadi canım. Kusma da ilk gunlerde 2 kez fiskirir tarzda oldu. 10 gün ishaldi. Ama ne ishal bizde direkt ishalle atti sanirim. Masallah diyim onca hastalık gecirdik ates cok olmadi bizde
5.günümüz bugün 5 gün daha mi var yani

Herkesin farkli suruyor canim ama
Biran önce düzelir insaAllah çok halsizleşti hep mızmız
Önceden uslu degil derdim ama gercekten önce cok coook usluymuş şimdiki halini görünce anladım.sürekli kendini yere atıp ağlıyor

Biran önce düzelir insaAllah çok halsizleşti hep mızmız
Önceden uslu degil derdim ama gercekten önce cok coook usluymuş şimdiki halini görünce anladım.sürekli kendini yere atıp ağlıyor
Benim kizim 6 aylikken gecirdi. Hep uyuyordu halsizlikten.. bayilir gibiydi. Zorla uyandirirdim. Bol bol su takviyesi ver gerekirse serum baglat. Biz 2 serum baglattik bide probiyotik kullandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…