lekelenmen olduysa pko varsa korkma bence geç olur ama adet olursunKizlar ben gecikme yasiyorum. Bekledigim regl gununde lekelenme oldu sonra durdu.. cok korkuyorum. Pco oldugum icin 35 gune kadar bekliyim dedim ama aklimdan cikmiyo ya varsa diye
Dün aksam oldum boşuna korktumlekelenmen olduysa pko varsa korkma bence geç olur ama adet olursun
Canim ben de agustosta krese verecegim. Ayni durumdayiz bizimde aileler donusumlu bakiyor, esim bakiciya asla yanasmiyor. Karsi komsum ve bir arkadasim 2 yasinda baslatmislar su an 4 e girecek cocuklari sordum uyum sagladigini severek gittigini soylediler. Tabii ilk hafta mizlanir o kadar olacak dediler. Burda onlarin verdigi krese verecegim okul yokken baslaticamki bi muddet yaninda olabileyim alisma surecinde. Umarim her sey yolunda gider alisirda bizde rahat ederiz bu yil.Merhaba anneler, hamilelere Allah kavustursun doguranlara hayirli olsun diyorum. Sanirim tek cocuklu bir ben kalacagim, hala 2. cocuk fikrine coook uzagim ama bir de kizim olsun isterdim :)
Birisi alerji testi yapildi yazmis. Benim oglumun da 2 3 aydir gecmeyen pisigi vardi, deri testi yapildi sadece kiviye alerjisi cikti. Ama testten sonra butun vucudu kabardi. Yuzu de dahil beyaz yeri kalmadi, her yeri egzamayla kaplandiahh cok cektik gitmedigimiz prof kalmadi. Kortizonlu kremler, ilaclar derken 2 ayda falan tamamen duzeldi. Su an islak mendil asla kullanmiyorum. Halilarin uzerine yorgan serdim. Yunlu hicbi kiyafeti yok zaten. Cok zor bir surecti Allah bir daha yasatmasin. Alerjili bebeklere de sifa versin. Ogluma hala asitli ve tropikal meyveler vermiyorum korkumdan.
Onun disinda oglum artik baya konusuyor 21.5 aylik su anda normal sohbet edebiliyoruz. Tabii cok anlasilir degil ama anne babasi olarak biz anliyoruz :)
Bir sorum olacakti, 2 yasinda krese vermeyi dusunen var mi? Yoksa erken mi? Calistigim icin bakacak kisi bulamiyorum zor oluyor. Annemle kv donusumlu bakiyor ama ikisi de sehir disinda oldugundan pek istemiyorlar aylarca bizimle kalmak zorundalar cunku
Çok büyük geçmiş olsun canım. Allah beterinden korumuş, komşuların şansın olmuş. Tez vakitte sağlığına kavuşur inşallahDün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Dili bogazina kaçtı kollarimda bayıldı kaldi.komşular Allah razi olsun dilini cikardilar hastaneye yetiştirdik dünden beri ara ara ateşleniyor yine
Bogaz enfeksiyonu varmis.bide rota virusu kapmis
Simdilik hastanedeyiz.anne olmak ne zor
Şu mübarek günlerde dua edin ne olur bizede
Cok uzuldum cok gecmis olsunDün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Dili bogazina kaçtı kollarimda bayıldı kaldi.komşular Allah razi olsun dilini cikardilar hastaneye yetiştirdik dünden beri ara ara ateşleniyor yine
Rabbim şifa versinDün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinDün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Çok tsk ederim canimÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Rota bizde gecirdik insan cok zorlaniyor. Ama asil ateslenip havale gecirmesi seni hep korkutmus hemde uzmustur. Rabbim tekrar yasatmasin, su mubarek günlerde yuregine ferahlik versinÇok tsk ederim canim
Dün hastaneden eve çıktık
Allah tüm hastalara şifalar versin.yavrularımızi korusun Rabbim
Çok geçmiş olsun canım.Dün sabah 10 gibi kizım ateşli havale geçirdi
Kaç günde geçti ishal sizdeRota bizde gecirdik insan cok zorlaniyor. Ama asil ateslenip havale gecirmesi seni hep korkutmus hemde uzmustur. Rabbim tekrar yasatmasin, su mubarek günlerde yuregine ferahlik versin
Saol canimÇok geçmiş olsun canım.
Bizde ateş hiç olmadi canım. Kusma da ilk gunlerde 2 kez fiskirir tarzda oldu. 10 gün ishaldi. Ama ne ishalKaç günde geçti ishal sizde
Ateş hep oldumu ?
5.günümüz bugün 5 gün daha mi var yaniBizde ateş hiç olmadi canım. Kusma da ilk gunlerde 2 kez fiskirir tarzda oldu. 10 gün ishaldi. Ama ne ishalbizde direkt ishalle atti sanirim. Masallah diyim onca hastalık gecirdik ates cok olmadi bizde
Herkesin farkli suruyor canim ama5.günümüz bugün 5 gün daha mi var yani
Biran önce düzelir insaAllah çok halsizleşti hep mızmızHerkesin farkli suruyor canim ama
Benim kizim 6 aylikken gecirdi. Hep uyuyordu halsizlikten.. bayilir gibiydi. Zorla uyandirirdim. Bol bol su takviyesi ver gerekirse serum baglat. Biz 2 serum baglattik bide probiyotik kullandikBiran önce düzelir insaAllah çok halsizleşti hep mızmız
Önceden uslu degil derdim ama gercekten önce cok coook usluymuş şimdiki halini görünce anladım.sürekli kendini yere atıp ağlıyor