Merhaba anneler, hamilelere Allah kavustursun doguranlara hayirli olsun diyorum. Sanirim tek cocuklu bir ben kalacagim, hala 2. cocuk fikrine coook uzagim ama bir de kizim olsun isterdim :)
Birisi alerji testi yapildi yazmis. Benim oglumun da 2 3 aydir gecmeyen pisigi vardi, deri testi yapildi sadece kiviye alerjisi cikti. Ama testten sonra butun vucudu kabardi. Yuzu de dahil beyaz yeri kalmadi, her yeri egzamayla kaplandi
ahh cok cektik gitmedigimiz prof kalmadi. Kortizonlu kremler, ilaclar derken 2 ayda falan tamamen duzeldi. Su an islak mendil asla kullanmiyorum. Halilarin uzerine yorgan serdim. Yunlu hicbi kiyafeti yok zaten. Cok zor bir surecti Allah bir daha yasatmasin. Alerjili bebeklere de sifa versin. Ogluma hala asitli ve tropikal meyveler vermiyorum korkumdan.
Onun disinda oglum artik baya konusuyor 21.5 aylik su anda normal sohbet edebiliyoruz. Tabii cok anlasilir degil ama anne babasi olarak biz anliyoruz :)
Bir sorum olacakti, 2 yasinda krese vermeyi dusunen var mi? Yoksa erken mi? Calistigim icin bakacak kisi bulamiyorum zor oluyor. Annemle kv donusumlu bakiyor ama ikisi de sehir disinda oldugundan pek istemiyorlar aylarca bizimle kalmak zorundalar cunku