- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.302
Hic germe kendini ben ise baslamadan once ki geceleri aglayip kendime zehir ettim.nasil birakicam oglumu o bensiz napar diye diye aglardim gece oper koklardim uykusunda.ise basladim 2 ay once...cok zordu ilk gun..ama sonrasi inan alisiyorsun.ilk 1 hafta biraz garip oluyor ama zamanla hersey oturuyor.aksamlari zaten ask yasiyoruz daha cok anliyoruz kiymetimizi...calismanin getirdigi artilar cok fazla.o yuzden hic pisman olma kararindanGünaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Senin adına çok sevindim canım hem bırakacağın kişileri biliyorsun çalışma hayatı çok güzel ben o günleri çok özlüyorum evde hiç durmuyorsun ama görünen birşey yok dün bana eşim tüm gün evdesin istediğin zaman yatıp istediğin zaman kalk kimsenin birşey dediği yok hayat sana güzel dedi çok kızdım görünen bu yaşanan çok farklı çalışırsan eşinde üstüne düşeni yaparGünaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Evet canim istedi biz 8 aydir kontroldeyiz. 3 kez sol el bileginin rontgeni çekildiY Yengec anasi canım sizden kemik yaşı testi istedi mi doktorunuz? Meme büyümesi devam ederse 18.ayda bizden bunu isteyecekmis.
Tamam canım sağol. Sen nasıl oldun, mastit mı olmuşsun?Evet canim istedi biz 8 aydir kontroldeyiz. 3 kez sol el bileginin rontgeni çekildi
Hala şişlik var gögsümde ama ağrı azaldı,sol memeyi daha sık emziriyorum artik.mastit degil galibaTamam canım sağol. Sen nasıl oldun, mastit mı olmuşsun?
Geçmiş olsunHala şişlik var gögsümde ama ağrı azaldı,sol memeyi daha sık emziriyorum artik.mastit degil galiba
Gecmis olsun. Ben mastit olmustum ilk aylarda ayni tarif ettigin gibiydi ama doktor antibiyotik vermisti. Benim meme ucu yarasindan enfeksiyon kapmisti. Bol bol emzirip ya da sagip bosaltman gerekiyor memeyi. Coook aciyordu bagira aglaya emzirmistim ben ah ne gunlerdi. Insallah senin o kadar kotu degildir.Hayirli gunler hanimlar..
Dün gece ateş,titreme,grip,sol meme de şişlik ve kizariklik belirtileriyle acile gittim
Kan tahlili yapildi ve enfeksiyon yok dedi doktor
Matsis olabilir mi ?daha önce başına gelen var mı ? Bebegim 15 aylik ve emiyor.bu aylarda da matsis olur mu acaba ?
Tsk ederim.ilk iki gün çok kotu gecti.ama şuan sadece kucuk bir şişlik var.cok şükür mastit degil galibaGecmis olsun. Ben mastit olmustum ilk aylarda ayni tarif ettigin gibiydi ama doktor antibiyotik vermisti. Benim meme ucu yarasindan enfeksiyon kapmisti. Bol bol emzirip ya da sagip bosaltman gerekiyor memeyi. Coook aciyordu bagira aglaya emzirmistim ben ah ne gunlerdi. Insallah senin o kadar kotu degildir.
Yoook hiç hatırlamadık seni :) İkizlerini de hatırlamadık :) İnşallah senin ballı lokmalarda iyidir sende iyisndir kim bakıyo bebeklere işe başlamıssındır sanırımSelam kizlar beni hatirlayan var mitum bebislerimiz iyi v esagliklidir insallah
Ben alerjiden korktugum icin dikkatli ilerliyorum. Suan meyve armut,muz, mandalina, elma yiyor. Cilek ve kiraz da denemistik baharda. Ceviz bile yeni veriyorum aktif olarak. Diger kuruyemislere gecmgecmedim dahaAnneler biz 15 ayligiz. Gecen vucudu kipkirmizi oldu. Alerji atlattik. Kestane vermekte acele etmeyin. Agir bir yiyecekmis. Alerji surubuyla normale donduk. Bugun trabzon hurmasi deneyecegiz. Pazarda gorunce (rengi hosuna gidiyor sanirim) hemen almaya gidiyor:)) bu hafta aldim yesin diye. Faydali diye biliyorum da deneyeniniz var mi?
Sizin istediğiniz kelimeleri soylemesi icin inatlasmayin. Adini soylediginizde oyun tv vs.iken mi bakmiyor yoksa ne zaman soylersen soyle bakmiyor mu? Bu durumu doktorla gorustun mu? Bizimki kitap okurken tv aciksa ne kadar kuvvetli soylersem soyleyeyim bakmaz.Kizlar benim kafam cok bozuk. Kizim 15.5 aylik ama adina hâla bakmıyor. Anne, baba, mama, dede, gel, ver, hadi diyordu. Suan anne baba ve mama dedirtemiyoruz asla demiyor. Bayramda babasi kapidan cikarken baba gel demisti. Eve donunce yine babasi işten donunce resmen aşkım demisti. Ama yok suan sadece hadi gel dede bu kadar diyor. Ama ozellikle bu ismine bakmamasi bizi delirtiyo
Geçmiş olsun. Trabzon hurmasını 6. Ayda yiyordu. Bugün verdim yemediAnneler biz 15 ayligiz. Gecen vucudu kipkirmizi oldu. Alerji atlattik. Kestane vermekte acele etmeyin. Agir bir yiyecekmis. Alerji surubuyla normale donduk. Bugun trabzon hurmasi deneyecegiz. Pazarda gorunce (rengi hosuna gidiyor sanirim) hemen almaya gidiyor:)) bu hafta aldim yesin diye. Faydali diye biliyorum da deneyeniniz var mi?
Sizin istediğiniz kelimeleri soylemesi icin inatlasmayin. Adini soylediginizde oyun tv vs.iken mi bakmiyor yoksa ne zaman soylersen soyle bakmiyor mu? Bu durumu doktorla gorustun mu? Bizimki kitap okurken tv aciksa ne kadar kuvvetli soylersem soyleyeyim bakmaz.
Gecmis olsun canim ben denedim hem cennet hurmasi hem kestane bisey olmadi sukur. Cennet hurmasi yumusacik ya bi de turuncu elleriyle minciklayip yemeye bayiliyor :) ben hiic yemem eve sokmazdim ama oglum icin aliyorum hem de cok faydaliymis.Anneler biz 15 ayligiz. Gecen vucudu kipkirmizi oldu. Alerji atlattik. Kestane vermekte acele etmeyin. Agir bir yiyecekmis. Alerji surubuyla normale donduk. Bugun trabzon hurmasi deneyecegiz. Pazarda gorunce (rengi hosuna gidiyor sanirim) hemen almaya gidiyor:)) bu hafta aldim yesin diye. Faydali diye biliyorum da deneyeniniz var mi?
Goz temasi kuruyor mu peki sizinle? Anlamsiz da olsa diyalog kurmaya calisiyor mu? Tv cok izliyor mu?Kizlar benim kafam cok bozuk. Kizim 15.5 aylik ama adina hâla bakmıyor. Anne, baba, mama, dede, gel, ver, hadi diyordu. Suan anne baba ve mama dedirtemiyoruz asla demiyor. Bayramda babasi kapidan cikarken baba gel demisti. Eve donunce yine babasi işten donunce resmen aşkım demisti. Ama yok suan sadece hadi gel dede bu kadar diyor. Ama ozellikle bu ismine bakmamasi bizi delirtiyo
Canım benim çok saol. Bende öyle düşünüyordum ama kaynanamla tartıştım pazartesi. Ona bırakmak hiç içimden gelmiyor artıkCanım hayrlı olsunn...
İlk kez ayrılcaksın ondan gerginliğin ama gececek üzülme yeni düzene alısırsın sende ona daha iyi bir gelecek sağlamak için calışcaksn, bakacak kişiler tanıdık emin eller bardağa dolu tarafından bak
Canım benim kötü bir başlangıç süreci olmuş senin için. Ama en azından alışacağıma dair rahatlattın beni saolasınY Yellu canm böyle hissetmen çok normal bende oyleydim bilmiyorum inanır mısın ama iki üç hafta içinde mide agrilarim başladı hep bakıcı nasıl bakar diye dusunuyordum kızım memede uyur o nasıl uyutacak diye kendimi yedim resmen sonra da bir hafta neredeyse ağrı serum ilaç antibiyotik neler neler. O yüzden inan hepsi alışıyor bebeklerin yeterki sen stresini bebeğe belli etme