Yaaa nasıl rahatlattın beni çok saol. İşe başlangıç tarihini pazartesiye erteledim. Çok büyük bir badire atlattık 2 gün hastanede yattıkHic germe kendini ben ise baslamadan once ki geceleri aglayip kendime zehir ettim.nasil birakicam oglumu o bensiz napar diye diye aglardim gece oper koklardim uykusunda.ise basladim 2 ay once...cok zordu ilk gun..ama sonrasi inan alisiyorsun.ilk 1 hafta biraz garip oluyor ama zamanla hersey oturuyor.aksamlari zaten ask yasiyoruz daha cok anliyoruz kiymetimizi...calismanin getirdigi artilar cok fazla.o yuzden hic pisman olma kararindan
Çok saol canım benim. Eşimde o düşüncede içten içe ama evde olduğu zamanlar görüyod yemek çamaşır ütü birde melisa akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Çalışınca nasıl olacak orasıda muamma:)))Senin adına çok sevindim canım hem bırakacağın kişileri biliyorsun çalışma hayatı çok güzel ben o günleri çok özlüyorum evde hiç durmuyorsun ama görünen birşey yok dün bana eşim tüm gün evdesin istediğin zaman yatıp istediğin zaman kalk kimsenin birşey dediği yok hayat sana güzel dedi çok kızdım görünen bu yaşanan çok farklı çalışırsan eşinde üstüne düşeni yapar
Goz temasi var. Soylediklerimizide anliyor gibi. İceri git kızım deyince gidiyor. Pazartesi hafiza kartlarindan aldim. Kediyi gosterip dii demeye basladi mesela. Ama ismine asla bakmiyoGecmis olsun canim ben denedim hem cennet hurmasi hem kestane bisey olmadi sukur. Cennet hurmasi yumusacik ya bi de turuncu elleriyle minciklayip yemeye bayiliyor :) ben hiic yemem eve sokmazdim ama oglum icin aliyorum hem de cok faydaliymis.
Goz temasi kuruyor mu peki sizinle? Anlamsiz da olsa diyalog kurmaya calisiyor mu? Tv cok izliyor mu?
merak etme hayatın daha düzenli olur kendine bile vakit ayırabilirsin bende yılbaşından sonra çalışmaya başlarım diyordum ama sürpriz hamilelik kafamdaki tüm planları değiştirdi nasip değilmiş bundan sonra da 3 çocukla bırakacak kimsede olmadan çalışma hayatı olurmu bilmemÇok saol canım benim. Eşimde o düşüncede içten içe ama evde olduğu zamanlar görüyod yemek çamaşır ütü birde melisa akşam nasıl oluyor anlamıyorum. Çalışınca nasıl olacak orasıda muamma:)))
İkizler unutulur mu ya napiyorlar minik kuzular kuzeniminde ikizleri oldu onunda biri kız biri erkek hep aklıma sen geliyorsunSelam kizlar beni hatirlayan var mitum bebislerimiz iyi v esagliklidir insallah
Cani istemiyordur o zaman annesi, komutlari falan yapiyorsa sorun yoktur diye dusunuyorum. Bol bol kitap okuyun, hafiza kartlari da iyi olur :)Goz temasi var. Soylediklerimizide anliyor gibi. İceri git kızım deyince gidiyor. Pazartesi hafiza kartlarindan aldim. Kediyi gosterip dii demeye basladi mesela. Ama ismine asla bakmiyo
Noldu canm ?annenle aynı binadaydın sanırım annen baksa olmazmıCanım benim çok saol. Bende öyle düşünüyordum ama kaynanamla tartıştım pazartesi. Ona bırakmak hiç içimden gelmiyor artık
Canim iyi gozlemle cok onemli komutlara uymasi onemli guzel ismiyle surekli seslendiniz mi biliyor mu ismini konusmasi kesildi mi beni. Bi yakınım da atipik otizim teşhisi kondu ama komuta uyma ve adina bakma konusma yoktuKizlar benim kafam cok bozuk. Kizim 15.5 aylik ama adina hâla bakmıyor. Anne, baba, mama, dede, gel, ver, hadi diyordu. Suan anne baba ve mama dedirtemiyoruz asla demiyor. Bayramda babasi kapidan cikarken baba gel demisti. Eve donunce yine babasi işten donunce resmen aşkım demisti. Ama yok suan sadece hadi gel dede bu kadar diyor. Ama ozellikle bu ismine bakmamasi bizi delirtiyo
Allah razı olsun canımGözün aydın canım benim cok sevindim kız annesi olmakda ayrı bir güzel..sağlıkla gelsin inşallahh
Babamız uyumlamis yapacak birşey yok:) bundan sonrakilere sen ne istersen diyor bir de şaşkın kocamYaz &Ayaz gibi olmuş isimler :) Baya uyumlu olacaklar bende inciye uysun dıye mercan koyarım kardeşi olursa :))
Ayy vallahi isim işi çok zor belli olunca rahat oluyor biz omu bumu derken kac ay isim aramıştık. Şimdi ikinci olsa yine isim konusunda takılırım çünkü zorla ancak bir tane bulmuştuk :)))
Evet ya sarı erkeklere renk zor koyu renkler daha çok yakışıyor bizim renginiz mor eline rengarenk kartela verıyorum moru secıyor boya verıyorum moru secıyor sanırım dogum günü mor konsteplıydı gözüne hoş geldi :)
Çok sevindim senin adına yelizcim bence hepinize iyi gelecek çalışman. Hem hastalığa da kafanı takmazsınGünaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Özel sektör için bence saatler de gayet iyiSabah 9.5 akşam 5 ve hafta sonu yok.Bi sorun olduğunda evden çalışabilirim o günlük. Yakında eve atlayıp gelebilirim gerektiğinde
Hoş geldin kacak özledim yaSelam kizlar beni hatirlayan var mitum bebislerimiz iyi v esagliklidir insallah
Boşver onun da torunu hiç kafana takma baksın işi neCanım benim çok saol. Bende öyle düşünüyordum ama kaynanamla tartıştım pazartesi. Ona bırakmak hiç içimden gelmiyor artık
Geçmiş olsun canım HayırdırYaaa nasıl rahatlattın beni çok saol. İşe başlangıç tarihini pazartesiye erteledim. Çok büyük bir badire atlattık 2 gün hastanede yattıko biraz toparlasın içim rahat etsin öyle başlıcam
16. Ayda son atak var sanırım. Ondan sonra atak dönemleri olmayacak mı acaba, direkt iki yaş sendromuna mı bağlanacak? Atak haftaları güzel oluyordu gelişim takibi için, bir gün içinde yeni şeyler öğreniyordu.
Sen ne yaptın canım belli oldu mi cinsiyeti kuzununİkizler unutulur mu ya napiyorlar minik kuzular kuzeniminde ikizleri oldu onunda biri kız biri erkek hep aklıma sen geliyorsun
C
Canim iyi gozlemle cok onemli komutlara uymasi onemli guzel ismiyle surekli seslendiniz mi biliyor mu ismini konusmasi kesildi mi beni. Bi yakınım da atipik otizim teşhisi kondu ama komuta uyma ve adina bakma konusma yoktu
Anladim canim bize sonradan yeme icme fazla tv ve ipad kullanimi demislerdi birden konusma falan kesilip olabiliyor demislerdi onun icin soylemek istedimKardeşim otizmli. Her seyini biliyorum.. takipteyim bende
Yok canım en son 11+4 te gittiğimde kıza benziyor ama soylemek için çok erken demişti 2 hafta oldu daha 2 haftamiz bende merak ediyorum sizin netleşti miSen ne yaptın canım belli oldu mi cinsiyeti kuzunun
Net canım inşallah kızımız geliyor benim kontrole de çok var 3 hafta geçti daha 18 gün var özledim vallaYok canım en son 11+4 te gittiğimde kıza benziyor ama soylemek için çok erken demişti 2 hafta oldu daha 2 haftamiz bende merak ediyorum sizin netleşti mi
Cok gecmis olsun canimSoran yazan arkadaşlar çok saolun desteğiniz için. Altıncı hastalık geçirdik 2 gece hastanede yattık. Çok zordu. 5 gün ateşi hiç düşmedi antibiyotiğe rağmen. 40.4 ile hastaneye yatış yaptık. Bir saatin sonunda calpol ve soğuk komprese rağmen ancak 38.2ye düşürebilmiştik ateşini. Çok zor günlerdi. Atlattık şükürler olsun. Şimdide ilaçlardan dolayı berbat bir pişiğe var kuzumun. Üstüne bide sivilceler oluşmuş kukusundadoktor 2 krem önerdi onları alıcak eşim bugün. Yarında iş başı yapıcam. Sabahtan beri temizlik yarın için bize ve melisaya yemek yaptım çok yoruldum. Sizde durumlar nasıl. Minnoşlar ne alemde. Göz doktoruna götürmeyen var mı hala? Götürenler ne yapıyo doktor. Sonuçta minnoşlar o makinada rahat durur mu
Biz gitmedik gidilmesi gerektiğini bilmiyordum ama benim kurtlu kuzu o makineyi yıkar ama orada durmaz bu akşam çok güldüm babası esas duruş diyor abisi hazır olda duruyor o da önce abiye baktı aynı pozisyonda durdu hadi simdş yatağa marş marş dedi ikiside asker yürüyüşünde yatağa gittiler tabi uyumadılar babası tekrar yanlarına gitti babamız sesinizi duymayacağım tamam mı dedi önce ufak sonra büyük olan TAMAM diye bağırdı önünde abi olması çok önemliymişSoran yazan arkadaşlar çok saolun desteğiniz için. Altıncı hastalık geçirdik 2 gece hastanede yattık. Çok zordu. 5 gün ateşi hiç düşmedi antibiyotiğe rağmen. 40.4 ile hastaneye yatış yaptık. Bir saatin sonunda calpol ve soğuk komprese rağmen ancak 38.2ye düşürebilmiştik ateşini. Çok zor günlerdi. Atlattık şükürler olsun. Şimdide ilaçlardan dolayı berbat bir pişiğe var kuzumun. Üstüne bide sivilceler oluşmuş kukusundadoktor 2 krem önerdi onları alıcak eşim bugün. Yarında iş başı yapıcam. Sabahtan beri temizlik yarın için bize ve melisaya yemek yaptım çok yoruldum. Sizde durumlar nasıl. Minnoşlar ne alemde. Göz doktoruna götürmeyen var mı hala? Götürenler ne yapıyo doktor. Sonuçta minnoşlar o makinada rahat durur mu
Saol canım benim. Dru krem verdi 2 tane karıştırıp bu sabah süreceklerdi olmadı dediğin şekildede ilerleyeyim. Pudra çok zararlı diye biliyorum bu arada.Cok gecmis olsun canim
Sende pişik için eminim çok şey denemişsindir.ama pamuk ve ılık suyla temizlemek bebekleri rahatlatiyor.ıslak mendil daha çok can yakıyor.kremleri sürdükten sonra bol pudra tavsiye ederim.bebegimin pişigi böyle geçmisti
Göz dr gitmek lazim mi bu aylar da ?
Biz gittik gerçi başka bi problem yüzünden,makineyle bakamadı.ağlaya ağlaya zorla gözlerini açtik ve öyle bakabilmişti dr
Yaaa ben onları yerimmmm. Nasıl tatlılardır gözümün önüne getirdimde :)Biz gitmedik gidilmesi gerektiğini bilmiyordum ama benim kurtlu kuzu o makineyi yıkar ama orada durmaz bu akşam çok güldüm babası esas duruş diyor abisi hazır olda duruyor o da önce abiye baktı aynı pozisyonda durdu hadi simdş yatağa marş marş dedi ikiside asker yürüyüşünde yatağa gittiler tabi uyumadılar babası tekrar yanlarına gitti babamız sesinizi duymayacağım tamam mı dedi önce ufak sonra büyük olan TAMAM diye bağırdı önünde abi olması çok önemliymiş