Iyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?
Tİ (tuvalet iletişimi) konusunu arastirmani oneririm. Bebeklikten itibaren tuvaletini lazimliga yapanlar var. 0-18 ayı kapsiyor.Iyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?
Onu araştırdım , okudum, çalıştığım için her tuvaletinde yaninda olamayacağım diye tuvalete götürmedim. Bakicinin ev sobalı ve tuvalet buz gb oluyor. Benim dışimda birinde cekinebilir diye uygulayamadımTİ (tuvalet iletişimi) konusunu arastirmani oneririm. Bebeklikten itibaren tuvaletini lazimliga yapanlar var. 0-18 ayı kapsiyor.
Hoş geldiniz. Sağlıkla büyüsün inşallahSelam,
24 temmuz 2017 doğumlu oğlum ATABARIŞ'ım
Bende katılayım gruba
Teşekkür ederim.Onu araştırdım , okudum, çalıştığım için her tuvaletinde yaninda olamayacağım diye tuvalete götürmedim. Bakicinin ev sobalı ve tuvalet buz gb oluyor. Benim dışimda birinde cekinebilir diye uygulayamadım
Hoş geldiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah
Çok teşekkür ederim.Onu araştırdım , okudum, çalıştığım için her tuvaletinde yaninda olamayacağım diye tuvalete götürmedim. Bakicinin ev sobalı ve tuvalet buz gb oluyor. Benim dışimda birinde cekinebilir diye uygulayamadım
Hoş geldiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah
Hamdolsun canım iyiyiz.Çalışma şartların nasıl? İnşallah çok uzun ayrı kalmazsınız kızınla. Babaanne teyze bakacakmış.Ne güzel.Allah kolaylık versinGünaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Allah kolaylık versin.Günaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Sabah 9.5 akşam 5 ve hafta sonu yok.Bi sorun olduğunda evden çalışabilirim o günlük. Yakında eve atlayıp gelebilirim gerektiğindeHamdolsun canım iyiyiz.Çalışma şartların nasıl? İnşallah çok uzun ayrı kalmazsınız kızınla. Babaanne teyze bakacakmış.Ne güzel.Allah kolaylık versin
Saolasın canım. Sen neden ayrılıyosun?Allah kolaylık versin.
Bende işten ayrılıyorum haftaya bugün.
Maaş ödememelerinde sıkıntı yaşıyorumSaolasın canım. Sen neden ayrılıyosun?
Calisma saatleri biraz uzunmus yellucum, ilk kez ayri kalacaginiz icin adapte sorunu olabilir kizinin. Keske ilk haftalar yarim gun olsa sonra tam gune geçsen daha iyi olur.Sabah 9.5 akşam 5 ve hafta sonu yok.Bi sorun olduğunda evden çalışabilirim o günlük. Yakında eve atlayıp gelebilirim gerektiğinde
Bende 8.5saat ayrı kalıcam. Denicem çok zorlanırsa ilk bir iki hafta yarım gün şeklinde ilerleme şansım var. Patron hiç sıkıntı yapmaz. İnşallah canım saolasın.Calisma saatleri biraz uzunmus yellucum, ilk kez ayri kalacaginiz icin adapte sorunu olabilir kizinin. Keske ilk haftalar yarim gun olsa sonra tam gune geçsen daha iyi olur.
Ben oglum 6 aylikken calismaya basladim, gecen donem yarim gun calisiyordum. Bu donem ders yukum artti tam gun calisiyorum, oglum calismama alisik oldugu halde beni cok ozluyor. Bir de artik cok bilincliler bazen ben giderken agliyor. Ben yokken tisortumu elinde gezdirip anne anne diyormus :) gelir gelmez de memeye yapisik zaten. En fazla 7 saat ayri kaliyoruz, ogle aralari geliyorum falan. Ama yine de zor diger donem ucretsiz izin alicam sanirim.
Insallah sizin daha kolay olur :) hayirli olsun.
Canım hayrlı olsunn...Günaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimkihalbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
O zaman sıkıntı olmaz :) calisma hayati cok guzel aslinda ben yaz tatilinde evde kafayi yiyordum surekli ayni döngüyü yasamaktan ama ise baslayinca da keske oglumdan ayrilmasam diyorum. Calisan anne olmak iste bu :)Bende 8.5saat ayrı kalıcam. Denicem çok zorlanırsa ilk bir iki hafta yarım gün şeklinde ilerleme şansım var. Patron hiç sıkıntı yapmaz. İnşallah canım saolasın.
Aynen öyle :))O zaman sıkıntı olmaz :) calisma hayati cok guzel aslinda ben yaz tatilinde evde kafayi yiyordum surekli ayni döngüyü yasamaktan ama ise baslayinca da keske oglumdan ayrilmasam diyorum. Calisan anne olmak iste bu :)