2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?

Cocuk hazirsa dene ama zorlama. Bende bezini alirken cis yaptinmi dedigimde cis diyodu. Simdi tik yok :)

Iyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?
Tİ (tuvalet iletişimi) konusunu arastirmani oneririm. Bebeklikten itibaren tuvaletini lazimliga yapanlar var. 0-18 ayı kapsiyor.

Tİ (tuvalet iletişimi) konusunu arastirmani oneririm. Bebeklikten itibaren tuvaletini lazimliga yapanlar var. 0-18 ayı kapsiyor.
Onu araştırdım , okudum, çalıştığım için her tuvaletinde yaninda olamayacağım diye tuvalete götürmedim. Bakicinin ev sobalı ve tuvalet buz gb oluyor. Benim dışimda birinde cekinebilir diye uygulayamadım
Selam,
24 temmuz 2017 doğumlu oğlum ATABARIŞ'ım
Bende katılayım gruba:anne:
Hoş geldiniz. Sağlıkla büyüsün inşallah

Ben de tuvalet iletişimi diyecektim. Benim kız da 3 aydır kakasını söylüyor yapmadan önce. Bir ara klozete tutuyordum yapıyordu. Sifonu çekip bye bye diyorduk. Sonra iller arası taşınma, yaz, hastalıklar falan derken ilerletemedik. Lazımlık aldım darbuka yaptı çaldı:KK66:) şimdi osuracağı zaman da pıt diyor:KK66:)
Haber veriyorsa ve bezinden rahatsız oluyorsa bence dene, en azından lazımlığa ve tuvalet adabına aşinalığı olur.

Günaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimki :KK43: halbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum

Günaydın anneler. Herkesler iyi mi? Yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz :) ben dün eski patronumla görüştüm. Eşimle bir oldular resmen bana baskı kurdular :))) ve aybaşında işe başlıyorum. Kızıma 2 gün kayınvalidem 3 gün yine teyzem bakacak. Herşey okey ama gelgörki ben dünden beri öyle gerginimki :KK43: halbuki çok iyi şartlara giriyorum, beklentimin üstünde. Ama ilkkez ayrı kalacağız ondan mıdır. Kendimi kötü hissediyorum
Hamdolsun canım iyiyiz.Çalışma şartların nasıl? İnşallah çok uzun ayrı kalmazsınız kızınla. Babaanne teyze bakacakmış.Ne güzel.Allah kolaylık versin

Allah kolaylık versin.
Bende işten ayrılıyorum haftaya bugün.

Hamdolsun canım iyiyiz.Çalışma şartların nasıl? İnşallah çok uzun ayrı kalmazsınız kızınla. Babaanne teyze bakacakmış.Ne güzel.Allah kolaylık versin
Sabah 9.5 akşam 5 ve hafta sonu yok.Bi sorun olduğunda evden çalışabilirim o günlük. Yakında eve atlayıp gelebilirim gerektiğinde

Sabah 9.5 akşam 5 ve hafta sonu yok.Bi sorun olduğunda evden çalışabilirim o günlük. Yakında eve atlayıp gelebilirim gerektiğinde
Calisma saatleri biraz uzunmus yellucum, ilk kez ayri kalacaginiz icin adapte sorunu olabilir kizinin. Keske ilk haftalar yarim gun olsa sonra tam gune geçsen daha iyi olur.
Ben oglum 6 aylikken calismaya basladim, gecen donem yarim gun calisiyordum. Bu donem ders yukum artti tam gun calisiyorum, oglum calismama alisik oldugu halde beni cok ozluyor. Bir de artik cok bilincliler bazen ben giderken agliyor. Ben yokken tisortumu elinde gezdirip anne anne diyormus :) gelir gelmez de memeye yapisik zaten. En fazla 7 saat ayri kaliyoruz, ogle aralari geliyorum falan. Ama yine de zor diger donem ucretsiz izin alicam sanirim.
Insallah sizin daha kolay olur :) hayirli olsun.

Calisma saatleri biraz uzunmus yellucum, ilk kez ayri kalacaginiz icin adapte sorunu olabilir kizinin. Keske ilk haftalar yarim gun olsa sonra tam gune geçsen daha iyi olur.
Ben oglum 6 aylikken calismaya basladim, gecen donem yarim gun calisiyordum. Bu donem ders yukum artti tam gun calisiyorum, oglum calismama alisik oldugu halde beni cok ozluyor. Bir de artik cok bilincliler bazen ben giderken agliyor. Ben yokken tisortumu elinde gezdirip anne anne diyormus :) gelir gelmez de memeye yapisik zaten. En fazla 7 saat ayri kaliyoruz, ogle aralari geliyorum falan. Ama yine de zor diger donem ucretsiz izin alicam sanirim.
Insallah sizin daha kolay olur :) hayirli olsun.
Bende 8.5saat ayrı kalıcam. Denicem çok zorlanırsa ilk bir iki hafta yarım gün şeklinde ilerleme şansım var. Patron hiç sıkıntı yapmaz. İnşallah canım saolasın.

Canım hayrlı olsunn...
İlk kez ayrılcaksın ondan gerginliğin ama gececek üzülme yeni düzene alısırsın sende ona daha iyi bir gelecek sağlamak için calışcaksn, bakacak kişiler tanıdık emin eller bardağa dolu tarafından bak :KK66:

Y Yellu canm böyle hissetmen çok normal bende oyleydim bilmiyorum inanır mısın ama iki üç hafta içinde mide agrilarim başladı hep bakıcı nasıl bakar diye dusunuyordum kızım memede uyur o nasıl uyutacak diye kendimi yedim resmen sonra da bir hafta neredeyse ağrı serum ilaç antibiyotik neler neler. O yüzden inan hepsi alışıyor bebeklerin yeterki sen stresini bebeğe belli etme

Bende 8.5saat ayrı kalıcam. Denicem çok zorlanırsa ilk bir iki hafta yarım gün şeklinde ilerleme şansım var. Patron hiç sıkıntı yapmaz. İnşallah canım saolasın.
O zaman sıkıntı olmaz :) calisma hayati cok guzel aslinda ben yaz tatilinde evde kafayi yiyordum surekli ayni döngüyü yasamaktan ama ise baslayinca da keske oglumdan ayrilmasam diyorum. Calisan anne olmak iste bu :)

Hayirli gunler hanimlar..
Dün gece ateş,titreme,grip,sol meme de şişlik ve kizariklik belirtileriyle acile gittim

Kan tahlili yapildi ve enfeksiyon yok dedi doktor

Matsis olabilir mi ?daha önce başına gelen var mı ? Bebegim 15 aylik ve emiyor.bu aylarda da matsis olur mu acaba ?

X