- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
Evet zararli oldugunu bende okumuştum canim.ama inan bi tek pudra geçirmiştiSaol canım benim. Dru krem verdi 2 tane karıştırıp bu sabah süreceklerdi olmadı dediğin şekildede ilerleyeyim. Pudra çok zararlı diye biliyorum bu arada.
18.ayda demişti dru bize
Cok gecmis olsunSoran yazan arkadaşlar çok saolun desteğiniz için. Altıncı hastalık geçirdik 2 gece hastanede yattık. Çok zordu. 5 gün ateşi hiç düşmedi antibiyotiğe rağmen. 40.4 ile hastaneye yatış yaptık. Bir saatin sonunda calpol ve soğuk komprese rağmen ancak 38.2ye düşürebilmiştik ateşini. Çok zor günlerdi. Atlattık şükürler olsun. Şimdide ilaçlardan dolayı berbat bir pişiğe var kuzumun. Üstüne bide sivilceler oluşmuş kukusundadoktor 2 krem önerdi onları alıcak eşim bugün. Yarında iş başı yapıcam. Sabahtan beri temizlik yarın için bize ve melisaya yemek yaptım çok yoruldum. Sizde durumlar nasıl. Minnoşlar ne alemde. Göz doktoruna götürmeyen var mı hala? Götürenler ne yapıyo doktor. Sonuçta minnoşlar o makinada rahat durur mu
Sağol canım benim sizede çok geçmiş olsun hele bide düşmüyor diyon Allahım sen hiçbirimize vermeYaaa ben onları yerimmmm. Nasıl tatlılardır gözümün önüne getirdimde :)
Bazen mecbur kalabiliyoru zarar kar faydasını düşünerek. Bizimkinin bugün birazcık pusmaya başlamış sanki yarında kullanalımda kremleri en kötü doktora götüreceğimEvet zararli oldugunu bende okumuştum canim.ama inan bi tek pudra geçirmişti
Nasıl yani canım anlayamadım?Cok gecmis olsun
Bize hic bir krem fayda etmiyo. Eczacita Eaptiriyorjm
AH ah neler çekti kuzum gerçekten çok zordu. Hala toparlayamadı ne zaman düzelcek diye bekliyorumSağol canım benim sizede çok geçmiş olsun hele bide düşmüyor diyon Allahım sen hiçbirimize verme
Eczacıdan yapma krem aliyorum yazacaktim :)Nasıl yani canım anlayamadım?
Cok gecmis olsunAH ah neler çekti kuzum gerçekten çok zordu. Hala toparlayamadı ne zaman düzelcek diye bekliyorum
Hayirli olsun. Saglikla kucagina al insallah.Merhaba temmuz anneleri çok çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Arada bir bakardım yazmaya fırsatım olmazdı. Şimdi yeniden temmuz annesi olacağımı ögrenince önce sizlere haber veriyim dedim. Umarım bebişler iyidir.
Maşallah canım Allah sağ salim kavuştursun.İkinciyi hemen istediğini söylemiştin.Allah isteyen herkese versin.Hayırlı olsunMerhaba temmuz anneleri çok çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Arada bir bakardım yazmaya fırsatım olmazdı. Şimdi yeniden temmuz annesi olacağımı ögrenince önce sizlere haber veriyim dedim. Umarım bebişler iyidir.
Tebrik ederimmMerhaba temmuz anneleri çok çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Arada bir bakardım yazmaya fırsatım olmazdı. Şimdi yeniden temmuz annesi olacağımı ögrenince önce sizlere haber veriyim dedim. Umarım bebişler iyidir.
Iyiyim tatlım çok şükür..
Iyiyim tatlım çok şükür..
Doktorumuz 25 kasıma gün verdi ama bi dahaki kontrolde netlesecek inşaAllah..
Çok heyecanlıyım..
Hiç doğum yapmamış gibi sil baştan herşeyi tekrar yaşayacam
Tek endişem bir hafta çektiğim baş ağrısını tekrar yaşamak
Hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına temmuz annelerı hızlı cıktı :) baya kişi 2. Bebişini beklıyor bir kişi aldı bile kucagına :)Merhaba temmuz anneleri çok çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Arada bir bakardım yazmaya fırsatım olmazdı. Şimdi yeniden temmuz annesi olacağımı ögrenince önce sizlere haber veriyim dedim. Umarım bebişler iyidir.
Pazar gününe mi gün verdi olmazzz 24 kasımda doğum yap benimle aynı gün doğmuş olsun :))Iyiyim tatlım çok şükür..
Doktorumuz 25 kasıma gün verdi ama bi dahaki kontrolde netlesecek inşaAllah..
Çok heyecanlıyım..
Hiç doğum yapmamış gibi sil baştan herşeyi tekrar yaşayacam
Tek endişem bir hafta çektiğim baş ağrısını tekrar yaşamak
Başlarda pek bişey anlamıyorsun ama karnın şiştikçe dahada dikkatli davranmaya başlıyorsunCanım sağlıkla dünyaya getir inşallah bende ywbi ögrendim hamile oldugumu bekliyordum zaten ama şimdi en tecrubeli sensin icimizde galiba cocukla nasil geciyor hamilelik zor oldu mu emzirebildin mi kucagına alabildin mi?
Beni şu an neler bekliyor bilmiyorum cok hevesliyim sanırım ilk hamileligim gibi nazlı olamıcam. Zaten işte yoruluyorum eve gelince de kizimla vakit geciriyordum o uyuyana kadar şimdi birde gebelik. Rabbim kolaylık verirde cabucak gecer insallah hem cok isteyip hemde olacakları beklemekte bana mahsus heralde :-/