2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saol canım benim. Dru krem verdi 2 tane karıştırıp bu sabah süreceklerdi olmadı dediğin şekildede ilerleyeyim. Pudra çok zararlı diye biliyorum bu arada.
18.ayda demişti dru bize
Evet zararli oldugunu bende okumuştum canim.ama inan bi tek pudra geçirmişti

Cok gecmis olsun
Bize hic bir krem fayda etmiyo. Eczacita Eaptiriyorjm

Evimizin hali :)) Daha dağınık oluyorduk, oynamayip sadece dağıtımlarını kaldırınca rahatladık. Bu ara yazma etkinliklerini çok seviyor. Gun icinde ve yatmadan once kitaplardaki resimleri anlatma etkinligi yapiyoruz. Bezini , islak mendilini getirmesini istiyorum. Genelde yapiyor fakat bazen istemiyor "kaçtı kaçtı" oynuyor benimle:)) Telefonla alo yapmayi seviyor. Adim adim setini cok seviyordu fakat kansorejen madde durumunu okuyunca iptal ettik. Sizin onereceginiz etkinlik kutulari var mi?

Eklentiler

• 20181106_111908.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 48
  • 20181106_112120.jpg
    357,5 KB · Görüntüleme: 48
Hayirli olsun. Saglikla kucagina al insallah.

Maşallah canım Allah sağ salim kavuştursun.İkinciyi hemen istediğini söylemiştin.Allah isteyen herkese versin.Hayırlı olsun

Teşekkür ederim kızlar 6 aydır bekliyordum bugünü cok şükür rabbim yeniden nasip etti. Bundan sonra yine telaşlı bekleyiş var? En başa yeniden döndüm tecrübe diye bişi kalmamış aklımda. Aynı heyecan aynı merak aynı bekleyiş 2 sene onceki haliyle..

vesselam_ Canım ne durumdasın merak ettim seni
Iyiyim tatlım çok şükür..
Doktorumuz 25 kasıma gün verdi ama bi dahaki kontrolde netlesecek inşaAllah..
Çok heyecanlıyım..
Hiç doğum yapmamış gibi sil baştan herşeyi tekrar yaşayacam
Tek endişem bir hafta çektiğim baş ağrısını tekrar yaşamak

Canım sağlıkla dünyaya getir inşallah bende ywbi ögrendim hamile oldugumu bekliyordum zaten ama şimdi en tecrubeli sensin icimizde galiba cocukla nasil geciyor hamilelik zor oldu mu emzirebildin mi kucagına alabildin mi?

Beni şu an neler bekliyor bilmiyorum cok hevesliyim sanırım ilk hamileligim gibi nazlı olamıcam. Zaten işte yoruluyorum eve gelince de kizimla vakit geciriyordum o uyuyana kadar şimdi birde gebelik. Rabbim kolaylık verirde cabucak gecer insallah hem cok isteyip hemde olacakları beklemekte bana mahsus heralde :-/

Hayırlı olsun canım saglıkla al kucagına temmuz annelerı hızlı cıktı :) baya kişi 2. Bebişini beklıyor bir kişi aldı bile kucagına :)

Pazar gününe mi gün verdi olmazzz 24 kasımda doğum yap benimle aynı gün doğmuş olsun :))
Ayy olmaz mı heyecan 40 tane doğursan hepsının ayrı heyecanı olur. Cok az kalmış yaa maşallah saglıkla gelsın ınsallah..
Ben cekmedım hiç baş agrısı birde hiç üşümedim de ben çok terlemiştim doğumdan sonra uzun süre de devam etti inşallah olmaz hepsi bir olmaz zaten .

Başlarda pek bişey anlamıyorsun ama karnın şiştikçe dahada dikkatli davranmaya başlıyorsun
Ben pek kucagima alamıyorum oyun falan oynuyoruz ama yinede dinlenmek istiyor vücut..
Çok şükür güzel bir hamilelik gecirdim..
Ilk hamileliğin gibi prensesler gibi bakamıyorsun kendine evet..
4 ay emzirebildim oğlum kendi bıraktı sonra..
Sanırım tadı değişti yoksa emzirmeye devam edecektim.
Bir arkadaş doğum yaptı burda yakın zamanda ismini unuttum.
Ben nasıl olacak hem hamilelik hem çocuk diyordum
Şimdide nasıl olacak iki çocuk diyorum.
Rabbim bir şekilde yardım ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…