- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Ayy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorumMerhaba kızlar size söylemek istedim ilk kızım geliyor inşallah kesin dedi doktorumuz gayet sağlıklı imiş çok şükür
Aaa kuzenimin adı Kübra, kizina da zeynep duru koydu :))) adiyla yasasin minkkNormal dogum 3 kg. Zeynep Duru ismi.
Cok tesekkur ederm canimm:)
Hayirli evlat olsun canimMerhaba kızlar size söylemek istedim ilk kızım geliyor inşallah kesin dedi doktorumuz gayet sağlıklı imiş çok şükür
Ayy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorum
Amin inşallah canım rabbim gönlüne göre versin.Ayy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorum
Hayirli evlat olsun canim
Yaa gecmis olsun agir is mi yaptin yoksa
Ayyy ayy ne güzel haber gelsin cicili bicili elbiseler tokalar :) Şimdi erkekten sonra hayatınız baya renklenecek sağlıkla gelsin canım gözünüz aydın en çokta eşin sevinmiştir. İsim düşünmüşmüydünüz en merak ettiğim şeydir :)Merhaba kızlar size söylemek istedim ilk kızım geliyor inşallah kesin dedi doktorumuz gayet sağlıklı imiş çok şükür
Gecmiş olsun canım daha rısklı haftalardasın Dikkatli ol. Düşük riski deyince hep aklıma erkek bebek gelir onlar daha yaramaz oluyor anne karnında :)))Ayy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorum
Geçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendineAyy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorum
Hahaha ne güzel:))) bütün evlatlar hayrla yaşadın inşAaa kuzenimin adı Kübra, kizina da zeynep duru koydu :))) adiyla yasasin minkk
Çok şükür sağlıkla gelsin inşMerhaba kızlar size söylemek istedim ilk kızım geliyor inşallah kesin dedi doktorumuz gayet sağlıklı imiş çok şükür
Hayirli evlat olsun canim
Yaa gecmis olsun agir is mi yaptin yoksa
Aslında ağır iş yapmadım ama oğlumun maşallahı var 12200 g mecburen kucağıma aldım stres yoksa doktorda cocuktandır dedi şimdi çok dikkat ediyorum kesinlikle kaldıramıyorum. İnşallah buda geçti biraz korkuttu amaAmin inşallah canım rabbim gönlüne göre versin.
Çok geçmiş olsun doktorun sebep söyledi mi ama 2 çocuk ve stres etkilemiştir mutlaka allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım
Bilmem artık canım belki de annesini düşünen bir kızdırAyyy ayy ne güzel haber gelsin cicili bicili elbiseler tokalar :) Şimdi erkekten sonra hayatınız baya renklenecek sağlıkla gelsin canım gözünüz aydın en çokta eşin sevinmiştir. İsim düşünmüşmüydünüz en merak ettiğim şeydir :)
Gecmiş olsun canım daha rısklı haftalardasın Dikkatli ol. Düşük riski deyince hep aklıma erkek bebek gelir onlar daha yaramaz oluyor anne karnında :)))
Ama seninki kız olacak hemde yaramaz bir kız olacak bu sefer :)
Sagol canım benim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendine
Ayyy ayy ne güzel haber gelsin cicili bicili elbiseler tokalar :) Şimdi erkekten sonra hayatınız baya renklenecek sağlıkla gelsin canım gözünüz aydın en çokta eşin sevinmiştir. İsim düşünmüşmüydünüz en merak ettiğim şeydir :)
Gecmiş olsun canım daha rısklı haftalardasın Dikkatli ol. Düşük riski deyince hep aklıma erkek bebek gelir onlar daha yaramaz oluyor anne karnında :)))
Ama seninki kız olacak hemde yaramaz bir kız olacak bu sefer :)
Amin canım allah razı olsunÇok şükür sağlıkla gelsin inş
İsimleri ile yaşasınlar inşallah bizde isim konusunda ortada birşey yok 2 oğlumda da kız olsa Asel olacaktı bunda olur mu bilmem biz erkeklerde de çok renkliydik şimdi bir oğlumda vişne çürüğü diğerinde turuncu var üzerinde ama pembe tshirtleri bile var rengin cinsiyeti yok bizde hiç kızım olmazsa içimmi kararsınAllah razı olsun canım evet kesinlikle renk gelecek cidden içim baymaya başlamıştı mavi siyah lacivert gri derken
Babası ilk kız ve erkek bebeklerin ismini 20 yıl önce koyduğu için zaten belliydi canım belki yanına isim eklerim ama henüz düşünmedim oğlumun ismi emir bera berayi ben koydum kız da inşallah Emira olacak prenses demek.
Amin canım allah razı olsun
Renklerim bence de cinsiyeti yok canım ama benim oğlan açık sarı o yüzden renkli yakışmıyor çok denedik ama çocuğun yüzü güneş yanığı gibi geliyor gözüme yeşil mor var ama hepsi koyu renk. Bir de ne kadar renkli istesek de mağazalarda durum belli canım kız için resmen 5 katı çok dizayn varİsimleri ile yaşasınlar inşallah bizde isim konusunda ortada birşey yok 2 oğlumda da kız olsa Asel olacaktı bunda olur mu bilmem biz erkeklerde de çok renkliydik şimdi bir oğlumda vişne çürüğü diğerinde turuncu var üzerinde ama pembe tshirtleri bile var rengin cinsiyeti yok bizde hiç kızım olmazsa içimmi kararsın
Gözün aydın canım benim cok sevindim kız annesi olmakda ayrı bir güzel..sağlıkla gelsin inşallahhMerhaba kızlar size söylemek istedim ilk kızım geliyor inşallah kesin dedi doktorumuz gayet sağlıklı imiş çok şükür
Cook gecmiş olsun canım.İnşallah sağlıkla kavusursun yavruna Rabbim korusunAyy ne güzel darısı başıma inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben dün gece hastanelik oldum çok kanamam oldu çok şükür şimdi azaldı ama doktorum kalkmayacaksın dedi kv ye geldik onlar çocuklara bakıyor ben yatıyorum yılların yorgunluğunu atıyorum
Yaz &Ayaz gibi olmuş isimler :) Baya uyumlu olacaklar bende inciye uysun dıye mercan koyarım kardeşi olursa :))Allah razı olsun canım evet kesinlikle renk gelecek cidden içim baymaya başlamıştı mavi siyah lacivert gri derken
Babası ilk kız ve erkek bebeklerin ismini 20 yıl önce koyduğu için zaten belliydi canım belki yanına isim eklerim ama henüz düşünmedim oğlumun ismi emir bera berayi ben koydum kız da inşallah Emira olacak prenses demek.
Amin canım allah razı olsun
Bu çiş konusu tamamen her çocukta farklı oluyor sadece fiziksel değil aynı zamanda psikolojik bir iş. Ben kız çocuğu büyütmedim ama kızlar kendini daha hızlı hazır hissediyormuş eğer evin kaloriferli ise kesinlikle çocuğu zorlamadan alabilirsinIyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?
Bakıcının küçük yaşta çocuğu vardı değil mi?Muhtemelen onlardan veya anaokulundaki çocukları görüyorsa onlardan etkilenmiş olabilir. N nnnadal ın dediği gibi hazır hissediyorsa kızın öğretmeyi deneyebilirsiniz. Reddederse yaza kadar beklersinIyi geceler anneler. Kızım bu ara çiş cis diye tuvalete gitmek oturmak istiyor(15aylik) çiş dediginde aslında bezine yaptığıni haber veriyor. Çok ısrar ediyor bu ara tuvalete oturtuyorum tabi yapmıyor. Çok erken olduğunu düşünüyorum fakat bu ısrarlarından dolayı lazımlık almayı düşünüyorum. 15 tatilde bir buçu yaşinda olacak. Evde durup tuvalet eğitimi tecrübesi mi yapsam diyorum. Siz ne düsünuyorsunuz bu konuda?