2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

2. bebise hamile olanlar ve 2.yi dusunenler sizleri tebrik ediyorum ben oglum kardes istiyorum diye basimin etini yemedigi surece dusunmuyorum 2.yi. Var mi benim gibi olan?
ben canım inan düşünmüyürum..Allah olmayanlara ve isteyenlere versin diye duamı o yönde değiştiriyorum..yaşım 36 çünkü..geç evlendim geç bebeğim oldu ve zaten sabırlı bir insan değilim ve birsürü sebep..... kaldı ki eşimde istemiyor....Allahım evlat arzusuyla yanıp tutuşan insanlara evlat tattırsın inşallah..amin.

kızlar hala bebeği gaz sancısı çeken var mı) merak ediyorum zadece benım kızda mı var..15 ayı bıtırdık nedir bu gaz anlamadım gitti.. ne tavsiye edersiniz...

Bu ay kontrole gıden var mı doktor cagırdı en son 3 ay önce gitmiştik kan degerlerine filan bakılmıştı şimdi ne için çagırıyor acaba dıye merak ettim.
Aralıktada aşımız var sanırım son aşı ilkokula kadar

kızlar hala bebeği gaz sancısı çeken var mı) merak ediyorum zadece benım kızda mı var..15 ayı bıtırdık nedir bu gaz anlamadım gitti.. ne tavsiye edersiniz...
Bir yerde elma ile kabuk tarçını kaynatıp içtiklerini görmüştüm ama bebek içinmi anne içinmi onu hatırlamıyorum
Kimyonda gazı alıyor az az yemeklerıne katabılırsın

Kontrole değil de aklımda bazı sorular olduğu için doktora gitmiştik.
Göbek fıtığı var ama ileti derecede değilmiş, geçer dedi.
İştahsız diye tahlil yapılsın istedim. Demir deposu ve b12si çok çok düşük çıktı. İdrar kültürü de yapıldı. İyiki gitmişim doktora diyorum.
Canları yanıyor biraz ama demir ilacı kullanmıyorsanız değerlere baktırmakta fayda var derim.

Hiç bir ilac kullanmadık d vıtamını harıc şükür ki testlerimizde güzel cıktı en son gittiğimizde detaylı bakıldı herseye idrar hariç.
D vıtamını demır b12 kan hepsı normaldı bır daha yapacagını sanmam 3 ay gectı cunku neyse bakalım ne için çagırmıs gıdınce ögrenırım artık :-/

3ay önce bizimkiler de normaldi. Sadece makarna pilav yerse olacağı bu zaten.

3ay önce bizimkiler de normaldi. Sadece makarna pilav yerse olacağı bu zaten.
Azıcık tabletten destek alıyorum sadece yemek suresınce cocuk şarkısı acıyorum o zman ne versem yıyor et suları her yemekte mutlaka var et yoksa içerisinde. Elıyle yedıklerınde sorun yok zaten ne versem yıyor ama corba tarzında kasıkla yenenlere agzımız kilitli.
Sasırdım bende yapılmadı uzun sure tahlıl sandım 3 ayda düşmüş demekki. Vallahı tv tablet telefon asla dıyenlerdendim ama iş artık zayıflamaya dogru gıdınce sadece yemek saatınde oda kasıkla yenen yemeklerde acıyorum. Uzun sure 8 kıloda kaldık yenı 9.200-9.400 arası oynuyoruz .

Hepsi ayrı cins işte. Bizimkine telefondan bir şey açayım asla ağzını açmıyor. Tam konsantre izliyor. Et köfte kıyma mücver omlet asla ağzına sürmüyor nasıl blw bebesiyse artık çorbayı 2kaşık aldıktan sonra tasıyla kafasına dikiyor. kilosu 11.5.
Demir ilacına ve b12ye başladık bugün inşallah iştahı artar.

Bizim doktorumuz 2 aya bir çağırıyor. Kollarinda ekzama bir seyler cikti onda gittik birde. Bize 9.aydan beri kan tahlili yapilmadi. Boy kilo bas cevresini olcuyor, gonderiyor. Kansiz cocuk istahsiz olurmus. Cok sukur oyunla moyunla da olsa yiyor. Saglik karnesini kaybettim. Bir bucuk yasta asi var sanirim degil mi?

İnşallah artar biz klasik blw ilerledik ama tam bir blwci asla corba istemıyor dokunup kendı ellerıyle yemek istıyor. O yuzden en sevdıgı öğün kahvaltı :) bır avuc dolusu zeytını hüpletiyor avakado peynır yumurta baya bildigin pazar kahvaltısı tadında oluyor kahvaltıları.
Maşallah kilosu bıze gore ıyı ama demır b12 de yukselırse daha guzel olacak ınsallah en kısa zamanda yukselır canım

Evet ası var hemde 3 tane sanırım.

15 aylik kontrlmz var bizim. Sizinde mi oyle acaba? 1 yas 15-18 ay sonra her yasta bikez seklinde

15 aylik kontrlmz var bizim. Sizinde mi oyle acaba? 1 yas 15-18 ay sonra her yasta bikez seklinde
Aslında karnesınde yazıyor kontrol zamanları dedıgın gıbı 15-18 aylarda var demekkı bu ay gıdılmesı gerekıyormus . Daha randevu almadım ama alayım bu ctesıne yer kaldıysa :)

Bir yerde elma ile kabuk tarçını kaynatıp içtiklerini görmüştüm ama bebek içinmi anne içinmi onu hatırlamıyorum
Kimyonda gazı alıyor az az yemeklerıne katabılırsın
Canım akşam ben kötü oldum karnım davul gibi şişti karnimdaki gazdan sağa sola dönemedim senin bu mesajını okudum hemen çubuk tarçın elma ve azıcık kimyonu kaynattım onu içince biraz kendime geldim yavaş yavaş açıldım sana çok dua ettim Allah razı olsun canım üstüne denk geldi

Allah sendende razı olsun canım. Tarcınla rezeneyi dogumdan sonra 40 gün içtim çok faydasını gördüm onun. Elma ile cubuk tarcınıda hem ödem atıyor hemde gazı gıderıyormus dıye cok kişiden duydum ama yapmadım sen denemiş oldun. :) Aman gebelikte dikkat et sen gaz sancısı çekersen bebekte dogunca cekermıs bol bol gazları çıkart :))) Gelınce tutma patlat gitisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…