2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın. Denize/havuza ne ile sokayım bebegi. Kolluk mu? Kafadan simit mi? Yoksa üstü tenteli simitlerden mi? Ne önerirsiniz?

Ayniyiz desene bizimkide artik kanepe tepelerinden inmiyor evde kamera olsa da tum gunumu cekse ben indiriyorun kanepeden o cikiyor ve sonra guzelce oturuyor yere :)
Gunes gozlugu taktirmiyor kesinlikle bana bende ona verdim gozune takmaz mi ben tabi yedimm onu yedim kucucuksun nerden biliyosun göze takildigini.
Ayni gun kutlayacagiz dogum gunumuzu ♡
Yerim onu maşallah cok akıllı bıdıklar folik asit bebekleri diyorlar simdiki bebeklere ondan zekilermiş:KK70:

Akşama kadar çocuklarla uğraşıp her fırsatta resim çekip, sonra bulduğun her boşlukta o resimleri defalarca incelemek nedir ya? Sizde de var mı, yoksa psikolojimden şüphe edecegimde.
Benim prematurem komutları bayağı bayağı almaya başladı artık.
Mama ver deyince ağzıma uzatıyor elini, gözlerini kapat deyince kapatıyor, kucakla beni deyince sarılıyor. Ama hala hasta gecmediki şu hastaligi aşılarını olsun. Türkiye ye gidecez 1 ayımız kaldı, gitmeden toparlasa biraz kuzum

Akşama kadar çocuklarla uğraşıp her fırsatta resim çekip, sonra bulduğun her boşlukta o resimleri defalarca incelemek nedir ya? Sizde de var mı, yoksa psikolojimden şüphe edecegimde.
Benim prematurem komutları bayağı bayağı almaya başladı artık.
Mama ver deyince ağzıma uzatıyor elini, gözlerini kapat deyince kapatıyor, kucakla beni deyince sarılıyor. Ama hala hasta gecmediki şu hastaligi aşılarını olsun. Türkiye ye gidecez 1 ayımız kaldı, gitmeden toparlasa biraz kuzum
Off uyu artik diyorum uyuyor iki lokma bisi mi yesem evimi toplasam dinlensem mi derken bakiyorum elimde telefon galeride resimleri seviyorum :)))
Sonca incikus uyaniyor ben yine ac ve hic bir is yapmamis oluyorum :)
Kuzum gecmis olsun hemen iylessin insallah

Off uyu artik diyorum uyuyor iki lokma bisi mi yesem evimi toplasam dinlensem mi derken bakiyorum elimde telefon galeride resimleri seviyorum :)))
Sonca incikus uyaniyor ben yine ac ve hic bir is yapmamis oluyorum :)
Kuzum gecmis olsun hemen iylessin insallah
Oh oh yalnız değilmişim :). Ayni bizi anlattın. Sağolasın, inş. bitse şu öksürük artık, alerji çıkar ardindan diye korkmuyor değilim.

Kizlar ilk babalar gunu icin bir sey dusunuyor musunuz eslerinize?
Ben istedigi bir seyin yaninda tuz hamuruyla el ve ayak izlerini cikariyim diyorum uzerinede canim babama ilk hediyem yaziyim hem o minis ayak ve eller olumsuzlesmis olur hem cok guzel bi hediye olur bence. Tabii bu canavarla babadan gizli o isi nasil yapicam onu bilmiyorum :))

Ben istedigi bir seyin yaninda tuz hamuruyla el ve ayak izlerini cikariyim diyorum uzerinede canim babama ilk hediyem yaziyim hem o minis ayak ve eller olumsuzlesmis olur hem cok guzel bi hediye olur bence. Tabii bu canavarla babadan gizli o isi nasil yapicam onu bilmiyorum :))
Bana bisi alinmadi ama ben ona almayi dusunuyorum :) Alayimda görsün ilk babalar günü özeldir de yazarim :p
Baba kız tisortleri gomlekleri vardi cok guzeldi de herkesin alacagi birsey diye vazgectim.
Dusuneyim biraz haftaya sanirim Babalar gunu .Bayramla birlikte
Babalar gunu bugun mu

Anneler merhaba. Benim kiz bu ara elleriyle kafasina yüzüne vurmaya basladi. Belli donemlerde bebeklerde olabilirmis ama bizimki oyle degil. Mesela kumandayı istiyor. Senin degil veremem diyorum kendine vuruyor. Kızdığımı hissetsin kendine vuruyor. Kendimi konrol etmeye yuksek sesle konusmamaya ugrasiyorum artik. Adim adim egitim seti almayi dusunuyoruz. Sizin aldiginiz veya onereceginiz setler var mi

benim oğlan da mama sandalyesinde oturuyorsa ve birşeye kızdıysa kafasını geri vuruyor arka arkaya. sonra da ağlamaya başlıyor canım yandı diye:) tepki veriyorlar bence çok anormal gelmedi bana.

Kizzlar bizimkisi ek gidayla cok arasi yok hala ve yedikten bir sonra da mutlaka formul sut istiyor sizde de durumlar oyle mi

hala çooook az ek gıda alıyor. en çok yediği öğünden sonra bile emmek istiyor. alerjisi var, ek gıdayı reddetmesi biraz da bundan sanırım. kilosu 8,300. 3 aydır 300-400 gr aldı. son 1 aydır almıyor.

Bana bisi alinmadi ama ben ona almayi dusunuyorum :) Alayimda görsün ilk babalar günü özeldir de yazarim :p
Baba kız tisortleri gomlekleri vardi cok guzeldi de herkesin alacagi birsey diye vazgectim.
Dusuneyim biraz haftaya sanirim Babalar gunu .Bayramla birlikte

Esim bana gecen sene de bu sene de anneler gunu hedyesi aldi ben gecen sene es gectim bu sene gecmeyim diyorum alacak biseyde bulamadim henuz ama minis izleri yapicam onun yaninada dusunuyorm ben de hala :)

hala çooook az ek gıda alıyor. en çok yediği öğünden sonra bile emmek istiyor. alerjisi var, ek gıdayı reddetmesi biraz da bundan sanırım. kilosu 8,300. 3 aydır 300-400 gr aldı. son 1 aydır almıyor.
Bizle kilonuz ayni hemen hemen.zayifiz ama hareketliyiz baya.napalim bizimkilerde istahsiz olmus buyuyince yerler insallah

bir yaş sendromu erken mi başladı bizde acaba...
Her şeye ağlıyor, sadece yürümek istiyor, oturup iki dakika oyun oynadığı yok. Yürütürken ondan mutlusu yok. Ev de sıcak,pek yorucu geçiyor günler. Yalandan ağlamalar çoğaldı.
Akşam uykusuna yatmak istemiyor artık, güzel düzenimiz vardı iyice aksadı saatlerce bekliyorum uykusu gelsin.

X