Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum miniğe. 10 iğne ?Benim oğluşumda hasta ateşlendi çok , serum takıldı berbat bir gündü dün , çok ağladık , bütün gün hastanedeydik, 10 iğne verdi napcam bilmiyorum kaç saat yamuk vaziyette çocuğu tuttum belim boynum tutuldu çok ağrıyor(
Çok geçmiş olsun canım neyi varmış kuzunun doktor igne vermis..Benim oğluşumda hasta ateşlendi çok , serum takıldı berbat bir gündü dün , çok ağladık , bütün gün hastanedeydik, 10 iğne verdi napcam bilmiyorum kaç saat yamuk vaziyette çocuğu tuttum belim boynum tutuldu çok ağrıyor(
Sağol canım grip gibi başladı ateş vardı gittik boğazda kızarıklık olmuş klasik antibiyotik ilaç verdi başladık o gün akşam kusmaya başladı çokça korktum gittik hemen crp çok yükseldiği için şurup geç fayda eder dedi seruma ilaç vitamin koydu sonra da iğneye devam dedi işteÇok geçmiş olsun canım neyi varmış kuzunun doktor igne vermis..
Rabbim tez zamanda şifa versin..
Bizim yine öyle kötü değil iki günde alt üst oldum.
Rabbim yardımcın olsun insAllah
Maalesef yüksek çıktı crp si ondan verdi antibiyotik geçirmezmiş uzarmışGeçmiş olsun, acil şifalar diliyorum miniğe. 10 iğne ?
Viral bi enfeksiyon geçiriyodur. Zaten ilaç veriyolarsa ateşle gittiğinizde ondandır. Şimdi nasıl oldu canım?Yok canım düşmüştü geri çıktı insaAllah geçer bir an önce yaa
Ne olabilir canım burdaki doktorlar ilaç yazıp yolluyorlar bizde şimdilik onların dediklerini yapıyoruz önceden gittiğimiz için bişey yapmıyorlar çünkü..
Eğer bugünde geçmezse gece gideriz gündüz çok kalabalık
Canım çokca geçmiş olsun. Acil şifa diliyoum miniğeMaalesef yüksek çıktı crp si ondan verdi antibiyotik geçirmezmiş uzarmış
Doğduğundan beri inanilmaz terler başı. İnternete bakınca "bebeginizin başı terliyorsa aman dikkat çok önemli" tarzı yazilar cikiyorgeçmiş olsun kizlar.
bebeğinizin basi emerken/uyurken terliyor mu? Su Şuralar yine çok terliyor basi, internette kan/d vit eksikliği yaziyor.
Sağol canımCanım çokca geçmiş olsun. Acil şifa diliyoum miniğe
Benimki hep terler yastığı kokutıyor hatta yıkıyorum pamuk birde yün var ikisi de mahvoldu :))geçmiş olsun kizlar.
bebeğinizin basi emerken/uyurken terliyor mu? Su Şuralar yine çok terliyor basi, internette kan/d vit eksikliği yaziyor.
Kızım emerken başı cok terliyor normal sanırımgeçmiş olsun kizlar.
Devam ediyor ateşi canım bugün 3.gün bir an önce atlatsın insAllah yaViral bi enfeksiyon geçiriyodur. Zaten ilaç veriyolarsa ateşle gittiğinizde ondandır. Şimdi nasıl oldu canım?
evet internete bakinca hep kotu şeyler cikiyor basit bi konuda bile. yine de arastirmaktan kendimizi alamiyoruzDoğduğundan beri inanilmaz terler başı. İnternete bakınca "bebeginizin başı terliyorsa aman dikkat çok önemli" tarzı yazilar cikiyor) doktor terlemesi normal suan icin en buyuk organi kafasi demisti. Zaten 9. Ayda tahliller var bir eksiklik varsa goruruz bakalim.
Kıyamam. Biz 2 haftayı geçti hastayız gece yine acildeyiz. Göğsü temiz ama yok böyle öksürükDevam ediyor ateşi canım bugün 3.gün bir an önce atlatsın insAllah ya
Ben çok şeyi veriyorum. Dün mesela pırasa havuç patates karnabahar kırmızı biberve pirinçle yaptım. Ondan öncr balkabağı havuç patates kırmızı biber arpacık soğan koydum. Bu akşam ne yapsam diye düşünüyorumBebeklere sebze çorbası olarak ne veriyorsunuZ