2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğluşumda hasta ateşlendi çok , serum takıldı berbat bir gündü dün , çok ağladık , bütün gün hastanedeydik, 10 iğne verdi napcam bilmiyorum kaç saat yamuk vaziyette çocuğu tuttum belim boynum tutuldu çok ağrıyor (

Hasta bebişlere becmis olsun. Annelerede kolaylik diliyorum. Yarin tasiniyoruz. Mahvoldum. Gunlerdir cocukla ilgilenemiyorum annem bakıyor cok ozledim kizimla sakin sakin oturmayi

Doktora gittik kızlar herhangibir problem görünmüyor dişten olabilir dedi.
Eve geldik bir baktık ki nokta kadar beyazlık görünüyor sanırım dişi patlıcak yakinda
Yavrum beenim ne kadar acı çekiyor kimbilir.
3 saattir ateşi normal şükür..
InsaAlllah böylede devam eder.

Çok geçmiş olsun canım neyi varmış kuzunun doktor igne vermis..
Rabbim tez zamanda şifa versin..
Bizim yine öyle kötü değil iki günde alt üst oldum.
Rabbim yardımcın olsun insAllah

Hasta olan bebislere geçmiş olsun, rabbim tez zamanda şifa versin.. diş çıkaran bebişlerde ağrısız acısız çıksın dişleri.. biz diş sıkıntısını yeni attık derken yine kaşınmaya başladı, kızım nerdeyse elini komple ağzına sokacak..yine mızırdak günlerimiz başladı..

Çok geçmiş olsun canım neyi varmış kuzunun doktor igne vermis..
Rabbim tez zamanda şifa versin..
Bizim yine öyle kötü değil iki günde alt üst oldum.
Rabbim yardımcın olsun insAllah
Sağol canım grip gibi başladı ateş vardı gittik boğazda kızarıklık olmuş klasik antibiyotik ilaç verdi başladık o gün akşam kusmaya başladı çokça korktum gittik hemen crp çok yükseldiği için şurup geç fayda eder dedi seruma ilaç vitamin koydu sonra da iğneye devam dedi işte

Viral bi enfeksiyon geçiriyodur. Zaten ilaç veriyolarsa ateşle gittiğinizde ondandır. Şimdi nasıl oldu canım?

geçmiş olsun kizlar.

bebeğinizin basi emerken/uyurken terliyor mu? Su Şuralar yine çok terliyor basi, internette kan/d vit eksikliği yaziyor.

geçmiş olsun kizlar.

bebeğinizin basi emerken/uyurken terliyor mu? Su Şuralar yine çok terliyor basi, internette kan/d vit eksikliği yaziyor.
Doğduğundan beri inanilmaz terler başı. İnternete bakınca "bebeginizin başı terliyorsa aman dikkat çok önemli" tarzı yazilar cikiyor ) doktor terlemesi normal suan icin en buyuk organi kafasi demisti. Zaten 9. Ayda tahliller var bir eksiklik varsa goruruz bakalim.

geçmiş olsun kizlar.

Benimki hep terler yastığı kokutıyor hatta yıkıyorum pamuk birde yün var ikisi de mahvoldu :))

evet internete bakinca hep kotu şeyler cikiyor basit bi konuda bile. yine de arastirmaktan kendimizi alamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…