2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde üç gün çektik ateşi canım çok zormuş bizimkinin alt dişi çıkıyor diigerleri bundan fenaysa vay halimize
Allah yardım etsin bizde öyleydik hiç uyumuyorduk bugün uyudu oğlum şükür..

Dr bize influenza olduklarnda dönüşümlü verdiriyodu canm tadını sevmiyodu içmiyodu mecbur calpol veriyodum
Calpol etki etmiyorki ya biz de hastanede serum takılmaya gittiğimizde influenza olduk bir de valla delirecek gibiyim doktora gitsem bir dert gitmesem bir drt

Calpol etki etmiyorki ya biz de hastanede serum takılmaya gittiğimizde influenza olduk bir de valla delirecek gibiyim doktora gitsem bir dert gitmesem bir drt
Aynen öyle canm mecbur gidiyoruz
Fitil kullandm cok atesli gecirdigi günlerde dr 6saatte atabilirsin diyodu sende öyle yapsan ?

Saol canım sormaya. Gece öyle öksürdüki için gidiyo ama elimden birşey gelmiyo. 4 gündür zyrtec damla kullanıyoruz
Kıyamam canm ya benm kuzular işte tüm kışı öyle geciriyolar ablaya zyrtec surup bebişe damla ,ama gercekten cok etkili geniz akıntısında
Burnunu serumla sık sık acmayı ihmal etme canm öksürük azalacaktr

Valla bizdede işe yaramaya başladı sanırım canım baya etkiliymiş diğer şurup bi işe yaramadı. Gözlerini kaşırdı sürekli onu bile azalttı

Anneler kuzulara rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bizim alttan bir dişimiz çıktı:)) gözükmüyor ama isirinca sivri geliyor parmagima. Bugun bardaktan su içerken de çit çit yaptı. :))
Maşallah dişiniz hayırlı olsun birkaç güne kadar gülerken bile görünür çok tatlı oluyorlar

Düşmüyor ya çocuk ilaç da içmiyor ağzını kilitliyor çok zor fitil attım senin dediğin gibi bu sabah uyuduk biraz gece hep ayaktaydık
Surup icmiyorsa 6 saatte fitil koyabilirsn canm ben o dönemi bu sekilde atlattim Rabbim yardimciniz olsun tüm hasta yavrulara Safii ismi hürmetini sifa nasip eylesin InsAllah

Selam kizlar gunlerdir okuyamiyorum. Suan yeni tasindigim evdeyim. Esyalarim cok karisik dolaplara kondu. Yikancaklar var. Hâla işim daha bitmiş değil
Yeni evin hayırlı olsun düzenin tam oturması daha 1 ayını alır taşınmak çok zor iş Allah yardımcın olsun

Zor olmaz mi canm benm ya 2cocukla evin isi yemek telasi büyügün dersi Allah yardimcn olsun tez zamanda toparlarsinz insallah
Sorma yarın Matematik yazılısı var hiç bakamadım istediğim gibi koştur koştur vakit yok sağlık olsun napim artık

Sorma yarın Matematik yazılısı var hiç bakamadım istediğim gibi koştur koştur vakit yok sağlık olsun napim artık
Olsun canm napcan hasta olunca bebisle ilgilenmek zorundasn
Dedigin gibi saglik olsun insallah yeterki hersey hallolur Allah in izniyle

Selam kizlar gunlerdir okuyamiyorum. Suan yeni tasindigim evdeyim. Esyalarim cok karisik dolaplara kondu. Yikancaklar var. Hâla işim daha bitmiş değil
Tasinmak cidden zor düzenin oturmasi epey zaman aliyor.
Güle güle otur insallah evinde canm Rabbim kolaylik versn islerinde de insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…