Bizde üç gün çektik ateşi canım çok zormuş bizimkinin alt dişi çıkıyor diigerleri bundan fenaysa vay halimizeSelam kizlar nasilsiniz? Alp'in ust disleri cikiyor gunlerdir geceleri ates yapiyor sabaha kadar ates dusurucu vermekle ve vucudunu silmekle geciyor.. yarim saat bile kesintisiz uyumuyor cok zormus..alt dislerde hic sikinti yoktu ama ustler cok zorladi. Azilarda yandik kesin
Calpol etki etmiyorki ya biz de hastanede serum takılmaya gittiğimizde influenza olduk bir de valla delirecek gibiyim doktora gitsem bir dert gitmesem bir drtDr bize influenza olduklarnda dönüşümlü verdiriyodu canm tadını sevmiyodu içmiyodu mecbur calpol veriyodum
Aynen öyle canm mecbur gidiyoruzCalpol etki etmiyorki ya biz de hastanede serum takılmaya gittiğimizde influenza olduk bir de valla delirecek gibiyim doktora gitsem bir dert gitmesem bir drt
Kıyamam canm ya benm kuzular işte tüm kışı öyle geciriyolar ablaya zyrtec surup bebişe damla ,ama gercekten cok etkili geniz akıntısındaSaol canım sormaya. Gece öyle öksürdüki için gidiyo ama elimden birşey gelmiyo. 4 gündür zyrtec damla kullanıyoruz
Kaç gün sürdü bu ateş yaAynen öyle canm mecbur gidiyoruz
Fitil kullandm cok atesli gecirdigi günlerde dr 6saatte atabilirsin diyodu sende öyle yapsan ?
Valla canm bi 4gün sürmüstür benm her ikiside ayniydiKaç gün sürdü bu ateş ya
Valla bizdede işe yaramaya başladı sanırım canım baya etkiliymiş diğer şurup bi işe yaramadı. Gözlerini kaşırdı sürekli onu bile azalttıKıyamam canm ya benm kuzular işte tüm kışı öyle geciriyolar ablaya zyrtec surup bebişe damla ,ama gercekten cok etkili geniz akıntısında
Burnunu serumla sık sık acmayı ihmal etme canm öksürük azalacaktr
Düşmüyor ya çocuk ilaç da içmiyor ağzını kilitliyor çok zor fitil attım senin dediğin gibi bu sabah uyuduk biraz gece hep ayaktaydıkValla canm bi 4gün sürmüstür benm her ikiside ayniydi
Nasl oldu atesinz düsmedi mi canim
Maşallah dişiniz hayırlı olsun birkaç güne kadar gülerken bile görünür çok tatlı oluyorlarAnneler kuzulara rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Bizim alttan bir dişimiz çıktı:)) gözükmüyor ama isirinca sivri geliyor parmagima. Bugun bardaktan su içerken de çit çit yaptı. :))
Cok iyi canm bi kac güne iyice toparlar insallah allerjik damla ya iyi gelirValla bizdede işe yaramaya başladı sanırım canım baya etkiliymiş diğer şurup bi işe yaramadı. Gözlerini kaşırdı sürekli onu bile azalttı
Surup icmiyorsa 6 saatte fitil koyabilirsn canm ben o dönemi bu sekilde atlattim Rabbim yardimciniz olsun tüm hasta yavrulara Safii ismi hürmetini sifa nasip eylesin InsAllahDüşmüyor ya çocuk ilaç da içmiyor ağzını kilitliyor çok zor fitil attım senin dediğin gibi bu sabah uyuduk biraz gece hep ayaktaydık
Sağolasın ne zormuş ya bu şeySurup icmiyorsa 6 saatte fitil koyabilirsn canm ben o dönemi bu sekilde atlattim Rabbim yardimciniz olsun tüm hasta yavrulara Safii ismi hürmetini sifa nasip eylesin InsAllah
Zor olmaz mi canm benm ya 2cocukla evin isi yemek telasi büyügün dersi Allah yardimcn olsun tez zamanda toparlarsinz insallahSağolasın ne zormuş ya bu şey
Yeni evin hayırlı olsun düzenin tam oturması daha 1 ayını alır taşınmak çok zor iş Allah yardımcın olsunSelam kizlar gunlerdir okuyamiyorum. Suan yeni tasindigim evdeyim. Esyalarim cok karisik dolaplara kondu. Yikancaklar var. Hâla işim daha bitmiş değil
Sorma yarın Matematik yazılısı var hiç bakamadım istediğim gibi koştur koştur vakit yok sağlık olsun napim artıkZor olmaz mi canm benm ya 2cocukla evin isi yemek telasi büyügün dersi Allah yardimcn olsun tez zamanda toparlarsinz insallah
Olsun canm napcan hasta olunca bebisle ilgilenmek zorundasnSorma yarın Matematik yazılısı var hiç bakamadım istediğim gibi koştur koştur vakit yok sağlık olsun napim artık
Tasinmak cidden zor düzenin oturmasi epey zaman aliyor.Selam kizlar gunlerdir okuyamiyorum. Suan yeni tasindigim evdeyim. Esyalarim cok karisik dolaplara kondu. Yikancaklar var. Hâla işim daha bitmiş değil