- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 37
Verme canım eğer kavanoza sıcakken kaptırmadıysam ertesi günlerde yedirmiyorum kavanozların ağzı hiç açılmadığı için yediriyorum bunlarıdaKızlar akşamdan irmikli meyveli muhallebi yaptım yemedi kaldı bugun versem olurmu corbayı veriyorum da bunu hiç vermedim
Verilmez diye biliyorumKızlar akşamdan irmikli meyveli muhallebi yaptım yemedi kaldı bugun versem olurmu corbayı veriyorum da bunu hiç vermedim
Verme canım eğer kavanoza sıcakken kaptırmadıysam ertesi günlerde yedirmiyorum kavanozların ağzı hiç açılmadığı için yediriyorum bunlarıda[/QU
İyiki vermedim sağol cnm
Vermedim cnm sağolVerilmez diye biliyorum
Tüh canım ya baya oldu melisaya daKıyamam. Biz 2 haftayı geçti hastayız gece yine acildeyiz. Göğsü temiz ama yok böyle öksürük
Bende ne bulursam karıstırıyorumBebeklere sebze çorbası olarak ne veriyorsunuZ
Canm gecmiş olsun kolaylıkla cıkarırlar inşallah bebişlerDoktora gittik kızlar herhangibir problem görünmüyor dişten olabilir dedi.
Eve geldik bir baktık ki nokta kadar beyazlık görünüyor sanırım dişi patlıcak yakinda
Yavrum beenim ne kadar acı çekiyor kimbilir.
3 saattir ateşi normal şükür..
InsaAlllah böylede devam eder.
Geçmiş olsun canm acil şifalar diliyorum tüm hasta kuzularaMaalesef yüksek çıktı crp si ondan verdi antibiyotik geçirmezmiş uzarmış
Sağol canım üç iğne üstüne yine ateşlendiGeçmiş olsun canm acil şifalar diliyorum tüm hasta kuzulara
Bir çiçek Brokoli, karnabahar,yarım havuç, 1/8 tatlı patates,yarım Brüksel lahanası, yarım arpacık soğan, yarım diş sarımsak, yarım cerry domates içine bir tatlı kaşığı pirinç koyuyordum ama artık irmik veya mercimek koyuyorum. İki küçük kavanoz oluyor bu. Etle karıştırıyoruz verirken.Bebeklere sebze çorbası olarak ne veriyorsunuZ
Canm kıyamam ya muhtemelen baya enfeksiyon kapmış yarın daha iyi olur bnce bidahada cıkmaz inşallah Rabbim yardımcın olsun güc kuvvet versin ateş düsürücü dönüşümlü mü veriyosun canm ? 2cocuk olunca okuldan eve mikrop bi şekilde geliyo bizde evin içinde influenza olduk gecen ay biliyosunuz yani nerden geldi anlamadm de dedi abla getircek diye cidden öyleSağol canım üç iğne üstüne yine ateşlendidelircem ya
Ibufen vermeye korkuyorum ya , vermişmiydiniz siz dönüşümlüCanm kıyamam ya muhtemelen baya enfeksiyon kapmış yarın daha iyi olur bnce bidahada cıkmaz inşallah Rabbim yardımcın olsun güc kuvvet versin ateş düsürücü dönüşümlü mü veriyosun canm ? 2cocuk olunca okuldan eve mikrop bi şekilde geliyo bizde evin içinde influenza olduk gecen ay biliyosunuz yani nerden geldi anlamadm de dedi abla getircek diye cidden öyle
Dr bize influenza olduklarnda dönüşümlü verdiriyodu canm tadını sevmiyodu içmiyodu mecbur calpol veriyodumIbufen vermeye korkuyorum ya , vermişmiydiniz siz dönüşümlü
Saol canım sormaya. Gece öyle öksürdüki için gidiyo ama elimden birşey gelmiyo. 4 gündür zyrtec damla kullanıyoruzTüh canım ya baya oldu melisaya da
Rabbim tüm hasta bebişlere acil şifalar nasip etsin inşallah