2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar akşamdan irmikli meyveli muhallebi yaptım yemedi kaldı bugun versem olurmu corbayı veriyorum da bunu hiç vermedim

Kızlar akşamdan irmikli meyveli muhallebi yaptım yemedi kaldı bugun versem olurmu corbayı veriyorum da bunu hiç vermedim
Verme canım eğer kavanoza sıcakken kaptırmadıysam ertesi günlerde yedirmiyorum kavanozların ağzı hiç açılmadığı için yediriyorum bunlarıda

Ne demek canım benim. Tadı değişmediyse kötü birşey olacağını sanmıyorum ama vitamin değeri kalmamıştır. Yine de durdukça mikroorganizmalar ürüyo ne de olaa

Bebeklere sebze çorbası olarak ne veriyorsunuZ
Bende ne bulursam karıstırıyorum
Pirinc patates havuc pırasa kemik suyu

Karnabahar kereviz kırmızı mercimek sogan sarmısak et suyu yada kıyma

Yeşil mercimek havuc sogan kıyma yaptm
Ne varsa katıyorum yalnız suan sorunumuz agız acmamak iştahı az rahatsızlıgı var ona baglıyorum öksürük balgam var midesi bulanıyo sanırm pek yiyemiyo

Doktora gittik kızlar herhangibir problem görünmüyor dişten olabilir dedi.
Eve geldik bir baktık ki nokta kadar beyazlık görünüyor sanırım dişi patlıcak yakinda
Yavrum beenim ne kadar acı çekiyor kimbilir.
3 saattir ateşi normal şükür..
InsaAlllah böylede devam eder.
Canm gecmiş olsun kolaylıkla cıkarırlar inşallah bebişler

Bebeklere sebze çorbası olarak ne veriyorsunuZ
Bir çiçek Brokoli, karnabahar,yarım havuç, 1/8 tatlı patates,yarım Brüksel lahanası, yarım arpacık soğan, yarım diş sarımsak, yarım cerry domates içine bir tatlı kaşığı pirinç koyuyordum ama artık irmik veya mercimek koyuyorum. İki küçük kavanoz oluyor bu. Etle karıştırıyoruz verirken.

Sağol canım üç iğne üstüne yine ateşlendi :KK43: delircem ya
Canm kıyamam ya muhtemelen baya enfeksiyon kapmış yarın daha iyi olur bnce bidahada cıkmaz inşallah Rabbim yardımcın olsun güc kuvvet versin ateş düsürücü dönüşümlü mü veriyosun canm ? 2cocuk olunca okuldan eve mikrop bi şekilde geliyo bizde evin içinde influenza olduk gecen ay biliyosunuz yani nerden geldi anlamadm de dedi abla getircek diye cidden öyle

Canm kıyamam ya muhtemelen baya enfeksiyon kapmış yarın daha iyi olur bnce bidahada cıkmaz inşallah Rabbim yardımcın olsun güc kuvvet versin ateş düsürücü dönüşümlü mü veriyosun canm ? 2cocuk olunca okuldan eve mikrop bi şekilde geliyo bizde evin içinde influenza olduk gecen ay biliyosunuz yani nerden geldi anlamadm de dedi abla getircek diye cidden öyle
Ibufen vermeye korkuyorum ya , vermişmiydiniz siz dönüşümlü

Selam kizlar nasilsiniz? Alp'in ust disleri cikiyor gunlerdir geceleri ates yapiyor sabaha kadar ates dusurucu vermekle ve vucudunu silmekle geciyor.. yarim saat bile kesintisiz uyumuyor cok zormus..alt dislerde hic sikinti yoktu ama ustler cok zorladi. Azilarda yandik kesin :KK43:

Çok şükür kızlar dün akşamdan beri normale döndü ateşimiz.
3 günün yorgunluğu sanırım oğlum ilk kez 11 buçuğa kadar uyudu bende hiç kaldırmadım.
Her diş dönemi böyle mi olacak. Çok zormuş..
Nasıl ağrıyor kimbilir..
Kıyamam:KK43:

X