Ne aşısıymış acaba? Benim bilgim Yok Canım.Demek ki burda bu şekilde ilerliyor.. arkadaşlar, kan ilacı, kan tahlilinden bahsedince acaba bizde de var ama ben mi unuttum diye düşünmüştüm..dediğin gibi 1 yaşından sonra yönlendirme yapar herhalde..birde bize seyahat için bi tane aşı önerdi.. bilgin var mı?? İstersek 1 yaşında o aşı da yapılacak.. türkiye ye izine gitcez ve sağlık siğortası ödemiyor özel bir aşıymış.. karar verin isterseniz yapalım dediler..
Bizimki şimdilik herkese gülüyor abiside öyleydi herkese giderdi gerçi abisi halen öyle herkese güler gider yolda bile :)) kızım kalabalık ortamda beni görmeyince ağlıyorkizlar bebeğinizin insanlarla iletişimi nasil? bizimki 4.aydan beri onunla ilgilenen herkese agliyor.
Bizimki de tanımadığı kişi kucağına alınca ağlıyor.kizlar bebeğinizin insanlarla iletişimi nasil? bizimki 4.aydan beri onunla ilgilenen herkese agliyor.
Melisa da herkese mavi boncuk dağıtır ama ben odadan çıkıyosam arkamdan ağlayabiliyo bazenkizlar bebeğinizin insanlarla iletişimi nasil? bizimki 4.aydan beri onunla ilgilenen herkese agliyor.
Benimki bakıcıda gelen giden oluyor , bazen okula götürüyorum, hava güzelse hala 1 -2saatlik yürüyüşler yaparız. Karşıdan konuşsalar iyi , uzun süre görmediği biri kucağına alıp beni yan tarafta gördü mü ağlamaya başlıyor:)) ortamda ben yoksam sıkıntı yok duruyor. Masallah kizimaBizimki de tanımadığı kişi kucağına alınca ağlıyor.
Biri ilgilenince suratını asıyor .
Anne babasından başka kimseyi görmediği için yavrum biraz yabani
Anladm canım inşallah yükselir degerleri güzel bi şekilde Allah büyük bende 15damla veriyorum,2hafta sonra düzgün ni şekilde kullanıp götürcem bakalım sonuc nasıl olcakKan değeri 10.9 sorun yok diye işaretlemiş doktor bizm ferritin düşük canım 30lardaydı sanırım. Ferrum kullanıyoruz sabah akşam 6 damla.
Et et suyu da iyi geliyor bak ben bugun kendimize corba yaparken kiyma kavurdum az ayirayim belki yer dedim normalde etli seyleri sevmiyor kiymanin hepsini yedi hemde ezmeden verdim direk elimle ezdim o kadarAnladm canım inşallah yükselir degerleri güzel bi şekilde Allah büyük bende 15damla veriyorum,2hafta sonra düzgün ni şekilde kullanıp götürcem bakalım sonuc nasıl olcak
Masallah canim inci kızın inci gibi dişleri olsun .Ben size bisi demeyi unuttum artik bizim 2 dişimiz var ❤
Gecen haftaki uyuyamama ondanmis çok şükür uyku harici sorun yaşamadan çıkardık disimizi. 8 ayında diş cıkarmis olduk .
O sekilde denedim ama yemek istemiyo canım ya hatta 1haftadr herseye kilit yapıyo agzını acmıyo geri tükürüyo baya zor besliyorum su aralarEt et suyu da iyi geliyor bak ben bugun kendimize corba yaparken kiyma kavurdum az ayirayim belki yer dedim normalde etli seyleri sevmiyor kiymanin hepsini yedi hemde ezmeden verdim direk elimle ezdim o kadar
Gecmiş olsun canımmSelam annişkolar herkesler iyi mi. Günlerdir takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamadım doğru düzgün. Melisa 10 gündür rahatsız ilaç kullanıyoruz yine aynı öksürük hırıltı geniz akıntısı. Artık dışarı çıkmayada korkar oldum nerde üşütüyorum bilemiyorum. Cuma gecesi eşim geldi o geldiğinden beri kendimizi alışverişe verdik :) Beraber vakit geçirmeyi özlemişim. En önemlisi o varken güçlüyüm. Ek gıda sürecimiz sorunsuz gidiyo ama hala blw deneyemedim hiç. Anca eline ekmek falan veriyorum. Patates ya da havuç haşlayıp verenler kaç dakika haşlıyorsunuz? Bizim zilli çok hareketli olduğundan pilsan dan oyun çiti aldıkta az rahat ettim en azından düşmüyo heryere tırmanıp. Gecelerimiz her zamanki gibi uykusuz ama yinede şükür :) az kaldı havalar ısınınca herşey güzel olacak. Çok ümit bağlıyorum habaların ısınmasına, inşallah hüsranla sonuçlanmaz:)))
Sagol canim ☺Masallah canim inci kızın inci gibi dişleri olsun .
Amin insaallah caanim en kisa zamanda gecer sen neler
veriyorsu kizina peki ek gida olarak
Ben hiç duymadım..yeğenim Sydney de yaşıyor onun kızı da alerjen.. en son gittikleri dr kaju peyniri, hindistan cevizi sütü, bi kaç bişey daha vardı unuttum bu ürünlerin peynirlerini önerdi hatta ilk duyunca “ ay onlarn peynirimi oluyormuş” diye şaşırmıştım..2 yaşına kadar bu ürünleri tüketecek sonra tekrar tahlil yapılacakmış 5 yaşına kadar bu sorun çözülüyormuş..
Çok saol canım benim amin inşallah. Aynen ya çocuklar hasta olmasın. Diş olabilir canım ama 38e kadar ilaç vermemeyr çalış ılıkça duş aldır bekle. 38i geçerse bi calpol ver duştan sonra
tesekkur ederim bi an once pratikleri artirmali o zaman sagolun.cok gec kalmissin canim 6 aydan sonra yavas yavas 5er dakika koltuk koselerine yada yere yanlarini minderlerle destekleyip oturtman lazimdi.
Daha cok geriler ilerlemez yapmasi gerekenleri ayinda yapman lazim. Simdi yere koy kenarlarina minderler koy onune oyuncak ver oyalansin mama sandalyesindede oturtabilirsin artik zaten.
Saol kuzum benim. Biliyorum çok zormuş. Bugün melisa sadece çorba içti öğlen ve akşam. Aralarda beni çok az emdi. Ne meyve yedi ne yoğurtGecmiş olsun canımm
Bizde biliyosun aynıyız cok iştahsız su aralar
Kan degerimiz artmamıs hiç ac tok farketmez demişti dr, dikkat ediyorum artk inşallah düzelir