2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne aşısıymış acaba? Benim bilgim Yok Canım.

kizlar bebeğinizin insanlarla iletişimi nasil? bizimki 4.aydan beri onunla ilgilenen herkese agliyor.
Bizimki şimdilik herkese gülüyor abiside öyleydi herkese giderdi gerçi abisi halen öyle herkese güler gider yolda bile :)) kızım kalabalık ortamda beni görmeyince ağlıyor

kizlar bebeğinizin insanlarla iletişimi nasil? bizimki 4.aydan beri onunla ilgilenen herkese agliyor.
Bizimki de tanımadığı kişi kucağına alınca ağlıyor.
Biri ilgilenince suratını asıyor .
Anne babasından başka kimseyi görmediği için yavrum biraz yabani

Bizimki de tanımadığı kişi kucağına alınca ağlıyor.
Biri ilgilenince suratını asıyor .
Anne babasından başka kimseyi görmediği için yavrum biraz yabani
Benimki bakıcıda gelen giden oluyor , bazen okula götürüyorum, hava güzelse hala 1 -2saatlik yürüyüşler yaparız. Karşıdan konuşsalar iyi , uzun süre görmediği biri kucağına alıp beni yan tarafta gördü mü ağlamaya başlıyor:)) ortamda ben yoksam sıkıntı yok duruyor. Masallah kizima

Y Yellu geçmiş olsun canım.rabbim şifa versinm
Benim oglusta geceden bri ateşleniyor bir düşüyor bir çıkıyor.38 oldu en son.
Keyfi iştahı yerinde masaAllah.
Öyle burun akıntısı hırıltı falan yok.
Diş midir acaba bilemedim.
çocuklar hasta olmasın yaa

Kan değeri 10.9 sorun yok diye işaretlemiş doktor bizm ferritin düşük canım 30lardaydı sanırım. Ferrum kullanıyoruz sabah akşam 6 damla.
Anladm canım inşallah yükselir degerleri güzel bi şekilde Allah büyük bende 15damla veriyorum,2hafta sonra düzgün ni şekilde kullanıp götürcem bakalım sonuc nasıl olcak

Anladm canım inşallah yükselir degerleri güzel bi şekilde Allah büyük bende 15damla veriyorum,2hafta sonra düzgün ni şekilde kullanıp götürcem bakalım sonuc nasıl olcak
Et et suyu da iyi geliyor bak ben bugun kendimize corba yaparken kiyma kavurdum az ayirayim belki yer dedim normalde etli seyleri sevmiyor kiymanin hepsini yedi hemde ezmeden verdim direk elimle ezdim o kadar

Kalabalığa girmeye bayılıyor bizimki. Öyle doğaymış ormanmış 10 dk. durmaz tenha yerlerde. Avm olsun beyimize tüm gün gezdi bizle cmts. Bi de hıncahınç dolu asansör ciddiyeti vardır ya hani, oğlum şebek gibi milletin yüzüne bakıp bakıp kahkaha atıyor. Yukarı çıkana kadar herkesin sevgilisi :)))

Et et suyu da iyi geliyor bak ben bugun kendimize corba yaparken kiyma kavurdum az ayirayim belki yer dedim normalde etli seyleri sevmiyor kiymanin hepsini yedi hemde ezmeden verdim direk elimle ezdim o kadar
O sekilde denedim ama yemek istemiyo canım ya hatta 1haftadr herseye kilit yapıyo agzını acmıyo geri tükürüyo baya zor besliyorum su aralar
Et suyu corbalara kıyma kullanıyorum ama mutlaka

Gecmiş olsun canımm
Bizde biliyosun aynıyız cok iştahsız su aralar
Kan degerimiz artmamıs hiç ac tok farketmez demişti dr, dikkat ediyorum artk inşallah düzelir

Cok teşekkür ederim cevap için tüm bebisler saglikli olsun inşallah

Çok saol canım benim amin inşallah. Aynen ya çocuklar hasta olmasın. Diş olabilir canım ama 38e kadar ilaç vermemeyr çalış ılıkça duş aldır bekle. 38i geçerse bi calpol ver duştan sonra

tesekkur ederim bi an once pratikleri artirmali o zaman sagolun.

Gecmiş olsun canımm
Bizde biliyosun aynıyız cok iştahsız su aralar
Kan degerimiz artmamıs hiç ac tok farketmez demişti dr, dikkat ediyorum artk inşallah düzelir
Saol kuzum benim. Biliyorum çok zormuş. Bugün melisa sadece çorba içti öğlen ve akşam. Aralarda beni çok az emdi. Ne meyve yedi ne yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…