- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım daha düşmedi bekliyorum nöbette..
merhaba kızlar uzun zaman oldu :)
hoşbuldum canım nasılsın ?Hakikaten hoş geldin:)
Hasta kuzucuklara çok geçmiş olsunnn bu arada
Et et suyu da iyi geliyor bak ben bugun kendimize corba yaparken kiyma kavurdum az ayirayim belki yer dedim normalde etli seyleri sevmiyor kiymanin hepsini yedi hemde ezmeden verdim direk elimle ezdim o kadar
Canım çıktı atesi bende verdim geçmedi dus aldırdık sonra yine verdim düşüyor sonra geri çıkıyor.Çok saol canım benim amin inşallah. Aynen ya çocuklar hasta olmasın. Diş olabilir canım ama 38e kadar ilaç vermemeyr çalış ılıkça duş aldır bekle. 38i geçerse bi calpol ver duştan sonra
hoşbuldum canım nasılsın ?
yavrularımız kaşla göz arası büyüdü grubu görünce duygulandım çok şükür bugünümüze
Yok canım tel süzgeç kullanıyorum ama ben tost makinesinde yapınca daha çok hoşuma gitti elinden kaymıyor daha iyi kavrıyor onu da tost makinesinde ayarı düşürüp 15 dakika bırakıyorum. Küçük arpacık soğanları aldım sabah 1 tane soğanı yemeğe koyuyor gibi küçük küçük doğruyorum yumurta sarısı ile çırpıyorum tavaya çok az tereyağı koyup iki tarafınıda pişiriyorum bayilarak yiyiyor haşlarsam 1 sarıyı bitiremiyor bulamaç mama yapmıyorumÇok saol canım benim. Maşallah size tosbik olmuşsunuz. Bizde en son 10 gün kadar önce 9200dük sanırım. Awentte mi buharda pişirtosun. Öyleyse kaç dkya ayarlıyosun? Ay bide soğanlı omlet mi yaa maşallah maşallah bizimki hastalıktan kahwaltısını bile yemek istemedi yarısını bıraktı ilk kez.
Geri çıkıyor ateşi surup verdim :-(Yavrumum atesi Bir düşüyor bir yükseliyor bir kere 38.5 buçuk oldu sadece
Şimdilik ilaç vermiyorum 37.8-38.0 arasi gidip geliyor ateşi.simdi düştü bakalım.
Bir an önce atlatalım...
Manevi olarak bende çöküyorum
Kimse hasta olmasın..hastlara bir önce sifa versin Rabbim insaAllah
evet var hala yüzünde vucudunda döküntüler oluyor sebebi mama ben emziremedim ama mama içmek istiyor gece ağlıyor napalım :/Doğduğu günden beri az çektiriyoe bizim kız ama çok şükür halimize :)) sen nasılsın bebişin nasıl nerelerdesin,sizin de alerjiniz vardı galiba öyle hatırlıyorum geçti mi
Hoş geldin:) nasılsın? Bebiş nasıl?merhaba kızlar uzun zaman oldu :)
Aynen bizde öyle canm.Hastalıktan muhtemelen düzelir inşallahSaol kuzum benim. Biliyorum çok zormuş. Bugün melisa sadece çorba içti öğlen ve akşam. Aralarda beni çok az emdi. Ne meyve yedi ne yoğurt
Evet canim baya kavurdum ama sert degildi haslama gibi oldu buzluydu su koyup kavurunca haslanmis kiyma oldu yoksa yiyemez sert olur.Baya yağda kavurdun yani ben ilk kez vereceğim haşlayıp bişeylere karıştırıp mı versem ya da köfte gibi mi versem bilemedim.kavurmak da mantıklı aslında
Tesekkür ederim canim. Biz daha 2deyiz ama sanki yaninda 3.gelecek gibi bizde disleri babasi goruyor bana sanki disi cikacak gibi dedi baktim hakkatten cikiyor :)Al_pi disiniz hayırlı olsun inci gibi olsun
Bizim bugün 4.diş patladı 5.ve 6 da diş varmış gibi kabardi ama patlamadi 3. dişte birkaç gün önce çıkmıştı yavrum 1 haftadır çıldırıyor sanki yavrumun gülümsemesi bile kederli bir hâl aldı Allah onların da bizimde yardımcımız olsun
Çıkıp düşüp tekrar düşüyoda dikkat et o dişle ilgili olmayabilir. Kaç oluyo mesela en çokCanım çıktı atesi bende verdim geçmedi dus aldırdık sonra yine verdim düşüyor sonra geri çıkıyor.
Tek tesellim keyfinin yerinde olması..
Inşaallah bir an önce atlatırız.
Maşallah valla hastayım öyle yiyen minnoşlara. Bizim hastalık iyicr arttı öğürüyo yerken geniz akıntısındann. Dün sadece çorba içtiYok canım tel süzgeç kullanıyorum ama ben tost makinesinde yapınca daha çok hoşuma gitti elinden kaymıyor daha iyi kavrıyor onu da tost makinesinde ayarı düşürüp 15 dakika bırakıyorum. Küçük arpacık soğanları aldım sabah 1 tane soğanı yemeğe koyuyor gibi küçük küçük doğruyorum yumurta sarısı ile çırpıyorum tavaya çok az tereyağı koyup iki tarafınıda pişiriyorum bayilarak yiyiyor haşlarsam 1 sarıyı bitiremiyor bulamaç mama yapmıyorum
Yok canım düşmüştü geri çıktı insaAllah geçer bir an önce yaaEvet canim baya kavurdum ama sert degildi haslama gibi oldu buzluydu su koyup kavurunca haslanmis kiyma oldu yoksa yiyemez sert olur.
Tesekkür ederim canim. Biz daha 2deyiz ama sanki yaninda 3.gelecek gibi bizde disleri babasi goruyor bana sanki disi cikacak gibi dedi baktim hakkatten cikiyor :)
Daha coook dis var onlarla birlikte cekecegiz gece sabaha kadar inledi benim kuş. Belli diş acisi var.
vesselam_ canim hayirlisiyla cikarsinda rahatlasin kuzucuk. Nasil iyimi simdi dustumu atesi
Ne olabilir canım burdaki doktorlar ilaç yazıp yolluyorlar bizde şimdilik onların dediklerini yapıyoruz önceden gittiğimiz için bişey yapmıyorlar çünkü..Çıkıp düşüp tekrar düşüyoda dikkat et o dişle ilgili olmayabilir. Kaç oluyo mesela en çok