2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eve

Evet canim o sekilde beklenir ama bazen illaki iki kat artmasada saglikli gebelik oluyor diyorlar..heyecanli bekleyis yolun basi :)
Sorma ya heycanli stresli yükseldi mi yuselecekmi vallahi insan değişik hissediyorum bide bi kürtaj bir kimyasal gebelik yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ekstra hassasim

Kızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????
Dereotu yiyebilirsin canm asiriya kacmadan tabiki dereotunun rahim kasilmalarina bir etkisi yok ilk gebeligimde bende yedim baya

Telaslanma canim inşallah devamı gelmez
Gozun aydin canim masallah:)
Çok teşekkür ederim canım

Anlattiklarin suan cok normal sknti etme kendine sakin ol canm :)

bugün kalp atışını duymak için kontrole gittim 7 haftalık olarak hesaplamıştım fakat doktor 5 haftalık olduğunu söyledi kalbini duyamadı.Geç döllenme olmuş haftaya tekrar bakacak bana da dua edin haftaya duyayım ben de sizin yaşadığınız mutluluğu yaşayım.

düşündükleriniz çok doğal hormonlardan kaynaklanıyor bu soruları her hamile kendine soruyor ben de iyi bir anne olabilecek miyim beni sevecek mi diye düşünüyorum ertesi gün benden çok iyi anne olur bebeğim çok mutlu olacak diyorum bunun çözümü kendimizde ama hormonlarımız değiştiği için böyle

Sorma ya heycanli stresli yükseldi mi yuselecekmi vallahi insan değişik hissediyorum bide bi kürtaj bir kimyasal gebelik yasadim Rabbim bi daha yasatmasin ekstra hassasim
Amin canim insallah saglikla gelsin..burada cogu kisinin kayiplari kimyasallari var..yinede tetikte seviniyoruz herseye napalim annelik boyle birseymis endise etmek korkmak heyecanla beklemek..insallah cumlemize kucaklamak nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…