Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadıevet canım hastane gayet guzel dr da ıyıydı :) benden de ıstedı evet ama orda vermedım. devlet hastanesınde verdım 8 tup kan ve ıdrar ornegı aldılar benden. ben de 2 hafta sonra devlet de bı dr a gorunurum bı ay cok ya :)
Bence bu senin en doğal hakkın kesinlikle söylemelisin canım Allah korusun bisey olduğu zaman keşke dememek için söylemelisin bence
Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan
Euthyrox ya da Levotiron yazar doktorun. Onu kolayca kontrol altına alırsınız canım, ben onu gebelikten önce kullanmaya başladım.Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan
Sağol canım anlamadıgım bundan once bebegimin kalbi durdu benim ozamanda 4.56 cikmisti ve doktor hic problem yok herseyin güzel demisti simdi aklıma takılıyor bebegimi acaba oyuzdenmi kaybettim diye cunkü pihtilasma falan cıkmadı bendecanım merhaba, öncelikle çok panik yapma bir çok kişide bu durum olabiliyormuş. ama ihmalde etme Allah korusun hem düşüğe hemde bebeğin gelişini etkileyebiliyormuş. ama ilaçla halledebiliyorlar. benimde 3,98 çıkmıştı hem kan tahlili hemde troitlere usg ile baktılar temiz çıktı çok şükür. doktorum bana da 2 2,5 olması gerek düşürmemiz gerekebilir demişti tahliller temiz çıkınca ilaç bile vermedi. sende tahlillerini falan yaptır için rahat etsin. senin ki bana göre biraz daha yüksek ama çok şükür ki fark etmişsiniz. ilaç ile tedavi edilebilir inş canım.
Benim Dr um hipor verdi canım biraz daha etkiliymis eczacı söyledi ama çok yakıyorAlabiliyorsun canim doktor yazarsa tabi .. Clexane ismi ignenin ..
Anladim canim ben hesapladim 48 saat yapiyo benim haftalik calisma surem ondan oturu alabiliyorum demekkihaklısın canım. ama şimdi baktım haftalık 45 saatmiş sınır. ben zaten 5 gün çalıştığım için 9 saat haftada 45 saat yapıyor. :) yani ben yararlanamıyorum maalesef.
Sendedemi var canım sagolun kızlar rahatladım birazEuthyrox ya da Levotiron yazar doktorun. Onu kolayca kontrol altına alırsınız canım, ben onu gebelikten önce kullanmaya başladım.
Canım benim 3.5 çıktı tekrar test tekrarı istedi yine yüksek olursa dahiliye ye yönlendiricem dedi banada hamilelikte 2.5 seviyoruz biz bebek için dediKızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan
Ben de hipor kullanıyorum çok yakıyor sen de oluyor mu canım bir kaç dakka anestezi almış gibi oluyorumBende öle ödüyorum 21 TL ilacın kendisi 107 liramış benimki clenex degil ama hibor3500 benimki seninki ne
Canim saglik ocaginda yaptirsan onlar tepki vermez herhalde suan onemli olan tetkikler sarilik toksoplazma tetkikleri felan..Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadı
Sağlık ocağından sana donus yaparlar canım beni aradılar çünkü kan verince kayıtlara geçiyor ordan takip ediyorlar sanırım ben aramadan onlar aradiBen daha bildirmedim sağlık ocağıma..sağlık ocağım nerde onu bile bilmiyorum:)
Insallah bu sefer normal cıkar canım benide endokrine yolladi fiyatida cok yuksek 225 tl muayne ucreti devlette 8araliga kadar yer yok cevremdeki diger hastaneleri aradim ordada endokrin yokmus mecbur yarin gidicem benim hastaneyeCanım benim 3.5 çıktı tekrar test tekrarı istedi yine yüksek olursa dahiliye ye yönlendiricem dedi banada hamilelikte 2.5 seviyoruz biz bebek için dedi
Diger gebeligimde saglik ocagina gitmistim ama asıl ucret tutanlari yapmiyorlardi oyuzden devlete gidiyimde hepsini yaptiriyim dedim benim hastane 500 tl istedi ama gıcık bi doktora denk geldim iste bakalim eksik olanlari ozelde yaptirirm hepsi bi ciksinda bakiyimCanim saglik ocaginda yaptirsan onlar tepki vermez herhalde suan onemli olan tetkikler sarilik toksoplazma tetkikleri felan..
Sağol canım anlamadıgım bundan once bebegimin kalbi durdu benim ozamanda 4.56 cikmisti ve doktor hic problem yok herseyin güzel demisti simdi aklıma takılıyor bebegimi acaba oyuzdenmi kaybettim diye cunkü pihtilasma falan cıkmadı bende
Aynen zonkluyo iğneyi vururken degil bittikten sonra daha cok acıorBen de hipor kullanıyorum çok yakıyor sen de oluyor mu canım bir kaç dakka anestezi almış gibi oluyorum
Kızlar dun verdigim testlerin bazıları cikti bazı degerler cok yüksekti dayanamadim doktoruma gittim oda yokmus baska doktor bakti digerleri onemli degil ama tsh yani troid im hamilelik ikte en fazla 2.5 olması lazımmıs benim 6.01 cıkmıs endokrine git dedi ilac verir dedi düsüğe neden oluyormus yarın endokrine gidicem varmı aranızda benim gibi tsh yüksek cıkan
İnş canım saol rabbim sanada bi kolaylık göstersin inş çok pahalı ya özeller rabbim yardım etsin herkese acil olsun dedi bana da özelde yaptırdım üç test 230 tl ödedim içim yandı sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin rabbim inş hepimizeInsallah bu sefer normal cıkar canım benide endokrine yolladi fiyatida cok yuksek 225 tl muayne ucreti devlette 8araliga kadar yer yok cevremdeki diger hastaneleri aradim ordada endokrin yokmus mecbur yarin gidicem benim hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?