2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rubella veya toksoplazma dedikleriniz nedir benden doktorum hiç böle seyler istemedi tam kan testi yaptı hormonlara troid lere falan baktı ama bunlara bakmadı önemlimi

Dogumdan sonra 7 gun icinde birde gebeligin 23-24.haftasinda ama once bir kanama olursa hemen vuruyorlar ..
Alpi canım senin bebeğin ultrason da kaç haftalik sat ile ayni mi gidiyor . Benim kini doktor Satı bir hafta ileri aldı tarih değişti

Kızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????

canım haklısın tabi Allah korusun. ama ben haftada 5 gün çalıştığım için 45 saati geçmiyor zaten yararlanamıyorum.

Bunu nereden ogrendiniz acaba? Ben de 5 gun 9 saat calisiyorum ama muhasebemiz boyle bir hakkim oldugunu soyledi.

Alpi canım senin bebeğin ultrason da kaç haftalik sat ile ayni mi gidiyor . Benim kini doktor Satı bir hafta ileri aldı tarih değişti
2gun oynuyor simdilik benim dun 8+0cikti aslinda 8+2 olmam lazimdi ama cok onemli degil zaten gebelik ilerledikce toparliyor acik kapaniyor .. usg kagidinda kendi cikiyor zaten o ölçüyor..

Kızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????

Dereotu tiroide bile iyi geldiğine göre bence sakıncası yoktur ben yiyorum kahvaltıda veya salatalarda canım ama yinede doktorunada bi sorarsin bidahaki gidisinde

Dereotu iyi diye biliyorum...ilk gebeligimde arastirmistim dereotunu yemem gerekiyormuşta ne diye arastirma yaptim onu hatirlamiyorum simdi iyimi...

2gun oynuyor simdilik benim dun 8+0cikti aslinda 8+2 olmam lazimdi ama cok onemli degil zaten gebelik ilerledikce toparliyor acik kapaniyor .. usg kagidinda kendi cikiyor zaten o ölçüyor..
İyi masallah canım :) ya günler de geçiyor sanki ben öğreneli 1 ay oldu çok şükür son 4 hafta kaldı sonrası daha da çabuk geçer diyorlar

Bugun adet agrisi gibi agrim basladi neden acaba diye düşünürken progestani sabah icmeyi unuttugumu farkettim aksam 6dan sonra ictim
Eve gelincede mecburen yemek hazirladim bel agrisida eslik etti cokta akintim oldu gün boyu cumartesi olsun bir an evvel

Cok sagol canım sanada gecmis olsun bidaha yukselmez insallah

Korkma canım adet ağrısı bana da ara sıra oluyor sağ kasigim çok ağrıyor ben tam tersi olmayınca korkuyorum bi sıkıntı mi var acaba diye akıntı meselesi ise Afedersin altımı islatiyomus gibi hissediyorum sende de mi böyle

Sanki dr cebinden oduyor ya hangi sehirdesin bilmiyorum ama devlette kadin dogumcu yazmadi anladigim kadariyla hastanede aile hekimi dahiliye bolumlerindende istenebilir olmazsa ordaki drlarlada gorus vicdanlisi cikar elbet

Bir iki daldan bir sey olmaz heralde yinede cok iyi yikayip ye benim dr yesilleri 15 dk sirkeli suda beklet bol suyla yika dedi..zaten oyle yapiyordum ama ekstra bi yikayasim geliyooo canim cikiuyo :)) az ye kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…