Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alpi canım senin bebeğin ultrason da kaç haftalik sat ile ayni mi gidiyor . Benim kini doktor Satı bir hafta ileri aldı tarih değiştiDogumdan sonra 7 gun icinde birde gebeligin 23-24.haftasinda ama once bir kanama olursa hemen vuruyorlar ..
canım haklısın tabi Allah korusun. ama ben haftada 5 gün çalıştığım için 45 saati geçmiyor zaten yararlanamıyorum.
2gun oynuyor simdilik benim dun 8+0cikti aslinda 8+2 olmam lazimdi ama cok onemli degil zaten gebelik ilerledikce toparliyor acik kapaniyor .. usg kagidinda kendi cikiyor zaten o ölçüyor..Alpi canım senin bebeğin ultrason da kaç haftalik sat ile ayni mi gidiyor . Benim kini doktor Satı bir hafta ileri aldı tarih değişti
Kızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????
Dereotu iyi diye biliyorum...ilk gebeligimde arastirmistim dereotunu yemem gerekiyormuşta ne diye arastirma yaptim onu hatirlamiyorum simdi iyimi...Kızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????
Lekelenmelerim var cnm o yuzden progestan oluyorumİğne yapan ve yaptıran arkadaşlar niçin iğne oluyorsunuz acaba?
İyi masallah canım :) ya günler de geçiyor sanki ben öğreneli 1 ay oldu çok şükür son 4 hafta kaldı sonrası daha da çabuk geçer diyorlar2gun oynuyor simdilik benim dun 8+0cikti aslinda 8+2 olmam lazimdi ama cok onemli degil zaten gebelik ilerledikce toparliyor acik kapaniyor .. usg kagidinda kendi cikiyor zaten o ölçüyor..
Kesinlikle enjektoru çıkardıktan sonra yanma çok oluyor geçer inşallah diyelimAynen zonkluyo iğneyi vururken degil bittikten sonra daha cok acıor
Cok sagol canım sanada gecmis olsun bidaha yukselmez insallahCanım ben yıllardır çekmistim bunu.. Tiroid az çalışıyormuş yani hipotiroid derken prolaktin yüksekliği bu da tabi dengemi bozdu hipofiz bezinde tümöre kadar gitti değerlerim inanilmaz kötüydü neyseki dostinex diye bi ilacla halloldu bu hatta doktorlar sen ilerde hamile kalamazsin kalsanda bebeğin sakat doğar dediler.. Endokrinolojiye gittim her üç ay da bir kan veriyordum ona göre ilaclarin dozu ayarlaniyor tabi o zamanlar stresde coktu bende ama şimdi stres diye bisey kalmadi şükür değerlerim herşey güzel çıkıyor tsh da 2.53 çıktı euthyrox diye bi ilac kullaniyorum.. Biraz uzun anlattim yaaa k bakma ama ilacini aldığın sürece herşey yoluna girecek sen canını sıkma stres yaparsan daha kötü olur
Sana tavsiyem mutlaka endokrine git kan ver değerine göre onlar ilac verir
Birde herkese tavsiyem lütfen ozellikle hamilelikte kimse kahve içmesin
Ben kahvekolikim resmen ama kahveyi bıraktığım ay tsh değerlerim sınırdan normale düştü ve o ay hamile kaldim
Korkma canım adet ağrısı bana da ara sıra oluyor sağ kasigim çok ağrıyor ben tam tersi olmayınca korkuyorum bi sıkıntı mi var acaba diye akıntı meselesi ise Afedersin altımı islatiyomus gibi hissediyorum sende de mi böyleBugun adet agrisi gibi agrim basladi neden acaba diye düşünürken progestani sabah icmeyi unuttugumu farkettim aksam 6dan sonra ictim
Eve gelincede mecburen yemek hazirladim bel agrisida eslik etti cokta akintim oldu gün boyu cumartesi olsun bir an evvel
Sanki dr cebinden oduyor ya hangi sehirdesin bilmiyorum ama devlette kadin dogumcu yazmadi anladigim kadariyla hastanede aile hekimi dahiliye bolumlerindende istenebilir olmazsa ordaki drlarlada gorus vicdanlisi cikar elbetDiger gebeligimde saglik ocagina gitmistim ama asıl ucret tutanlari yapmiyorlardi oyuzden devlete gidiyimde hepsini yaptiriyim dedim benim hastane 500 tl istedi ama gıcık bi doktora denk geldim iste bakalim eksik olanlari ozelde yaptirirm hepsi bi ciksinda bakiyim
Zaman gecmiyormus gibi ama geciyor walla ben 25inde ögrenmistim 1 ay olacak iste :-/ Halbuki dun ögrenmisim gibi ..İyi masallah canım :) ya günler de geçiyor sanki ben öğreneli 1 ay oldu çok şükür son 4 hafta kaldı sonrası daha da çabuk geçer diyorlar
Bir iki daldan bir sey olmaz heralde yinede cok iyi yikayip ye benim dr yesilleri 15 dk sirkeli suda beklet bol suyla yika dedi..zaten oyle yapiyordum ama ekstra bi yikayasim geliyooo canim cikiuyo :)) az ye kuzumKızlar az bakın bana maydanoz yemek iyi değil ilk aylarda bunu biliyorum da dereotu da aynı Mıdır sizce ben çok seviyorum ve aşırı cnm istiyor ???????
Gozun aydin canim masallah:)İyi akşamlar kızlar biz bugün kalp atışını duyduk darısı bekleyen tüm annelere olsun
2gunde bir 2 kati olursa gebelik olumlu yonde ilerliyor demekmis..hayirlisi olsun insallah saglikla gelsin bebisin :)Kizlar selam ben adet gecikmasinden 1 gün sonra test yaptirdim 35.45 ciktii sizce normal mi yarin tekrarlayacagim testi?