2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadı

ben dıger dr a verdım lısteyı zaten esımın calıstıgı drlardandı sıkıntı cıkarmadı baktı kagıda sonra da tamam dedı cıktık odadan. tahlıl sonuclarına baktım bı suru sey ıstenmıs medıpoldekı dr un ıstedıgınden de fazla tahlıl vardı hatta sanırım kendısı de eklemıs bazı testlerı

Kızlar günaydın öncelikle öğretmen olanların ogretmenler günü kutlu olsun bisey sorcam kızlar özel hariç ağda yaptırmak kas bıyık aldırmak için 12 haftayı beklemek lazım mı? siz nasil yaptınız?

Hic oyle birsey duymadim yaptirdim ben gecen hafta..sonucta temizlik

Günaydın güzel anneler ve melekleri :) öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. bizlerde yavrularımızın ilk öğretmenleri olacağız inşallah Rabbim kolaylık versin yol göstersin :) şimdiden çok heyecanlıyım ben yaaa

Kızlar mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum, ufacık bir şeker yedim onu bile çıkarıyorum. Bunu hafifletici birşey verdi mi doktorunuz, bugün gidicem varsa öyle bişiy bende istiycem. Bu şekilde devam ederse işe gitmeyi bırakın ayağa kalkamayacağım

benimde bulantı değilde midemde anormal şeyler oluyor. iki gündür de kasık ağrım arttı sanki. cumartesi gidince soracağım doktora

Teşekkürlerrrrgerçekten çok evhamlıyız ister istemez..ama elden geldiğince sakin olmalıyız

Doktorun amma rahatmış :))) evet yaa ben daha göremedim bile bebişimi randevum bu hafta

Gunaydin arkadaslar bende gecen cumartesi kan testinde ogrendim gebeligimi pzrteside artis vardi bugun insallah doktora gidecegim ama gecen sali biraz kanamam oldu endişeleniyorum ama bi problem olsa dger artmazdi diyorum. Insallah bugun guzel şeyler duyarim duyariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…