Guzel haberlerle gel canimgünaydınn kızlarrr birazdan doktora gidecem kalp atışı içinn inşallah duyarımm dua edin olurmuu
Doktorunun her istedigini yaptilarmi peki ben bilmiyorum kızdı doktor elimdeki kagida bile bakmadı
Hic oyle birsey duymadim yaptirdim ben gecen hafta..sonucta temizlikKızlar günaydın öncelikle öğretmen olanların ogretmenler günü kutlu olsunbisey sorcam kızlar özel hariç ağda yaptırmak kas bıyık aldırmak için 12 haftayı beklemek lazım mı? siz nasil yaptınız?
günümüz aynı canım senle inşallah duyarsın ben tam bende cumartesi gideceğimgünaydınn kızlarrr birazdan doktora gidecem kalp atışı içinn inşallah duyarımm dua edin olurmuu
7+o ve 7+6 arasi 8. Hafta olarak kabul edilir.kızlar bu takvimler neden bir hafta önden gidiyor ben bugün tam 7+0 oldum iğneye göre anlamıyorum hemen 8 yapmış
benimde bulantı değilde midemde anormal şeyler oluyor. iki gündür de kasık ağrım arttı sanki. cumartesi gidince soracağım doktoraKızlar mide bulantısından hiçbirşey yiyemiyorum, ufacık bir şeker yedim onu bile çıkarıyorum. Bunu hafifletici birşey verdi mi doktorunuz, bugün gidicem varsa öyle bişiy bende istiycem. Bu şekilde devam ederse işe gitmeyi bırakın ayağa kalkamayacağım
yinede önden gittiğini düşünüyorum daha uzuvları belli değil bebeğimin7+o ve 7+6 arasi 8. Hafta olarak kabul edilir.
TeşekkürlerrrrBu arada kizlar ben 8. haftamda bebegi gorup kalp atislarini duymustum karindan. Yurt disinda yasiyorum 8. haftadan once cagirmadilar kalp icin ve nasil merakla beklemistim anlatamam. Sakin merak etmeyin sabirla bekleyin.
Bir de kanama mevzusu kanli akinti vs, mutlaka yasayaniniz vardir bakamadim gecmise ama tahmin edebiliyorum. Ben de cok ama cok endiselenmistim. Oluyor kizlar, 11. haftaya kadar arada bir kanli akinti ya da lekelenmem olmustu. Ama cok olursa doktorunuza danisin tabi. Az olani olasiymis haberiniz olsun. Goguslerim acayip agrimisti ve sisti. Bazi gunler eskisi gibi agrimadigi icin ne oluyor diye merak etmistim. Ondan da korkmayin googus hassasiyeti bi gelip bi gidebiliyor ama genel olarak cok agri cekmistim. Kasiklarim adet olacakmis gibi agrirdi. Akliniza dusuk geliyor gelmesin. Bunlari neden yaziyorum, bana da boyle yasamis birisi anlatsa icim rahatlardi bu tarz seyler duymak istemistim. Birinizin derdine derman olsa bile mutlu olurum. Bulantilarim 6+2 de baslamisti. Ve hic baslamazsa da aksilik oldugu anlamina gelmiyor. Kuzenimle ayni zamanlarda hamileydik ve onun hic bulantisi olmamisti ben koku hassasiyetinden ayilip bayilirken. Simdi nurtopu gibi bir oglu var :) Aklima geldikce gene yazarimAllah korusun hepinizi
Doktorun amma rahatmış :))) evet yaa ben daha göremedim bile bebişimi randevum bu hafta1.2 cmlik bir seyin kalbi var ve bizimkilerden daha cok calisiyor. Ne guzel bir mucizedir bu
Doktorumdan ayrica istememe ragmen toksoplazma ve rubella testleri yapmadi, artik geçti onlarin devri dedi. Demode hastaliklar demek istedi sanirim:)) evde kedilerim var dedim icim rahat olsun. Diskisina dokunmadigin surece birsey olnaz rahat ol dedi. Kan ve idrar testlerini yapti. Cok sukur d vitamini haric gerisi iyiydi. Cikista aile hekimine de bildirdim. 19. Hafta gel aşı yapalım dedi o kadar. Doktora da 1 ay sonra gidicem 11. Haftada. Keske her hafta gitsek gorsek. Hatta eve de utrasyon cihazi alsak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?