2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya normalde kasilma icin iyi demedi bazi arkadaslar...

Rubella veya toksoplazma dedikleriniz nedir benden doktorum hiç böle seyler istemedi tam kan testi yaptı hormonlara troid lere falan baktı ama bunlara bakmadı önemlimi

Önemli mesela daha önce olmamışsanız bazı seylere daha çok dikkat etmeniz lazim. Hamilelikte o hastalığa neden olan şeylerden uzak durmamız gerekiyor. Ama ben de henüz bu testleri yaptırmadım. Doktorum bir sonrakine istedi.

ben de varım duyamayanlar arasındasabredeceğiz

Ben de duymadım sadece gördüm.

insallah, Allahin izniyle kavusacaksiniz meleklerinize. O korkular heyecanlar bile guzelmis diyorum simdi. Sevginin en saf beklemenin en guzel hali. Allah isteyip de yasayamayanlara da nasip etsin

Bu arada kizlar ben 8. haftamda bebegi gorup kalp atislarini duymustum karindan. Yurt disinda yasiyorum 8. haftadan once cagirmadilar kalp icin ve nasil merakla beklemistim anlatamam. Sakin merak etmeyin sabirla bekleyin.
Bir de kanama mevzusu kanli akinti vs, mutlaka yasayaniniz vardir bakamadim gecmise ama tahmin edebiliyorum. Ben de cok ama cok endiselenmistim. Oluyor kizlar, 11. haftaya kadar arada bir kanli akinti ya da lekelenmem olmustu. Ama cok olursa doktorunuza danisin tabi. Az olani olasiymis haberiniz olsun. Goguslerim acayip agrimisti ve sisti. Bazi gunler eskisi gibi agrimadigi icin ne oluyor diye merak etmistim. Ondan da korkmayin googus hassasiyeti bi gelip bi gidebiliyor ama genel olarak cok agri cekmistim. Kasiklarim adet olacakmis gibi agrirdi. Akliniza dusuk geliyor gelmesin. Bunlari neden yaziyorum, bana da boyle yasamis birisi anlatsa icim rahatlardi bu tarz seyler duymak istemistim. Birinizin derdine derman olsa bile mutlu olurum. Bulantilarim 6+2 de baslamisti. Ve hic baslamazsa da aksilik oldugu anlamina gelmiyor. Kuzenimle ayni zamanlarda hamileydik ve onun hic bulantisi olmamisti ben koku hassasiyetinden ayilip bayilirken. Simdi nurtopu gibi bir oglu var :) Aklima geldikce gene yazarim Allah korusun hepinizi

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. 18. hafta hepatit b aşısı için çağırdı. Tetanozu sonra yapacağız dedi. Birde eski tahlillerime baktı, o gün aç gel tekrardan tahlil yapalım dedi. kiloma baktılar bugün, o gün tekrar tartalım dedi. Aklınızda bulunsun diye yazayım dedim. Tetanozu duymuştum da hepatiti duymamıştım.

Sanki dr cebinden oduyor ya hangi sehirdesin bilmiyorum ama devlette kadin dogumcu yazmadi anladigim kadariyla hastanede aile hekimi dahiliye bolumlerindende istenebilir olmazsa ordaki drlarlada gorus vicdanlisi cikar elbet
Canım ne yazdigni bilmiyorum istedi biseyler ama heps icinde varmi bilmiyorum onun ne istedigi onemli degil benim ne istedigim onemli dedi istanbuldayim bakicsm eksik varsa onlari kendi hastanemde yaptiricam hepsinin sonucu bi ciksinda sagol

1.2 cmlik bir seyin kalbi var ve bizimkilerden daha cok calisiyor. Ne guzel bir mucizedir bu
Doktorumdan ayrica istememe ragmen toksoplazma ve rubella testleri yapmadi, artik geçti onlarin devri dedi. Demode hastaliklar demek istedi sanirim:)) evde kedilerim var dedim icim rahat olsun. Diskisina dokunmadigin surece birsey olnaz rahat ol dedi. Kan ve idrar testlerini yapti. Cok sukur d vitamini haric gerisi iyiydi. Cikista aile hekimine de bildirdim. 19. Hafta gel aşı yapalım dedi o kadar. Doktora da 1 ay sonra gidicem 11. Haftada. Keske her hafta gitsek gorsek. Hatta eve de utrasyon cihazi alsak:))))

Bir de soylemeyi unuttum progesterani hap olarak gunde bir sefer aliyorsaniz gece yatmadan once alin. Doktorum da uyardi prospektusunde de yaziyor. Aksi halde gunduz bulanti sersemlik ve halsizlik yapiyormus. Iyi geceler.

Ya normalde kasilma icin iyi demedi bazi arkadaslar...
bence için rahat olsun daha önceki gebeligimde resmen adet olacak gibi ağrıdan ölürDüm Dr um normal demişti Allah korusun kanama olursa sıkıntı bence aklına kötü birsey getirme bebekler büyümeye yerleşmeye çalışıyor uterus büyüyor Allah büyük

Bir de soylemeyi unuttum progesterani hap olarak gunde bir sefer aliyorsaniz gece yatmadan once alin. Doktorum da uyardi prospektusunde de yaziyor. Aksi halde gunduz bulanti sersemlik ve halsizlik yapiyormus. Iyi geceler.
Bende gece yatarken vajinal alıyorum hiçbir zararını görmedim bulantı baş dönmesi şükür rahat kullanıyorum

Aklımdaki deli sorulara cevap oldu sağolasın sağlıkla büyüt evladını insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…