Teşekkür ederimm canım hoşbuldumm :) değerim 25 çıktı ama daha adet günüme 3 gün var doktorda 2 katına çıkarsa sorun yok zaten dedi bakalım inşallah artarTebrikler canım aramıza hoşgeldin. Değerin kaç çıktı iki günde bir iki katı olması gerekiyor bence bir gün sonra yaptır derim
En küçük ayrıntısına kadar heyecanı hep yaşamak istiyorum ben de sali günü için acaip sabirsizim.sadece keseyi gördün sen degil mi? Doktorun herhangi bir tavsiyede bulundu mu?Evet canım çok heyecanlıydık bugün darısı başına inş. Heyecan hiç bitmiyor kese bebek sonra kalp ikili testler vs derken bir bakmışız bebişimizi kucağımıza alacağız
bende 4 gün önce yaptırmıştım 27 çıkmıştı canım hadi hayırlısı olsun yükselir merak etme biz bugün keseyi gördük sana da nasip olur inşTeşekkür ederimm canım hoşbuldumm :) değerim 25 çıktı ama daha adet günüme 3 gün var doktorda 2 katına çıkarsa sorun yok zaten dedi bakalım inşallah artar
Sıkma canini cnm benimde 3 oglum var 4. ye hamileyim nasipse. Bizimkisi planliydi. Senin digerleri kucuk ama Allah kolaylığını verir. Hosgeldin aramiza belki kucuk prenseslerimiz gelir kimbilirSanırım ve umarım oldu. Arkadaşlar bu benim 4. Çocugum 3. Bebeğim olucak. 11 yaşında, 20 aylık ve 5 aylık üç oğlum var. Bu son olan planlı değildi tabiki. Ama oldu. Şimdi etrafmdaki herkes aldırmamı istiyor. Bakamicagımı düşünerek. Çünki tek başımayım kimsem yok. Cok canm sıkkın.
Evet canım gördük bugün keseyi çok kolay göründü kan verdim 7 tüp birde idrar testi verdim sonuçlar için iş çıkışı gideceğim doktorum vardiyalı calışıyor bugün ama bir sıkıntı yok dedi sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım yarım saat ne yemeliyim ne yememeliyim kaç haftalık tansiyon aşılarımın bilgisini verdi sizde hemen gidip gebelik dosyası kendi sağlık ocagınızda açtırmanız gerekiyor kızlar unutmayın.En küçük ayrıntısına kadar heyecanı hep yaşamak istiyorum ben de sali günü için acaip sabirsizim.sadece keseyi gördün sen degil mi? Doktorun herhangi bir tavsiyede bulundu mu?
yok canım benim pazartesi randevum ozamana cağırdıÇok teşekkürler Canım sen daha görmedin mi keseyi ?
bende bulantı var yanma yok şimdilikBende yok çok şükür ama acaip derecede mide yanması yaşıyorum sizde var mi
Sıkma canini cnm benimde 3 oglum var 4. ye hamileyim nasipse. Bizimkisi planliydi. Senin digerleri kucuk ama Allah kolaylığını verir. Hosgeldin aramiza belki kucuk prenseslerimiz gelir kimbilir
inşallah canımm ne güzel keseyi görmüşsün darısı bana olsun..sende bi an önce kalp atışlarını duyarsın inşallah..sorunsuz sağlıklı bebişlerimiz ve hamilelik sürecimiz olur inşallahhbende 4 gün önce yaptırmıştım 27 çıkmıştı canım hadi hayırlısı olsun yükselir merak etme biz bugün keseyi gördük sana da nasip olur inş
altta yazan tarihin doğruysa eger sen kalp atışınıda duyarsın canım o zamanyok canım benim pazartesi randevum ozamana cağırdı
İnş çok amininşallah canımm ne güzel keseyi görmüşsün darısı bana olsun..sende bi an önce kalp atışlarını duyarsın inşallah..sorunsuz sağlıklı bebişlerimiz ve hamilelik sürecimiz olur inşallahh
inşallah duyarım cnmm benim daha önceden 2 düşüğüm var şuan ilaçlar kullanıorum iğne verdi iğnelerim var hergün doktorumun dediği 3 temmuz doğumu nasip olursa ilaçlar 10 gün sürüyordu 10 gün sonrasına al dedi randevuyu inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım ve hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız isteyen herkesede nasip etsin Rabbim çok zor yaklaşık 2 yıldır uğraşıorumaltta yazan tarihin doğruysa eger sen kalp atışınıda duyarsın canım o zaman
inşallah canım umarımm bundan sonrada olmazİnş çok aminmide bulantımda yok benim sizlerinde olmasın inş
Canım kıyamam dualarım seninle rabbim sağlıklı almayı nasip etsin inş kucağımıza.inşallah duyarım cnmm benim daha önceden 2 düşüğüm var şuan ilaçlar kullanıorum iğne verdi iğnelerim var hergün doktorumun dediği 3 temmuz doğumu nasip olursa ilaçlar 10 gün sürüyordu 10 gün sonrasına al dedi randevuyu inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım ve hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız isteyen herkesede nasip etsin Rabbim çok zor yaklaşık 2 yıldır uğraşıorum
aminnn cümlemizinnnCanım kıyamam dualarım seninle rabbim sağlıklı almayı nasip etsin inş kucağımıza.
hmm bayağı bir test yapılacak desene.En azından bilerek gidelim ki hiç birAa sağlık ocağı hakkında iyiki söyledin ben de hemen gideyim o zaman :)Evet canım gördük bugün keseyi çok kolay göründü kan verdim 7 tüp birde idrar testi verdim sonuçlar için iş çıkışı gideceğim doktorum vardiyalı calışıyor bugün ama bir sıkıntı yok dedi sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım yarım saat ne yemeliyim ne yememeliyim kaç haftalık tansiyon aşılarımın bilgisini verdi sizde hemen gidip gebelik dosyası kendi sağlık ocagınızda açtırmanız gerekiyor kızlar unutmayın.
Canım evet bende bilmiyordum sağlık ocagında kan veridğimde hamilyseniz gelin dosya acalım diye aradılar. Doktora git ondan sonra sağlık ocagına git canımhmm bayağı bir test yapılacak desene.En azından bilerek gidelim ki hiç birAa sağlık ocağı hakkında iyiki söyledin ben de hemen gideyim o zaman :)
Evet evet ben se öyle düşündüm canımCanım evet bende bilmiyordum sağlık ocagında kan veridğimde hamilyseniz gelin dosya acalım diye aradılar. Doktora git ondan sonra sağlık ocagına git canım