2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim nekadar güzel ve bravo gerçekten. Allah bağışlasın hepimizin çocukalrını. Hrp içime bu sefer bu kız doğuyor ama hetecanını yaşıyamıyorum malesef. Planlı peki diğer çocuklar büyükmü. Yardım eden varmı acaba.
Buyuduler cnm, 9bucuk, 7bucuk, 2bucuk yasindalar. Yardimcim yok.30 yasindayim. Ins. saglikli hayirli guzeller guzeli bi kizimiz olur bu sefer. Beraber ciktik yola hadi bakalim Rabbim temmuz ayindada guzel duygularimizi paylasmayi nasip etsin hepimize Ani yasa heyecanini yasa erteleme hic bi sebep icin. Senin hayatin elbette zorluklari olacak basa cikacak olanda sensin guzel kisimlarini gor ve mutlu ol. Evlat benim icin birazda nefis terbiyesi onlar sayesinde bos islerle ugrasmaya, gun gun gezip dedikodu yapmaya zaman kalmiyor. Daha merhametli oluyosun empati yapiyorsun. Tertemiz, masum, gunahsiz insanciklarlasin aksama kadar. Ve sen sekil veriyosun yetişmelerine en zor ve en guzel meslek bizimkisi. Kimbilir kimler yetisiyor elimizde evimizde hepsi ayri bi fitratta karakterde... Rabbim bizlere hakkiyla yetismelerine yardim edebilmeyi ve gerekli ilmi nasip etsin inşallah

Kızlar ben bügün doktora gittim keseyi gördüm beta 6 gün önce 300 idi şimdi 5898 olmuş çok şükür sadece kan değerlerine baktı doktor . folik asit filan vermedi ne zmn veriliyor ki ?
Neden vermedi ki hamilelik dusunuyorsan 3 ay onceden baslaman gerekiyor

Merhaba kızlar herkesi öncelikle tebrik ederim ilk çocuğumda kadınlar kulubunden çok şey öğrendim çok iyi dostlarım oldu 3 yasinda oğlum var be sanırım temmuz annesi olucam daha belli değil çünkü adete 5 gün var ama 11 cikti değer umarım yükselir:)

Hayirli akşamlar hanımlar. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.. benim sat 11 ekim bakalım bu ay çıkacak mı birşeyler. Hep düzensizdi adetim o yüzden ne olur bilmiyorum ama kan testi ne zaman yapmalıyım sizce ya da idrar testi?

Buyuduler cnm, 9bucuk, 7bucuk, 2bucuk yasindalar. Yardimcim yok.30 yasindayim. Ins. saglikli hayirli guzeller guzeli bi kizimiz olur bu sefer. Beraber ciktik yola hadi bakalim Rabbim temmuz ayindada guzel duygularimizi paylasmayi nasip etsin hepimize Ani yasa heyecanini yasa erteleme hic bi sebep icin. Senin hayatin elbette zorluklari olacak basa cikacak olanda sensin guzel kisimlarini gor ve mutlu ol. Evlat benim icin birazda nefis terbiyesi onlar sayesinde bos islerle ugrasmaya, gun gun gezip dedikodu yapmaya zaman kalmiyor. Daha merhametli oluyosun empati yapiyorsun. Tertemiz, masum, gunahsiz insanciklarlasin aksama kadar. Ve sen sekil veriyosun yetişmelerine en zor ve en guzel meslek bizimkisi. Kimbilir kimler yetisiyor elimizde evimizde hepsi ayri bi fitratta karakterde... Rabbim bizlere hakkiyla yetismelerine yardim edebilmeyi ve gerekli ilmi nasip etsin inşallah

Negüzel yazmışsın yine. Aynıyız yani seninle 3 oğlan var 1 de kız olsa o prensesi alsak şöyle kucağımıza. O mutluluguda yaşasak. İnşallah allah nasip eder. Daha kontrole gitmedim bu etrafımdakilerin sürekli fikir beyan etmelerinden daha nefes alıp şöyle sağluklı sakin kafayla gidemedim. Kan testi yaptırmadım zaten artık biliyorum gerek yok. Keseyi ve kalp atışını görmeye gidicem bakalım.

36 yaşındayım ben de. Şimdi ikisi bebek zaten daha biri 20 aylık diğeri 5 aylık büyük oğlanı saymıyorum o kendisini artık idare ediyor 11 yaşında. Sen yine gençsin performans ister istemez düşüyor daha çabuk yoruluyor insan. Daha çok yıpranıyor. Keşke aileden birileri olsa yakınım da. Kimse de yok. 3 bebekle ben tek nasıl yetişicem bakalım. Şimdiden hayal etmeye başladım kafam da. Bakalım.

X