- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
Benimde 2günde 4katına çıkmıştı kan tahlilim, 30ken 118 olmuş,
yorumlamam çok doğru olmaz ama çoğul gebelik ihtimali var olabilir dedi sağlık ocağı ebesi, hayırlısı
Yok hayır kan testi yaptık yetişmedi numarasını verdi doktorum mesajla bildirecek bana kendisi keseye bakmak için umarım cumaya kadar görürümGörebildiniz mi keseyi
Bende gitsem mi diyorum ama acele de etmek istemiyorum
Sizin de mi tedaviyle oldu? Benim bu ay 2 yumurtam vardi o yuzden ikiz olabilir demisti doktorum onceden. Persembe gunu keseyi gormek icin cagirdi, bakalim tek mi cift mi.
Yok hayır kan testi yaptık yetişmedi numarasını verdi doktorum mesajla bildirecek bana kendisi keseye bakmak için umarım cumaya kadar görürümalttanda baksın istemiyorum zaten üstten görür belki
Canım ben şok eve geldim sonuca bir baktım inanamadım cumartesi 416 bugun 2874,75 çoktı doktoruma yazdım yarın sabah gel dedi.2000de vajinal 4000de karından usg ile görünüyor diyorlar, biz oğlumu 4.haftada kesesini görümüştük, 6haftada kalp atışlarını
Pazartesi 291 çıkmıştı deyince çoktan yükselmiştir dedi. Kanı vermeden ultrasona aldı. Karından baktı. Öyle görününce de kese kan sonuçlarına 10 gün sonra gel dedi. Sadece bhcg ye değil hırmonlara falan da bakacak sanırım. 6 tüp kan ve idrar örneği verdim çünkü.Canım kan değerin belli olması lazımdı ama mesela ben hastanede 3 kez kan değerime baktırdım ama senn doktorun söylemedi anladığım kadarıyla hayırlısı olsun inş bende görürüm bugün benim biraz küçük kan 2000 olmadan görünmez diyorlar ama belki bir şans görebiliriz.
Canım ben şok eve geldim sonuca bir baktım inanamadım cumartesi 416 bugun 2874,75 çoktı doktoruma yazdım yarın sabah gel dedi.
Canım ben şoktayım doktorumla samimiyiz aynı zamanda ultrason uzmanı bakma gereği bile duymadı cumartesi cıkan sonuctan dolayı 2000 olmamıştır daha dedi ayyy inş hayırlıdır bizim için amin evet senin 2000 i geçmiş maaşallahPazartesi 291 çıkmıştı deyince çoktan yükselmiştir dedi. Kanı vermeden ultrasona aldı. Karından baktı. Öyle görününce de kese kan sonuçlarına 10 gün sonra gel dedi. Sadece bhcg ye değil hırmonlara falan da bakacak sanırım. 6 tüp kan ve idrar örneği verdim çünkü.
Senin değerin maşallah çok güzel yükselmiş kese göründüğüne göre ben de 2000 i geçmişim demek ki
Sende sağlık ocagından kan verip takip et canım değeriniOoo nekadar hızla yükselmiş
yarına güzel haberlerini bekliyoruz artık, benimde 20ekimde 120ydi, epey artmıştır sanırım
hayırlı olsuun ben de kan tahliliyle bugün kesinleştirdim :) hala inanamıyorum amaMrb lar arkadaslar bugun bat tarihimdi ama gelen giden olmadi dayanamadim test yaptim hamileyim bendr temmuz annesi olacam ins bende sizinleyim artik Allahin izni ile
Aramıza hoşgeldin kan tahlili ile taçlandırMrb lar arkadaslar bugun bat tarihimdi ama gelen giden olmadi dayanamadim test yaptim hamileyim bendr temmuz annesi olacam ins bende sizinleyim artik Allahin izni ile
ayarlar kısmında kişisel bilgiler sayfasından değişiyor :)Bu imzayı neden ekliyemiyorum acaba. Olmuyor.(
Sanırım ve umarım oldu. Arkadaşlar bu benim 4. Çocugum 3. Bebeğim olucak. 11 yaşında, 20 aylık ve 5 aylık üç oğlum var. Bu son olan planlı değildi tabiki. Ama oldu. Şimdi etrafmdaki herkes aldırmamı istiyor. Bakamicagımı düşünerek. Çünki tek başımayım kimsem yok. Cok canm sıkkın.
Merhaba arkadaşlat. Bende 4+5 teyim.