2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım ve umarım oldu. Arkadaşlar bu benim 4. Çocugum 3. Bebeğim olucak. 11 yaşında, 20 aylık ve 5 aylık üç oğlum var. Bu son olan planlı değildi tabiki. Ama oldu. Şimdi etrafmdaki herkes aldırmamı istiyor. Bakamicagımı düşünerek. Çünki tek başımayım kimsem yok. Cok canm sıkkın.

Hayırlı olsun öncelikle,
Ve etrafındaki herkese neymiş acaba?
Rabbim nasip ettiyse kolaylığını da verecektir mutlaka

Gunaydinlar herkese. Ben oldukca gercekci ve garip ruyalar goruyorum ve hep yorgun uyaniyorum. Var mi benim gibi olan?

Bir de dun ruyamda sakalimin oldugunu gordum, anlaminda hamile kadin icin erkek cocuk demektir diyor. Ikinci veya daha cok kez anne olacak arkadaslar bebeginizin cinsiyetini ruyanizda gormus muydunuz? Dogru cikiyor mu :anneadayı:

Kesinlikle bende öyleyim, deliksiz uyumama rağmen öyle yorgun kalkıyorum ki birde üzerine gerçekçi rüyalar:KK12:

Cinsiyetini değil de yaklaşık 6aylık hamileyken. oğlumu 4yaş civarı görmüştüm rüyamda ve ozaman gördüğüm isimi koyduk, şuan 3.5yaşında ve gerçekten tam da rüyamda gördüğüm çocuk:KK200:

Gunaydinlar herkese. Ben oldukca gercekci ve garip ruyalar goruyorum ve hep yorgun uyaniyorum. Var mi benim gibi olan?

Bir de dun ruyamda sakalimin oldugunu gordum, anlaminda hamile kadin icin erkek cocuk demektir diyor. Ikinci veya daha cok kez anne olacak arkadaslar bebeginizin cinsiyetini ruyanizda gormus muydunuz? Dogru cikiyor mu :anneadayı:
bende oğluma hamileyken sizin gibiydim özellikle 3 aylık olana kadar çok ve değişik rüyalar görürdüm öyle ki kalktığımda rüyalardan dolayı çok yorgun olurdum. bir gün rüyamda kocaman kırmızıya yakın ay gördüm gökyüzünde ve eşime gösteriyordum. ve bir gün de abimle beraber koyun keçi sürüsü görmüştüm. internetteki rüya yorumlarına pek güvenmem ama yinede bakmıştım erkek çocuğa işaret yazıyordu. zaten ailece erkek diye inaniyorduk öylede oldu

ARKADAŞLAR ARANIZDA MİDE BULANTILARI BAŞLAYAN VARMI BENİM BAŞLADIDA

Günaydın teşekkür ederim destek ve moral verdiğiniz için arkadaşlarm. Herkes okadar cok konusup karısıyorkı kendilerine vazıfe olmamasına ragmen. İnsanın moralini alıp dibe vuruyorlar. Neyse bakalım. Atlatıcaz bu durumu inşallah.

Selam kızlar epilepsi hastası 3 yasında kızım var hep ikinci bebek için tereddüt ettim ama bu ay ikinci bebek için çalışmalarımız basladı inşallah bu ay güzel haberlerle burda olurum

hayırlı olsuun ben de haftaya gidicem inşallah heycanlar hep tavan olacak böyle ne güzel
Evet canım çok heyecanlıydık bugün darısı başına inş. Heyecan hiç bitmiyor kese bebek sonra kalp ikili testler vs derken bir bakmışız bebişimizi kucağımıza alacağız:anne::KK200::anneadayı:

bayanlar merhaba. benim adetime 5 6 gün var ve ilişki üzerinden 8 9 gün geçti ben çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım sonuc negatif ama hala bakıyorum çift çizgi var mı diye

merhabalar kızlar bende sizdenim ekim ayı uğurlu geldii..dün kan testimde öğrendim yarın tekrarlayacam. Allahın izniyle bebişlerimize temmuz da sağlıkla kavuşalım inşallahh:emir_bebek::anneadayı::KK200:
Tebrikler canım aramıza hoşgeldin. Değerin kaç çıktı iki günde bir iki katı olması gerekiyor bence bir gün sonra yaptır derim :anneadayı:

bayanlar merhaba. benim adetime 5 6 gün var ve ilişki üzerinden 8 9 gün geçti ben çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım sonuc negatif ama hala bakıyorum çift çizgi var mı diye
Canım merhaba daha çok erken ilişkiye geç ne zaman döllenme oldu bilemezsin ben adetten 4 gün önce ögrendim ama oda cok silik çıktı biraz daha bekle istersen :KK16: tabi insan merak ediyor oda ayrı bir mevzu çok bekleyemem diyorsan kan çıkar yarın bir kan ver istersen :KK19:

X