- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 37
Sanırım ve umarım oldu. Arkadaşlar bu benim 4. Çocugum 3. Bebeğim olucak. 11 yaşında, 20 aylık ve 5 aylık üç oğlum var. Bu son olan planlı değildi tabiki. Ama oldu. Şimdi etrafmdaki herkes aldırmamı istiyor. Bakamicagımı düşünerek. Çünki tek başımayım kimsem yok. Cok canm sıkkın.
Gunaydinlar herkese. Ben oldukca gercekci ve garip ruyalar goruyorum ve hep yorgun uyaniyorum. Var mi benim gibi olan?
Bir de dun ruyamda sakalimin oldugunu gordum, anlaminda hamile kadin icin erkek cocuk demektir diyor. Ikinci veya daha cok kez anne olacak arkadaslar bebeginizin cinsiyetini ruyanizda gormus muydunuz? Dogru cikiyor mu
bende oğluma hamileyken sizin gibiydim özellikle 3 aylık olana kadar çok ve değişik rüyalar görürdüm öyle ki kalktığımda rüyalardan dolayı çok yorgun olurdum. bir gün rüyamda kocaman kırmızıya yakın ay gördüm gökyüzünde ve eşime gösteriyordum. ve bir gün de abimle beraber koyun keçi sürüsü görmüştüm. internetteki rüya yorumlarına pek güvenmem ama yinede bakmıştım erkek çocuğa işaret yazıyordu. zaten ailece erkek diye inaniyorduk öylede olduGunaydinlar herkese. Ben oldukca gercekci ve garip ruyalar goruyorum ve hep yorgun uyaniyorum. Var mi benim gibi olan?
Bir de dun ruyamda sakalimin oldugunu gordum, anlaminda hamile kadin icin erkek cocuk demektir diyor. Ikinci veya daha cok kez anne olacak arkadaslar bebeginizin cinsiyetini ruyanizda gormus muydunuz? Dogru cikiyor mu
Benim çok hafif. Tiksinti var daha çok kokulardan dolayı. Ama midem genel olarak oldukça sağlamdır. Umarım bulantım olmazARKADAŞLAR ARANIZDA MİDE BULANTILARI BAŞLAYAN VARMI BENİM BAŞLADIDA
Aramıza hoşgeldin kan tahlili ile taçlandır
Aramıza hoşgeldin kan tahlili ile taçlandır
gözünn aydınn darısı basımızaKızlar merhaba kesemizi gördük bugün on gün sonra kalp atışlarımız için gidicez dış gebelik yok çok şükür
Kızlar merhaba kesemizi gördük bugün on gün sonra kalp atışlarımız için gidicez dış gebelik yok çok şükür
Gözün aydın, inşallah kalp atışlarını da duyacağız kuzuların
hayırlı olsuun ben de haftaya gidicem inşallah heycanlar hep tavan olacak böyle ne güzelKızlar merhaba kesemizi gördük bugün on gün sonra kalp atışlarımız için gidicez dış gebelik yok çok şükür
Bende yok çok şükür ama acaip derecede mide yanması yaşıyorum sizde var miARKADAŞLAR ARANIZDA MİDE BULANTILARI BAŞLAYAN VARMI BENİM BAŞLADIDA
Evet canım çok heyecanlıydık bugün darısı başına inş. Heyecan hiç bitmiyor kese bebek sonra kalp ikili testler vs derken bir bakmışız bebişimizi kucağımıza alacağızhayırlı olsuun ben de haftaya gidicem inşallah heycanlar hep tavan olacak böyle ne güzel
Çok teşekkürler Canım sen daha görmedin mi keseyi ?gözünn aydınn darısı basımıza
Tebrikler canım aramıza hoşgeldin. Değerin kaç çıktı iki günde bir iki katı olması gerekiyor bence bir gün sonra yaptır derimmerhabalar kızlar bende sizdenim ekim ayı uğurlu geldii..dün kan testimde öğrendim yarın tekrarlayacam. Allahın izniyle bebişlerimize temmuz da sağlıkla kavuşalım inşallahh
Canım merhaba daha çok erken ilişkiye geç ne zaman döllenme oldu bilemezsin ben adetten 4 gün önce ögrendim ama oda cok silik çıktı biraz daha bekle istersenbayanlar merhaba. benim adetime 5 6 gün var ve ilişki üzerinden 8 9 gün geçti ben çıkmayacağını bile bile idrar testi yaptım sonuc negatif ama hala bakıyorum çift çizgi var mı diye