Buyuduler cnm, 9bucuk, 7bucuk, 2bucuk yasindalar. Yardimcim yok.30 yasindayim. Ins. saglikli hayirli guzeller guzeli bi kizimiz olur bu sefer. Beraber ciktik yola hadi bakalim Rabbim temmuz ayindada guzel duygularimizi paylasmayi nasip etsin hepimize Ani yasa heyecanini yasa erteleme hic bi sebep icin. Senin hayatin elbette zorluklari olacak basa cikacak olanda sensin guzel kisimlarini gor ve mutlu ol. Evlat benim icin birazda nefis terbiyesi onlar sayesinde bos islerle ugrasmaya, gun gun gezip dedikodu yapmaya zaman kalmiyor. Daha merhametli oluyosun empati yapiyorsun. Tertemiz, masum, gunahsiz insanciklarlasin aksama kadar. Ve sen sekil veriyosun yetişmelerine en zor ve en guzel meslek bizimkisi. Kimbilir kimler yetisiyor elimizde evimizde hepsi ayri bi fitratta karakterde... Rabbim bizlere hakkiyla yetismelerine yardim edebilmeyi ve gerekli ilmi nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim nekadar güzel ve bravo gerçekten. Allah bağışlasın hepimizin çocukalrını. Hrp içime bu sefer bu kız doğuyor ama hetecanını yaşıyamıyorum malesef. Planlı peki diğer çocuklar büyükmü. Yardım eden varmı acaba.
Neden vermedi ki hamilelik dusunuyorsan 3 ay onceden baslaman gerekiyorKızlar ben bügün doktora gittim keseyi gördüm beta 6 gün önce 300 idi şimdi 5898 olmuş çok şükür sadece kan değerlerine baktı doktor . folik asit filan vermedi ne zmn veriliyor ki ?
Zaten hamileyim nasıl. hamilelik dusunuyorsamNeden vermedi ki hamilelik dusunuyorsan 3 ay onceden baslaman gerekiyor
yani once baslaman gerekiyordu diyor arkadas ama simdi de baslayabilirsin canim. benim doktorum folidoce 400 luk verdiZaten hamileyim nasıl. hamilelik dusunuyorsam
FOLik asiti hamilelik düşünmeye basladığın zaman içmeye başlıyorsun canımKızlar ben bügün doktora gittim keseyi gördüm beta 6 gün önce 300 idi şimdi 5898 olmuş çok şükür sadece kan değerlerine baktı doktor . folik asit filan vermedi ne zmn veriliyor ki ?
Buyuduler cnm, 9bucuk, 7bucuk, 2bucuk yasindalar. Yardimcim yok.30 yasindayim. Ins. saglikli hayirli guzeller guzeli bi kizimiz olur bu sefer. Beraber ciktik yola hadi bakalim Rabbim temmuz ayindada guzel duygularimizi paylasmayi nasip etsin hepimize Ani yasa heyecanini yasa erteleme hic bi sebep icin. Senin hayatin elbette zorluklari olacak basa cikacak olanda sensin guzel kisimlarini gor ve mutlu ol. Evlat benim icin birazda nefis terbiyesi onlar sayesinde bos islerle ugrasmaya, gun gun gezip dedikodu yapmaya zaman kalmiyor. Daha merhametli oluyosun empati yapiyorsun. Tertemiz, masum, gunahsiz insanciklarlasin aksama kadar. Ve sen sekil veriyosun yetişmelerine en zor ve en guzel meslek bizimkisi. Kimbilir kimler yetisiyor elimizde evimizde hepsi ayri bi fitratta karakterde... Rabbim bizlere hakkiyla yetismelerine yardim edebilmeyi ve gerekli ilmi nasip etsin inşallah
Buyuduler cnm, 9bucuk, 7bucuk, 2bucuk yasindalar. Yardimcim yok.30 yasindayim. Ins. saglikli hayirli guzeller guzeli bi kizimiz olur bu sefer. Beraber ciktik yola hadi bakalim Rabbim temmuz ayindada guzel duygularimizi paylasmayi nasip etsin hepimize Ani yasa heyecanini yasa erteleme hic bi sebep icin. Senin hayatin elbette zorluklari olacak basa cikacak olanda sensin guzel kisimlarini gor ve mutlu ol. Evlat benim icin birazda nefis terbiyesi onlar sayesinde bos islerle ugrasmaya, gun gun gezip dedikodu yapmaya zaman kalmiyor. Daha merhametli oluyosun empati yapiyorsun. Tertemiz, masum, gunahsiz insanciklarlasin aksama kadar. Ve sen sekil veriyosun yetişmelerine en zor ve en guzel meslek bizimkisi. Kimbilir kimler yetisiyor elimizde evimizde hepsi ayri bi fitratta karakterde... Rabbim bizlere hakkiyla yetismelerine yardim edebilmeyi ve gerekli ilmi nasip etsin inşallah
benden başka kabız olan var mı
Ne cıktı sonuc canm peki.Kızlar günaydın benide aranıza alın az önce test yaptım bata 2,3 gün var hamileyim inşallah
Canım 2.cizgi cıktı test pozitifNe cıktı sonuc canm peki.
Canım tebrikler kan testide yaptır hemen hadi hoşgeldinKızlar günaydın benide aranıza alın az önce test yaptım bata 2,3 gün var hamileyim inşallah
Sağol canım hosbuldum günüm gecsin yaptırıcam simdi strese girmek istemiyorumCanım tebrikler kan testide yaptır hemen hadi hoşgeldin
Peki ne kadar var dahaSağol canım hosbuldum günüm gecsin yaptırıcam simdi strese girmek istemiyorum
2,3 gun var canım simdi deger yukseldimi yukselmedimi kendimi germek istemiyorumPeki ne kadar var daha