2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

Bugün doktor randevum var 4+4üm umarım keseyi görürüz. Doktora gidecek veya gidip gören oldu mu ?

Merhaba arkadaşlar, kısmetse bende Temmuz annesi olucam.Mayıs ayında 8 haftalık bir kaybım var bu gebeliğimde de adetim 3 gün gecikince lekelenme şeklinde kanamam oldu. Serum takıldı ve progestan kullanmaya başladım. Çok şükür dün kese göründü,

Canım başın saolsun imş bu bebeğini sağlıcakla kucapına alırsın. Birşey sormak istiyorum sanırım aramızda iki gün var 4+4 de mi kese göründü yani adet düzenine göre mi doktorun hesaplamasına göre mi ?

Canım cok sağol inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz geçer. Cuma günü kanda değerim 2300 çıkmıştı ve doktorum kese göremedi (sat 27/09 ) , ama kanama nedeni ile pazar tekrar çağırdı ve pazar günü göründü.

Benim sat 28.09 du değerlerin benimkine göre daha yüksek tabi benim de iki kattan biraz daha fazla artıyor fakat o kadar olmadı bugun 1700 falan olmuştur ancak

doktorum hiç bakmayı denemedi bile görünmez şu an dedi, tekrar kan verdim ben 716 çıktı sonucum, 28 Ekim'de 179du. sanırım fazla bir artış olmuş, acaba bu ikiz demek olabilir mi ki?
aaa evet biraz fazla artmış canım olabilir ne kadar güzel az artmasın çok çok artsın süper Canım seninde karnında bir şişlik var mı peki benim karnım boş bi şişlik var anlayamadım

Biz seninle aynı gidicez anlaşılan :) yeni geldim hastaneden keseyi gördüm şükürler olsun. 4.5 mm
6 tüp kan ve idrar örneği verdim 10 güne tekrar gidicem inşaallah
aaa süper inş bende görürüm çok istiyorum doktor randevu mu ben aksama üstüne aldım vardiyalı çalışıyor kendisi saat 18:20 de bakalaım sonra yazarım bende sizi peki değeriniz kaç çıktı ?

benim beta 513 dü görünmedi kese 10 gün sonra gel dedi ilaçlar verdi daha önce düşüğüm olduğu için 7 kasımda gidicem inşş birşey sormak istiyorum belki bileniniz vardır son adetim 26 eylüldü buna göre 7 kasımda acaba kalp atışınıda duyabilirmiyim bilginiz varmı

aaa süper inş bende görürüm çok istiyorum doktor randevu mu ben aksama üstüne aldım vardiyalı çalışıyor kendisi saat 18:20 de bakalaım sonra yazarım bende sizi peki değeriniz kaç çıktı ?
Değer belli değil 10 gün sonra gel dedi. 6 tüp kan verdim sonuçları 10 güne çıkacakmış.
Haydi hayırlısı inşallah sende görürsün. Ya o 4mm lik keseyi görmek bile nasıl duygulandırdı anlatamam

aaa evet biraz fazla artmış canım olabilir ne kadar güzel az artmasın çok çok artsın süper Canım seninde karnında bir şişlik var mı peki benim karnım boş bi şişlik var anlayamadım

benim geçen hafta başında vardı, adet olacağımı düşünüyordum o yüzden. ama şu an bir şişlik hissetmiyorum karnımda, göğüslerimdense nefes alırken zorlanıyorum

Canım kan değerin belli olması lazımdı ama mesela ben hastanede 3 kez kan değerime baktırdım ama senn doktorun söylemedi anladığım kadarıyla hayırlısı olsun inş bende görürüm bugün benim biraz küçük kan 2000 olmadan görünmez diyorlar ama belki bir şans görebiliriz.

benim geçen hafta başında vardı, adet olacağımı düşünüyordum o yüzden. ama şu an bir şişlik hissetmiyorum karnımda, göğüslerimdense nefes alırken zorlanıyorum
Gögüsler benimde öyle acıyor şişti uçlarıkoyulaşmaya başladı

Hayırlı olsun,
Bu sefer sağlıcakla büyüsün

doktorum hiç bakmayı denemedi bile görünmez şu an dedi, tekrar kan verdim ben 716 çıktı sonucum, 28 Ekim'de 179du. sanırım fazla bir artış olmuş, acaba bu ikiz demek olabilir mi ki?

Benimde 2günde 4katına çıkmıştı kan tahlilim, 30ken 118 olmuş,
yorumlamam çok doğru olmaz ama çoğul gebelik ihtimali var olabilir dedi sağlık ocağı ebesi, hayırlısı

Bence duyulur sizin kalp atışları 7kasımda, döllenmenin gerçekleştiği günden itibaren yaklaşık 25günmüş kalp atışlarının oluşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…