- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
Aynen de öyle yazıyormusumYanlislikla 2017 yerine 2016 mi yaziyorsunuz acaba?
Ayni hatayi ben de yaptigim icin tahmin ettimmmAynen de öyle yazıyormusum
Merhaba benimde sat 8 ekim ne zmn ögrendiniz acaba hamile oldugunuzu merak ettim :) ve beta degeriniz kaç çıktı saglıklı gebelikler diliyorumMerhaba
Temmuz annesi olmayı istiyorum. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
SAT 07 ekim
Normal test ile yaptım canımErken gebelik testi ile mi test yaptın canım yoksa normal testlerle mi yaptın
Benim de 8 ekim :) bata 4 gün var 6 gün kala test yaptım cok silik bir çizgi çıktı, hayırlısı inş hamileyizdirsat 8 ekim bakalım bu ay gebelik olacak mı? merak ediyorum
benimde 3 4 5 bazen 6 gün öne atiyor adetim. bende 5 gün sonra test yapayım dedim şimdi yaparsam çıkmaz zatenBenim de 8 ekim :) bata 4 gün var 6 gün kala test yaptım cok silik bir çizgi çıktı, hayırlısı inş hamileyizdir
Belli olmaz benim 6 gün varken cok silik cıktıbenimde 3 4 5 bazen 6 gün öne atiyor adetim. bende 5 gün sonra test yapayım dedim şimdi yaparsam çıkmaz zaten
sizin ikinci çizgi silik mı çıktı. ama bugün 29 ekim çok erken gibi ben yaparsam çıkmaz belki. çünkü 23 ekimde birliktelik oldu. bakalım nasip ogluma kardeş gelecek mıBelli olmaz benim 6 gün varken cok silik cıktı
Evet silik cıktı,ben adet biter bitmez degerlendirdim gün aşırı, erken yumurtladım sanıyorum ki bu kdr erken belli oldu testte ,hayırlısı bakalm inş gelir oglunuza kardeş :)sizin ikinci çizgi silik mı çıktı. ama bugün 29 ekim çok erken gibi ben yaparsam çıkmaz belki. çünkü 23 ekimde birliktelik oldu. bakalım nasip ogluma kardeş gelecek mı
Evet silik cıktı,ben adet biter bitmez degerlendirdim gün aşırı, erken yumurtladım sanıyorum ki bu kdr erken belli oldu testte ,hayırlısı bakalm inş gelir oglunuza kardeş :)sizin ikinci çizgi silik mı çıktı. ama bugün 29 ekim çok erken gibi ben yaparsam çıkmaz belki. çünkü 23 ekimde birliktelik oldu. bakalım nasip ogluma kardeş gelecek mı
teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsunEvet silik cıktı,ben adet biter bitmez degerlendirdim gün aşırı, erken yumurtladım sanıyorum ki bu kdr erken belli oldu testte ,hayırlısı bakalm inş gelir oglunuza kardeş :)
Merhaba benimde sat 8 ekim ne zmn ögrendiniz acaba hamile oldugunuzu merak ettim :) ve beta degeriniz kaç çıktı saglıklı gebelikler diliyorum
Normal test ile yaptım canım
100 ile kaldım bakalım ne olacakKizlar gunaydin. Kac kilo ile hamile kaldiniz?
58 ilede ben kaldim bakalim nekadar cikacagim. Gerci bu 4. digerleri gibi olursa 70i gormeden dogururum belki, ins. tabiKizlar gunaydin. Kac kilo ile hamile kaldiniz?
Kizlar gunaydin. Kac kilo ile hamile kaldiniz?