2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Temmuz annesi olmayı istiyorum. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
SAT 07 ekim
Merhaba benimde sat 8 ekim ne zmn ögrendiniz acaba hamile oldugunuzu merak ettim :) ve beta degeriniz kaç çıktı saglıklı gebelikler diliyorum :KK66:

sat 8 ekim bakalım bu ay gebelik olacak mı? merak ediyorum

Benim de 8 ekim :) bata 4 gün var 6 gün kala test yaptım cok silik bir çizgi çıktı, hayırlısı inş hamileyizdir :KK66:
benimde 3 4 5 bazen 6 gün öne atiyor adetim. bende 5 gün sonra test yapayım dedim şimdi yaparsam çıkmaz zaten

Belli olmaz benim 6 gün varken cok silik cıktı
sizin ikinci çizgi silik mı çıktı. ama bugün 29 ekim çok erken gibi ben yaparsam çıkmaz belki. çünkü 23 ekimde birliktelik oldu. bakalım nasip ogluma kardeş gelecek mı

sizin ikinci çizgi silik mı çıktı. ama bugün 29 ekim çok erken gibi ben yaparsam çıkmaz belki. çünkü 23 ekimde birliktelik oldu. bakalım nasip ogluma kardeş gelecek mı
Evet silik cıktı,ben adet biter bitmez degerlendirdim gün aşırı, erken yumurtladım sanıyorum ki bu kdr erken belli oldu testte ,hayırlısı bakalm inş gelir oglunuza kardeş :)

Evet silik cıktı,ben adet biter bitmez degerlendirdim gün aşırı, erken yumurtladım sanıyorum ki bu kdr erken belli oldu testte ,hayırlısı bakalm inş gelir oglunuza kardeş :)

teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsun

X