Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
Benimde sat a göre 6 hafta 5 günlük bugün bizde duramadık dr geç döllenme dedi haftaya yine bakacakİnşallah duyarsınız sakin ve mutlu olun stres yapmayın ben 7. Haftaya kadar bebeği göremedim bileçok hızlı büyüyorlar Allah nazarlardan saklasın
Telaş yapmamak lazım ben 6+6 da gördüm bebiişimi düşün yani :) zamanı gelince görünüyorlar annesi :)Benimde sat a göre 6 hafta 5 günlük bugün bizde duramadık dr geç döllenme dedi haftaya yine bakacak
Benim geçen sene 20 haftalık kaybım var o zamanda Temmuz annesi olacaktım nasip alttan bakıyor dr umTelaş yapmamak lazım ben 6+6 da gördüm bebiişimi düşün yani :) zamanı gelince görünüyorlar annesi :)
Başın sağolsun üzüldümBenim geçen sene 20 haftalık kaybım var o zamanda Temmuz annesi olacaktım nasip alttan bakıyor dr um
Amin canım benim hep beraber seninle de doğumlara bir gün var aramızdasenin değerlerin kaç gittin mi doktora ?
Hayırlı olsun, 2.çocuğu olan epey kişiyiz sanırımGeldim. Ben de geldim 2 gün oldu ogreneli . 2.hamileligim çok mutluyum
Merhaba kızlar kan sonucun 226 ben de inşallah temmuz annesi olucammmm
Selamün aleyküm kızlar hamileyim çok şükür
Kızlar bu hamilelik takvimini ven neden yapamıyorum siz nasıl yaptınız
Yöneticilerden birine danışabilirsin belkiYazıyorum olmuyor
Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?
Ben pazar evde test ile adetimden 4 gün once ögrendim hemen o gün kan verdik 27.05 çıktı çarşamba 163 çıktı birde bugün verdim adetim dündü benim senin nasıl ilerliyor?
Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?
Ben pazar evde test ile adetimden 4 gün once ögrendim hemen o gün kan verdik 27.05 çıktı çarşamba 163 çıktı birde bugün verdim adetim dündü benim senin nasıl ilerliyor?
Yanlislikla 2017 yerine 2016 mi yaziyorsunuz acaba?Yazıyorum olmuyor
Evet canım ikinci inşallahVe aleyküm selam,
Sizin de ikinci mi