2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah duyarsınız sakin ve mutlu olun stres yapmayın ben 7. Haftaya kadar bebeği göremedim bile :eek: çok hızlı büyüyorlar Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Benimde sat a göre 6 hafta 5 günlük bugün bizde duramadık dr geç döllenme dedi haftaya yine bakacak

Telaş yapmamak lazım ben 6+6 da gördüm bebiişimi düşün yani :) zamanı gelince görünüyorlar annesi :)
Benim geçen sene 20 haftalık kaybım var o zamanda Temmuz annesi olacaktım nasip alttan bakıyor dr um

Amin canım benim hep beraber seninle de doğumlara bir gün var aramızda :anneadayı: senin değerlerin kaç gittin mi doktora ?

Acele etmek istemiyorum dra gitmek için aslında ama haftaya gidicem sanırım
İdrar testinde öğrenince kan baktırdım ilki 30du iki gün sonra 118 çıktı

Kızlar bu hamilelik takvimini ven neden yapamıyorum siz nasıl yaptınız

Eklentiler

• image.png
    image.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?
Ben pazar evde test ile adetimden 4 gün once ögrendim hemen o gün kan verdik 27.05 çıktı çarşamba 163 çıktı birde bugün verdim adetim dündü benim senin nasıl ilerliyor?

Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?
Ben pazar evde test ile adetimden 4 gün once ögrendim hemen o gün kan verdik 27.05 çıktı çarşamba 163 çıktı birde bugün verdim adetim dündü benim senin nasıl ilerliyor?

Erken gebelik testi ile mi test yaptın canım yoksa normal testlerle mi yaptın

Merhaba kizlar..9aylik erkek bebegim var ben dun hamile oldugumu ogrendim..haziran yada temmuz annesi olacagim insallah hepimize sahlikli sihhatli bir gebelik ve bebisler diliyorum:KK200:

X