- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
Hadi tatlım inşGunaydin kizlar, degerim katlanmis diye kan verdim simdi. Lutfen dua edin benim icin
Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?Gunaydin kizlar, degerim katlanmis diye kan verdim simdi. Lutfen dua edin benim icin
Canım gittiğinde doktora bir danış istersen bende kan değerlerimi takip ediyorum bir yerleşme kanamam olmadı bu yüzden yorum yapamayacağım ama benim çarşamba 163 bugun 416.53 çıktı çok şükür senden de güzel haberler bekliyoruz.Merhaba selamlar benimde battan 1 gün sonra yapılan testte çarşamba günü beta hcg değerim 108 çıktı :) Bugun tekrardan gidip kan tahlili yaptırıcam umarım artmıştır. Fakat dün akşam ve bu sabah pedimde çok az kahverengi akıntı vardı bu yerleşme kanamasıdır herhalde değilmi? Bu şekilde çok az kanaması olanlar var mı acaba?
Teşekkürler inş kalp seslerini de duyarız kardeşler daha çok minikBizim Bebişlerimize kardeşler gelmişhayırlı olsun arkadaşlar Allah tamamına erdirsin hepimizin hamileliğini
İnşallah duyarsınız sakin ve mutlu olun stres yapmayın ben 7. Haftaya kadar bebeği göremedim bileTeşekkürler inş kalp seslerini de duyarız kardeşler daha çok minik
İnş sakin olmaya çalışıyorum ilk gebeliğim rabbim sağlık sıhat versin bebişlerimize. Bende göremem pazartesi büyük ihtimalle 4+5 gidicem ama keseyi görmeyi çok istiyorum inş görürüz. Senin karnın büyüdü mü hiç canım 11. haftalık olmuşsun maaşallahİnşallah duyarsınız sakin ve mutlu olun stres yapmayın ben 7. Haftaya kadar bebeği göremedim bileçok hızlı büyüyorlar Allah nazarlardan saklasın
İnş sakin olmaya çalışıyorum ilk gebeliğim rabbim sağlık sıhat versin bebişlerimize. Bende göremem pazartesi büyük ihtimalle 4+5 gidicem ama keseyi görmeyi çok istiyorum inş görürüz. Senin karnın büyüdü mü hiç canım 11. haftalık olmuşsun maaşallah
Günaydın canım ben de biraz önce kan verdim 12:00 de en geç çıkacak senin ne zaman cıkıyor ve değerlerin nasıl ilerledi?
Ben pazar evde test ile adetimden 4 gün once ögrendim hemen o gün kan verdik 27.05 çıktı çarşamba 163 çıktı birde bugün verdim adetim dündü benim senin nasıl ilerliyor?
Ay inş görünür kötü düşünmek istemiyorum ama dış gebelik cok oluyor allah korsun birde eşim heyecandan herkese söyledi yandık yandıkBiraz büyüme var sanki pantolonlar sıkmaya başladıbide bulduğumu yiyorum artık af yok 4+5 de kese görünüyor minnoşunu görmeye daha vardır ama bhcg 1500 üzeri olunca görünüyor kese ama alttan bakıyorlar . Benimde ilk gebeliğim çok güzel Bi duygu ya Allah herkese yaşatsın
Evet canım iki katta biraz daha fazla artmış seninde benimki gibi çok şükür rabbime böyle devam eder inş bebişlerimize birşey olmaz ben daha doktora gitmedi hiç pazartesi gideceğim nasipse kese görünür belki o zamana diye bekledik hemde 4 gün once ögrendiğim için doktora gitsem kızardı ne sabırsızsın diye adet günüm dündü en azından4 gün gecikmiş olacakGunaydin canim, 10da cikti benim sonuclarim simdi girebildim 78di 2 gun once 179 cikti bugun. Doktorum yoktu o yuzden asistani yorumladi cok iyi gordugunu soyledi artisi. Hayirlisi olsun herkes icin
Amin canım benim hep beraber seninle de doğumlara bir gün var aramızdaÇok güzel değerleriniz kızlar,
Darısı keseleri ve bebişleri görüp kalp atışları duymaya
Ay inş görünür kötü düşünmek istemiyorum ama dış gebelik cok oluyor allah korsun birde eşim heyecandan herkese söyledi yandık yandık
Hep stresli oluyor takınca en iyisi hamileleğimizin keyfini çıkartmakAman aman kötü düşünme bende boş gebelikten çok korkmuştum her yazılan başımıza gelseydi oooo işimiz vardıiyi düşün iyi olsun yoksa problemler bitmiyor ikili taraması var 3lüsü 4lüsü ooo
Bendede oldu öyle bir kanaması yerleşme kanaması korkmayı. bol bol Meryem süresi okuyun okuyamiyorsaniz dinleyin bu dönemde çok önemli bebisin tutunmasi açısından .Merhaba selamlar benimde battan 1 gün sonra yapılan testte çarşamba günü beta hcg değerim 108 çıktı :) Bugun tekrardan gidip kan tahlili yaptırıcam umarım artmıştır. Fakat dün akşam ve bu sabah pedimde çok az kahverengi akıntı vardı bu yerleşme kanamasıdır herhalde değilmi? Bu şekilde çok az kanaması olanlar var mı acaba?