2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Turkiyede ilk ultrasonu kac haftalikken yapiyorlar. Burada 10, 12 hafta arasi ilk ultrason.

Gitsek hemen bakarlar ultrasonda sanırım, yani benim ilkinde öyleydi,
ozaman kese oluyor bebek yok, haftaya gel diyor gidiyorsun bebek var kalp atışı yok, bir sonraki hafta yine çağrıyor, tekrar tekrar stress oluyor insan, oyüzden biraz beklemek istiyorum dr a gitmek için

Asilama yaptirdim aslinda ben 25 ekim 14. Gunumdu ve o gunde hcg 44 cikti yani bat tarihide o olmuyor mu

merhaba kızlar, daha önce de talibim diye yazmışım. sanırım nasip olacak, dün kanda 78 çıktı, sat 27 eylül, çatlatma iğnesinden sonra 16. gündü. Doktorum 900lerde olmasını beklerdim dedi, yarın tekrar bakılacak 2ye katlandı mı diye psikolojim alt üst durumda sizce var mıdır gebelik? çatlatma iğnesinden 16 gün sonra bu çok az bir değer midir?

merhaba bende dün öğrendim ama keseyi henüz göremedim 2 yıla yakındır uğraşıordum doktorlardadım 2 tane düşüğüm oldu buda riskli olabilir dedi doktorum ama güzel düşünücem güzel olsun inşallahhh hepimiz için hayırlısı olsunn sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallahh amiiinnn

inan çok zor bir süreç seni anlıorum ama çok ii dinlen ve dua et inşş seninledir sağlıkla senle kalır

Merhaba hanımlar, dün evde test yaptım belirgin çift çizgiyi gördük, ikinci bebeğim olacak inşallah, sat 28 eylül yarın da doktoruma gidicez çok heyecanlıyım 

Hayırlı olsun, ohh hamişlerle doluyor sayfamız

Değer bazı zaman çok bazı zaman az olabiliyormuş, sen içini ferah tut, yarına güzel sonuçlar alırsın inşAllah

Merhaba Kızlar bende temmuz annesiyim nasipse

Hayırlı olsun

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim cok uykum geliyor sürekli uyku halindeyim ve cok Üşüyorum ..

Bende de üşüme var, özellikle ayaklarım mermer gibi, o da sürekli gaz yapıyor karnımı görseniz 3/4aylık hamile gibi, ama ilki gibi değil, onda sürekli uyku hali ve bulantı kafamı kaldıramıyordum

Merhaba Kızlar bende temmuz annesiyim nasipse

Merhaba hanımlar, dün evde test yaptım belirgin çift çizgiyi gördük, ikinci bebeğim olacak inşallah, sat 28 eylül yarın da doktoruma gidicez çok heyecanlıyım 

merhaba hanımlar. şükürler olsun ben de temmuz annesi olacagım inşallah. doğum 28 haziran 1 temmuz dedi doktor. inşallah hamile olanlar sağlıkla bebeklerine kavuşur, isteyenlerde en kısa zamanda hamile kalır:)

Ay masallah ya ne guzel bereketli olacak bu ay hadi insallah degerleriniz kat kat artsin saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah. Benimde hafta sonu yumurtam catlicak insallah 17 ve 18. Gune denk geliyor insallah bu ayda tutar gecen ay kimyasal oldu dua edin bu sefer saglikli bir gebelik gecireyim

teşekkürler canım dualarımdasın

Bende de üşüme var, özellikle ayaklarım mermer gibi, o da sürekli gaz yapıyor karnımı görseniz 3/4aylık hamile gibi, ama ilki gibi değil, onda sürekli uyku hali ve bulantı kafamı kaldıramıyordum
Aynıi dönemlerdeyiz bende ayniyim sık sık idrara çıkıyorum birde suan bile uykulu uykulu yazıyorum gözümü acamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…