2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar,

Ben 6+5günlük hamileyim. Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım. Ferritin değerim ve 25 hidroksi vitamin d değerlerim düşük çıktı. Doktoruma sordum, zaten 3. Ayda demir hapına başlayacağız dedi, d vitamini için de sağlık ocağı damla verecek onu kullanırsın dedi. Kısacası bana ilaç vermedi. Aramızda bu değerleri düşük çıkan başka arkadaş var mı, varsa sizin doktorunuz ilaç başlattı mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bende de kansızlık varmış, üçüncü aydan sonra ilaca başlanacak. Zaten doktorum ilk gebeliğimden beri takip ediyor beni, o zaman da vardı kansızlık aynı şekilde uygulamıştı.

150 tl tuttu benimde
Niye o kdr tuttu acaba ? Ssk olmayanlarda öyle tutar diye biliyordum ben vizite ücreti ne kadar verdin ?

Hepsine toplam 25 lira verdim özelde yaptirdim .. Bana hic saglik ocaginda yaptir demedi doktorum bildigim kadariyla bazi testleri saglik ocagi yapmiyor ..
Cnm bende haftaya gidicem giriş ücreti ne verdin 25 tl gayet uygun yani

Niye o kdr tuttu acaba ? Ssk olmayanlarda öyle tutar diye biliyordum ben vizite ücreti ne kadar verdin ?

Cnm bende haftaya gidicem giriş ücreti ne verdin 25 tl gayet uygun yani
vizite ücreti falan bilmiyorum canım 150 dediler ödedik yine makul tuttu bana göre. gittiğim yer normal bi hastane. muayenesi en uygun olan yerlerden. beylikdüzünde 40 tl muayene çok zor, kolan falan var 75 tl muayene sadece

Bende ne tutcak acaba medical park a gidicem Trabzon'da 2 yıl önce 50 veriyodum bende ama geçen acile gittik çocuk için yine para ödedik çok değişmiş sanırım

Bizde bi sürü tahlil verdik eşimin çalıştığı kurum hepsini karşıladığı için ücret vermedim şimdiki derdimize bakarmisiniz 40 im olduğunda nerde kalcam ben evinden bi yere asla gitmem annem illa yarı kırkından yaylaya gelirsin dio hayatta evimi kapatmam cildirttilar beni sizde oluyormu öle seyler

vizite ücreti falan bilmiyorum canım 150 dediler ödedik yine makul tuttu bana göre. gittiğim yer normal bi hastane. muayenesi en uygun olan yerlerden. beylikdüzünde 40 tl muayene çok zor, kolan falan var 75 tl muayene sadece
Şimdi bunları duyunca bize söyledikleri rakam çok uçuk yani. 350 tl dediler tüm tahlillere.

benimde kaynanam daha eskiden beri hamile kalınca da doğum yapınca da onun evinde kalacağımı söylerdi :) ben de ses etmezdim. geçen telefonda bizde kalın dedi bende çalışıyorum zaten ordan işe gitmem çok zor hem herkes kendi evinde rahat eder soğan ekmek yesede dedim. sonra temizliğe gelecekti gelmedi eşim yaptı dün :) isteyen istediğini söylesin ben yine bildiğimi yapıcam. anlayacağın benimde başım belada doğumda da bize gelin diye tutturcak öyle bişi olamaz. ben kayın yanında kayınpeder yanında ne yatabilirim ne oturabilirim kendi evim annemin evine bile benzemez ki kaynanamda kalayımç tabi alışmışlardı çocuk yokken arada kalıyorduk. şimdide yatıyorum diye bahane edip gitmiyorum kimseye kafam rahat :)

Tebrik ederim rabbim mucizesini hic ummadigin anda yollamis insallah saglikla kucagina almak nasip olsun canim

Kızlar birşey soracağım keseyi gördükten sonra sizden de bir sürü tahlil istediler mi?
Tup bebek oldugu icin transferden once istediler ben pozitif cikincada tekrarladjm..Tiroid onemli canim..

Korkma canm ben hipotiroidiyim..Ilac verirler duser..Stresden herseyden yukselebilir gebelokte takip gerekiyomus o yuzden onemli

Tup bebek oldugu icin transferden once istediler ben pozitif cikincada tekrarladjm..Tiroid onemli canim..

Korkma canm ben hipotiroidiyim..Ilac verirler duser..Stresden herseyden yukselebilir gebelokte takip gerekiyomus o yuzden onemli
Evet, teşekkür ederim canım :) aslında ben de hipotroid hastasıyım ama tahliller hep normal çıkardı senelerdir, sadece troid bezlerimin şekli değişiklik gösteriyordu bulgu olarak. İnşallah sıkıntısız atlatırız hamileliğimizi

Aynen vallahi benim kendi annem diyor insanın kendi evi gibi olirmuymus rahat edemez insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…