2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tek yumurtam vardi ama ne taraftaydi hatirlamiyorum malesef ona gorede cinsiyet ayrimi yapan var
Benim hep sağ kasigim agridi ve benim sag tupum hafif tikaliydi soracagim deyip unutuyorum hep ama cok merak ediyorum sagdan mi tutundu diye bende bunu soracagim bu gidisimde ..

Neyse gidince bende sorayım bunuda...kalp atisini sorcam..bunu sorcam..kac haftalik onu sorcam..baska ne soruyorsunuz siz ya...
Keseyi görmeye gittigimde kese görününce soracagim herseyi unuttum .. Kalp atimindada stresten kendimi sıktım taki kalp atimini duyana kadar sonrasida mutluluktan yine bisi soramadim

Benim hep sağ kasigim agridi ve benim sag tupum hafif tikaliydi soracagim deyip unutuyorum hep ama cok merak ediyorum sagdan mi tutundu diye bende bunu soracagim bu gidisimde ..
Herseyi unutuyoruz o heyecanla . .bi arkadas demisti not tutuyorum ben diye..en iyisi not tutmak ..yoksa kaybolup gidiyor..cikincada ikilemde kaliyorum...☺

Neyse gidince bende sorayım bunuda...kalp atisini sorcam..bunu sorcam..kac haftalik onu sorcam..baska ne soruyorsunuz siz ya...

Ben kasik ve bel agrimi sordum akintilarimi sordum ilacimi sordum kac haftaligim diye sormayi unutmusum :-D
Benim de sağdan yumurtladigimda genelde kist oluyodu pcodan dolayi. İki aydir da tek yumurta anca gelisti zaten klomenle

Ben kasik ve bel agrimi sordum akintilarimi sordum ilacimi sordum kac haftaligim diye sormayi unutmusum :-D
Benim de sağdan yumurtladigimda genelde kist oluyodu pcodan dolayi. İki aydir da tek yumurta anca gelisti zaten klomenle
Himm akintiyi bende sorayim..cok ayakta kalinca ve is yapinca acik kahve akinti geliyor hemen yatisa geciyorum..ben burdayim diyor galiba...biraz is yapayim dedim haftasonu ama ona bile izin vermiyor yaramazlar...:)

karnınızda agrı oluyor mu ayakta cok kalıp iş yapınca
O Allahin emri zaten...birden agri giriyor saplaniyor...simit bolgemde ozellikle ara ara agri giriyor..bazen hafif bazende siddetli oluyor..siddet moduna gecince direk yataga gecip ayaklarimin altini yukseltince ve dinlenince hafifliyor...bide progestan iciyorum iki gundur kafa bi milyon..ben bu hapi bi sevemedim gitti..muthis basdonmesi yapiyor bende...dunya ayaklarimin altindan kayip gidiyor ya...

o hapı herkese verıyorlar mı yoksa dusuk tehlıkenız mı var testte mı bellı oluyor da verıyor hapı..o mıde bulantısı da yapıyomus galıba

Herseyi unutuyoruz o heyecanla . .bi arkadas demisti not tutuyorum ben diye..en iyisi not tutmak ..yoksa kaybolup gidiyor..cikincada ikilemde kaliyorum...☺
Bende not tutuyorum ama hic birseyi sormadan dönüyorum ☺
Esime söylediklerimi o soruyor ben heyecandan aklim ucup gidiyor simdiden aldi aklimi

o hapı herkese verıyorlar mı yoksa dusuk tehlıkenız mı var testte mı bellı oluyor da verıyor hapı..o mıde bulantısı da yapıyomus galıba
Bende kullaniyorum sanirim 12. Haftaya kadar vucut bu hormonu az salgiliyormus o yuzden ek olarak doktorlar 12. Haftaya kadar veriyorlar ..
Tam hatirlayamadim ama öyle birsey demisti doktorum sadece önlem amacli yani.. Ilk kan testiyle hastanede bakiyorlar progesterona ona gore de veriyorlar ..

Yapiyordur...gecen dusugumde kanamam olunca doktor vermişti . .dunde birazcik pembe akinti geldi korktum ictim hemen bitane...iki dusuk olunca hemen kendim kullandim..aslinda doktorun vermesi gerekiyor ama onu bekleyemem malum haftasonu...ama kesildi sukur..insallah bidahada olmaz...
Bende not tutuyorum ama hic birseyi sormadan dönüyorum ☺
Esime söylediklerimi o soruyor ben heyecandan aklim ucup gidiyor simdiden aldi aklimi
Gebelikte unutkanlik cok normalmis...hele ilerleyen haftalarda daha cok sey unutabilirmisiz...cunku bizi surekli sömürdügü icin sanirim b12 azaliyor haliylede saftirige donuyoruz...☺☺☺

Saglikla kucagina al insallah canim

Kizlar erken sevindim galiba..Aksam kanamam oldu..Acile gittik ultrasonda kese gorundu hamilesin ama risk hep var cok erken oldugu icin dusebilir bilemeyiznyatip dinlenceksin dedi progestanida igne olarak yapti..Simdi geldm kanamam ilk acik renkti sora kirmiziya dondu en son kahve rengi ama arada kirmizida oluyo..Cok azaldi simdi yatiyorum sancim var lutfen dua edin..

Ayni tarihlerimiz ☺ Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..

9 ay kanamasi olanlari biliyorum saglikla aldilar kucaklarina .. Sende hic kalkma yerinden hep yat ilaclari aksatma hic belli olmaz kanama kesilir hersey yoluna girer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…