Kan degerine baktirdin mi? 1000 uzeri olunca vajinal 5000 civarida karindan kese gorunebiliyor
Aşırısıyla var maalesefSizlerde de uyku ve aşırı yorgunluk varmı acaba
Ancak kese gorünür kalp atimi cok zor 5haftada canim ..Kızlar 5+0 da kalp atışı duyan oldu mu?
Ağlama krizleri netten bakabilirsin. Anne cok gergin uzgun asabi olursa bebege mutlaka yansiyormusKolik nedir acaba
Benim kirpikler karışmış
Baktim ama kirpikleri pek anlayamadim goz bebeklerim buyumus amaaa :-DBenimkilerde karisikAijoo baktin mi seninkide karismis mi ☺
Evet eskiden cok farkliymis hersey.. benimde sagli sollu batismalar oluyordu ama sagim daha cok agriyodu. Kesemde sagdaBenim bi arkadasta demişti bu kirpik karismasini..ne yontemler var demi...eskiler gariplerim nasil anliyorlarmis acaba...annem sag tarafim pit pit ederdi gunum geçince diyor...segirme oluyormus galiba...bendede arada bir sanki sol tarafim segiriyor gibi geliyor..kalbim hamile kaldiktan sonra cok hizli atiyor belkide atardamarlar ordan geciyorsa demekki segiriyor benimkide...
Ben fark görmedim göz bebegimde .. Kirpik bariz belli ama
Tesekkur ederim baktım inşallah öle bise olmazAğlama krizleri netten bakabilirsin. Anne cok gergin uzgun asabi olursa bebege mutlaka yansiyormus
Bu dedıgıniz mevzu Nasıl oluyo meselaBenim kirpikler karışmış
Gozbebegini farkedemedim
Aynen ya benim de sol tarafım segiriyordu, bikaç gündür sağ tarafımda başladı.. benim susam tanesi yerinde duramıyor galibaBenim bi arkadasta demişti bu kirpik karismasini..ne yontemler var demi...eskiler gariplerim nasil anliyorlarmis acaba...annem sag tarafim pit pit ederdi gunum geçince diyor...segirme oluyormus galiba...bendede arada bir sanki sol tarafim segiriyor gibi geliyor..kalbim hamile kaldiktan sonra cok hizli atiyor belkide atardamarlar ordan geciyorsa demekki segiriyor benimkide...
Kirpiklerin cift cift oluyor yani tek tek durmuyor .. Karismisi baska nasil anlatabilirim bilemedim ..Bu dedıgıniz mevzu Nasıl oluyo mesela
Kese sagda olunca sag tupte dollenme oluyor demiEvet eskiden cok farkliymis hersey.. benimde sagli sollu batismalar oluyordu ama sagim daha cok agriyodu. Kesemde sagda
Evet bunu bende cok merak edıyorumKese sagda olunca sag tupte dollenme oluyor demi
Hm anladım canımm bende yokKirpiklerin cift cift oluyor yani tek tek durmuyor .. Karismisi baska nasil anlatabilirim bilemedim ..
Tek yumurtam vardi ama ne taraftaydi hatirlamiyorum malesef ona gorede cinsiyet ayrimi yapan varKese sagda olunca sag tupte dollenme oluyor demi
Neyse gidince bende sorayım bunuda...kalp atisini sorcam..bunu sorcam..kac haftalik onu sorcam..baska ne soruyorsunuz siz ya...Tek yumurtam vardi ama ne taraftaydi hatirlamiyorum malesef ona gorede cinsiyet ayrimi yapan var