2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende gecen hafta rapor almistim. Duymayan kalmiyor malesef. Birde sorular basliyor dogunca cocuga kim bakacak. Daha bebegimin kalp atisini bile duymadimki onu dusuneyim... İlk gun biraz zor geciyor ama sonra alisiyor insan

Doktorunuza sordunuz mu? Benim doktorum basinctan dolayi 12 hafta bitene kadar binemeyecegimi soyledi. Gerci belki bir risk gormustur bilmiyorum.
Henüz sormadım ilk kez yarın gidicem doktora. Uçak konusunu mecburen gitmeden araştırdım. Doktorunuz böyle tavsiye ettiyse bir bildiği vardır. Belki de hiç risk almamak en iyisi diye düşünmüştür... Yarın sorcam ama doktoruma söylediği şeyi yazarım burda...

Bende gecen hafta rapor almistim. Duymayan kalmiyor malesef. Birde sorular basliyor dogunca cocuga kim bakacak. Daha bebegimin kalp atisini bile duymadimki onu dusuneyim... İlk gun biraz zor geciyor ama sonra alisiyor insan
Benimde kaybim oldugu icin gelen sorulara ileriye donuk hayallerim yok gunluk yasiyorum diyorum susuyorlar :)

Kızlar oğluşum hastalandı kusma ishal ama ben bulantıdan bakamıyorum bile, çok şükür ki babamız evdeydi bugün,

Hem ona üzülüyorum hasta diye hem bana geçmesinden endişe ediyorum pirinç tanem için,
annelik hem nasıl güzel hem nasıl zor

Aynı sey bendede var canım oglum ishal olmuş bana gecicek diye òdüm kopuyor wc leri ayırdım onun girdigi wc ye girmiyorum

İyi akşamlar kızlar ben bebeğimi erkek hissediyorum ama tabiki sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat olmasi ilk dileğim. Henüz kimseye söylemedim eşim pek dayanamaz yine de söylemedi dirayetine hayranım
Kimseye soylemedigim halde çok sayıda arkadaşım hamilemisin iması yapıyor gözümden anlasiliyorsa demek

Sahi ya gözbebeği büyümesi ve kirpik karışması mevzusu vardi bi kendimi incelemeye alayim :-D

Benide bu yorgunluk mahvediyor. Siz neden ağlıyosunuz
Bilmiyorum ki duruyorum herşey çok güzel sonra birden bir hüzün cokuyor durdurabilene aşkolsun esim ise gidiyor ya arkasindan ağlıyorum okadar yani bu bebeği okadar çok istedik ki anlatamam cektiklerimiz benim hamile birini görünce icerlemelerin her doktora gittiğimizde o hamile kadınlar gözüme gözüme batardi şimdide hüngür hüngür ağlıyorum normalde evde oturmayı çok severim kendi kendime kalınca ağlarım die evde kalasın gelmiyor

Kızlar, yarın doktor randevum var bu hafta gidebileceğim en uygun gündü. Yarın adet günümü 4 gün geçmiş olacak. Çok erken çıkmaya başlamıştı testlerde. Sizce yarın keseyi görme ihtimalim var mı? Merak içindeyim.

Dün aksam bende agladim insallah devami gelmez. Bence cok aglama sonra bebekte kolik oluyomus

Kan degerine baktirdin mi? 1000 uzeri olunca vajinal 5000 civarida karindan kese gorunebiliyor

Canım bu şirkette ikinci bebeğim onu kaybetmiştik. Şimdi sadece sağlığını soruyor arkadaşlar ve gerçekten yorulmamam için seferber oldular

Kızlar merhaba bugün 6+4 olduk çarşamba günü kontrole gideceğiz kalp atışını duymak için burada yazılanları okuyunca içim rahatlıyor ama yine de sormak istedim. Benim çok şükür şimdiye kadar hiç midem bulanmadi sadece daha çabuk yoruluyorum bir de akşamları erkenden uykum geliyor. Bir sorun yoktur değil ama bebeğim benimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…