2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-13-20-51-29.png
    Screenshot_2016-11-13-20-51-29.png
    162,4 KB · Görüntüleme: 41
Benim bi arkadasta demişti bu kirpik karismasini..ne yontemler var demi...eskiler gariplerim nasil anliyorlarmis acaba...annem sag tarafim pit pit ederdi gunum geçince diyor...segirme oluyormus galiba...bendede arada bir sanki sol tarafim segiriyor gibi geliyor..kalbim hamile kaldiktan sonra cok hizli atiyor belkide atardamarlar ordan geciyorsa demekki segiriyor benimkide...

Merhabaaa ben de geldim,aşırı yorgunum kızlar arada ateş basıyor çay filan içemiyorum..bir de ayakta fazla kalınca adet olacakmış gibi sancı oluyor ilk gebelik çok korkuyorum her yeni yaşadığım şeyde :/
hee bir de niloyanın tosbik tosbik canım arkadaşım şarkısını açıp açıp ağlıyorum :p puahaha

Benim bi arkadasta demişti bu kirpik karismasini..ne yontemler var demi...eskiler gariplerim nasil anliyorlarmis acaba...annem sag tarafim pit pit ederdi gunum geçince diyor...segirme oluyormus galiba...bendede arada bir sanki sol tarafim segiriyor gibi geliyor..kalbim hamile kaldiktan sonra cok hizli atiyor belkide atardamarlar ordan geciyorsa demekki segiriyor benimkide...
Evet eskiden cok farkliymis hersey.. benimde sagli sollu batismalar oluyordu ama sagim daha cok agriyodu. Kesemde sagda

Gozbebegini farkedemedim:oops:

Aynen ya benim de sol tarafım segiriyordu, bikaç gündür sağ tarafımda başladı.. benim susam tanesi yerinde duramıyor galiba:-)

X