2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar bu yolda sizinle devam edemeyeceğim için çok üzgünüm ilk değerim 148 di 8 gün sonra yani dün değerim 457 olmuş dr salı günü tekrar yaptıralım ona göre ya müdahaleyle yada kendiliğinden sonlanacak gebeliğin ve tabi çok üzgünüm mucizelere inancak yaşı gectim keşke doğabilseydi

Hayirlisi olsun canim rabbim buyuk Var bi bildigi allah kimseye yasatmasin Oyle seyler

Isalhhhh darisi bize rabbim yasatsin o duyguyu

İnşallah tez amanda gönlüne göre olur herşey. Her işte bi hayır vardır derler ya öyle telkin et kendini canım hayırlısı buymuş de, vardır Allahın bir bildiği de

öyledir muhakkak ama üzülmemek elde değil ama binlerce şükürki 2 evladım var ben çok ama çok cektim bu konuda asla kolay kolay çocuk doğuramam benim için her gebeliğim bir mucize o yüzden düşeceğine biraz hazla üzülebiliyorum hala düşmediği için elim gebelik tavimini silmeye gitmiyor

Allah senin hakkinda en iyisini bilendir. Ama sen dua etmeyi birakma cnm. iki tanede yavrun varmis şükür nasipse 3. de olur.

Herşey Allahtan canım kendini çok üzme hakkında hayırlısı olsun..

Gunaydin kızlar, cinsiyetler konuşulmuş
3 oglum var bu 4. Tabiki de saglikli bi kiz istiyorum. Bunun icin duaya sarildim. Hergun Bir Meryem suresi okuyorum, nasip olursa ismi Meryem Hifa olacak. Ve olsun istiyorum hemde cooook. Ama etrfimda 3 oglandan sonra 4. Oglana hamile olanlarin haberleri geliyor. Umut kesmek yok Rabbim diledigine verir. O'nun dilediklerinden olacagim ins. Sabaha kadar ne alemlerde geziyorum cesit cesit rüyalar. Sabahta hemen tabirine bakıyorum bir mujde varmi bana diye. Bir kere aldim kiz cocugu müjdesidir diye Hayirlisi olsun ins.

Tebrikler canım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim

Ayyy cok sukur hayirlsi olsun sira bizde isalhhh nasipse

Ayyynnnnennnn bende Senle ayni her sabah ruya yorumlari okuyom erkek icin allah size kiz bana erkek nasip etsin bende hergun degil ama yusuf suresi okuyom Ve yazip ustumde tasiyom erkek bebek icin rabbim dualarimizi Kabul etsin cok israrciyim dualarimda allah nasip ettirsin isalhhh

çok şükür canım gözün aydın darısı başıma medipole gidiyodun dimi yanlış hatırlamıyosam?

Tebrikler canım hakkında hayırlısı olsun çok sevindim

Ayyy cok sukur hayirlsi olsun sira bizde isalhhh nasipse

çok şükür canım gözün aydın darısı başıma medipole gidiyodun dimi yanlış hatırlamıyosam?

sağolun kızlar inşallah kalp atışlarınıda duyarız minnakların
_balprensesi_ medipole gitmiyorum canım eski adı beylikdüzü tıp merkezi, yeni adı medihaus. ben hastane değil doktorumu tavsiye ettikleri için buraya gidiyorum. tedavimin 3.ayında da gebe kaldım çok şükür. Allah razı olsun doktorumdan

AYY hatırladım şimdi canım doğru öyle demiştiib zaten. çok sevindim senin adına herşey gönlünce olur inş

Rabbim kalbimizden gecenleri hakkimizda hayirli eylesin onlarida bize nasip eylesin ins. Sende mi Fransa dasin Besirsu

Gozün aydin canim .. Hakkinda hayirlisi olsun o kan pihtisi degilde ikinci kesen olsun ☺

Günaydın kızlar
Güzel hafta sonlarınız olsun ben çalışıyorum cumartesi günleri de.Bugün bir bitsede eve gidip bir dinlensem halsizim giribim offff of
Tünaydın canım bol c vitamini al mandalina ve kivi tüket .

Kızlar bende 6. Haftamdayim ve sürekli ağlıyorum bir mutsuzluk var üzerimde tam 1 buçuk yildir deniyoruz çokta istedik ben niye böle oldum sizdede varmı böle şeyler
Benim iki bebeğimde de böyleydi ve bunda da dün geceden beri ağlıyorum şaşırmamalı kendime .. Normal şeyler cnm.

Ay cnm benim çok sevindim darısı başıma inşallah ya..

Hadi ikiz olsun inşallah bakalım maşallah sana darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…