• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 şubat-mart tüp bebek yaptıracaklar

Evet canım eczaneden aldım 110 tl Dr eşime de bi vitamin vermişti ama adını hatırlayamadım şimdi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlı sağlıklı yüzü güzel huyu güzel evlatlarımızı kucağımıza alırız.
amin canım inşallah dualarımız kabul olur

Omepa Q10 - Omega 3 ve Koenzim Q10 (Ubiquinol) - 30 Yumuşak Kapsül
arkadaşlar multi vitamin ararken bunu buldum kullanan yada bilen var mı A absimisia

Ben decavit ve Omega kullandım sadece eşim için omepaQ10 ve proseedplus verdi doktor ama bazı bayanlarda kullanmış omepa ve proseedi bilmiyorum neye göre veriyorlar doktoruna danışmadan kullanma

omega 3 arıyordum ben sonra Q10 unuda öneriyorlar doktorlarsite.com da bir arada görünce mantıklı geldi bana canım yarın arayıp bir sorayım dediğin gibi

hayırlısı olsun yelek bende ilk defa yaptıracağım ilk görüşmemde ibrenin bana döneceğini düşünememiştim ama yumurta rezervim azalmış bizde adeti bekliyoruz heyecanını anlıyorum

Sevinmek istiyorum. O kadar ihtiyacım var ki mutlu edecek bir habere.
Sen adetini ne için bekliyorsu? Benjormon testi için.
Ben geçen yıl yaptırmıştım hormon testi. Şimdi yine güncellemeleri gerekiyor. Adetin 3. günü kan alınacak 12. Günü de ultrasonla bakılacak dedi doktor. Adetime 1 hafta falan var. Senin ne zaman?

Geçen sene benim sadece triod hormonumda sorun vardı. Az çalışıyordu. Bizde sorun erkek faktörü. Morfoloji, hareket yetersizliği, sperm sayısı azlığı.

Bakalım ne olacak. Sürekli bu konu aklımda? Acaba ne olacak? İlk defa deneyeceksen böyle oluyor heralde..

hayırlısı olsun yelek bende ilk defa yaptıracağım ilk görüşmemde ibrenin bana döneceğini düşünememiştim ama yumurta rezervim azalmış bizde adeti bekliyoruz heyecanını anlıyorum

Umarım aynı zamanda da hamile kalırız :)
Siz ne kadar zamandır deniyorsnuz? Bizim 3 sene oldu korunmadığımız. Bir kere bile hamilelik olmadı. Üzülme yumurta rezevrlerin için. Zaten o yüzden ilaç veriyorlar. Önemli olan sağlıklı bir tanecik embriyonun tutunabilmesi.. dualarım seninle ve isteyen, kıymetini bilen herkesle.

Sevinmek istiyorum. O kadar ihtiyacım var ki mutlu edecek bir habere.
Sen adetini ne için bekliyorsu? Benjormon testi için.
Ben geçen yıl yaptırmıştım hormon testi. Şimdi yine güncellemeleri gerekiyor. Adetin 3. günü kan alınacak 12. Günü de ultrasonla bakılacak dedi doktor. Adetime 1 hafta falan var. Senin ne zaman?

Geçen sene benim sadece triod hormonumda sorun vardı. Az çalışıyordu. Bizde sorun erkek faktörü. Morfoloji, hareket yetersizliği, sperm sayısı azlığı.

Bakalım ne olacak. Sürekli bu konu aklımda? Acaba ne olacak? İlk defa deneyeceksen böyle oluyor heralde..

Benim azda olsa erkek faktörü de var ama daha büyük sorun benim rezerv azlığımdan kaynaklanıyor. direk tüp bebek tedavisine başlayacaz geçen ay kist oluşmuştu incir kürü vb. şeyler kullanmaya çalışmaktan bu aedetimde inşallah bir sorun oluşmazsa başlayacaz

Umarım aynı zamanda da hamile kalırız :)
Siz ne kadar zamandır deniyorsnuz? Bizim 3 sene oldu korunmadığımız. Bir kere bile hamilelik olmadı. Üzülme yumurta rezevrlerin için. Zaten o yüzden ilaç veriyorlar. Önemli olan sağlıklı bir tanecik embriyonun tutunabilmesi.. dualarım seninle ve isteyen, kıymetini bilen herkesle.
inşallah canım üzülmemek elde değil ama nasip yani yapacak bişey yok bizimde sınavımız bu yöndeymiş insanlara bişey yok mu diye sorarken nasip demekten bile zorlanıyorum artık inşallah daha fazla büyümez sınavımız

Amin inşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadarz bende martta adetımde dondurulmuş transferı olcm Allahn izniyle . Duamzda ısrarcı olalım bı gün kabl olur inşallah:dua:
Amin inşallah hepimiz bu güzel duyguyu tadarz bende martta adetımde dondurulmuş transferı olcm Allahn izniyle . Duamzda ısrarcı olalım bı gün kabl olur inşallah:dua:

Arkadaşlar merhaba,
ben de ani bir karar ile 4. denememe başlamak üzereyim. yarın Gonal f ile luveris başlayacağım. bunları beraber kullanan var mı aranızda:))
umarım hepimiz bu ay isteğimize kavuşuruz.

Ocak6 da kürtaj oldum 9 haftalık kalbi durdu bebeğin. Kontrolden sonra başladım yeniden ilk adetimle başlayacagız tüp bebege

Dualarım sizlerle... :)

Evet, aynı duyguları ben de yaşıyorum. Acıyormuş gibi geliyorlar.
Aslında ben onların düşündükleri kadar üzülmüyorum. Çünkü umudum var. Evet korkum endişem de var ama kendimi güçlendirmeğe çalışıyorum. Mücadele için. Ama onlar bana böyle acıyan bir tavır sergilediklerinde umudum bile kırılıyor.

inşallah canım üzülmemek elde değil ama nasip yani yapacak bişey yok bizimde sınavımız bu yöndeymiş insanlara bişey yok mu diye sorarken nasip demekten bile zorlanıyorum artık inşallah daha fazla büyümez sınavımız
.

Evet canım eczaneden aldım 110 tl Dr eşime de bi vitamin vermişti ama adını hatırlayamadım şimdi. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlı sağlıklı yüzü güzel huyu güzel evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Amin cnm bişey sorucam bende omega 3 bide folik asit kullanyorm ama senin kullandığın dha kuvvetli sanırım benm bağışıklığım güçlensin diye vitamin almak istiyorum senin kullandıklarının ismini verirmisin

çikolata kisti menopoza girene kadar bir risk malesef bizim için.Allah bir daha yaşatmasın o sıkıntıları. ben şimdi ikilemdeyim.yaşadığım şehirde mi yoksa İstanbul da mı yaptırsam diye. en geç haftaya karar vermem gerekiyor.
Amin cnm inşallah . Nerde yaşıyorsun cnm benim imkanım olsa ben bile İstanbulda yaptırmak isterdim

Amin cnm bişey sorucam bende omega 3 bide folik asit kullanyorm ama senin kullandığın dha kuvvetli sanırım benm bağışıklığım güçlensin diye vitamin almak istiyorum senin kullandıklarının ismini verirmisin
Solgar omega 3 un epa ve DHA si daha güçlü ben epey bakmıştım ona. Sonra doktor Q10 de olsun diye omega Q10 verdi bana. B vitamini de belimde bel fıtığı ameliuatı oldum 10 ay önce parmaklarımda hala titremeler var ona iyi geliyor diye beneday kullandım. Zaten folik asit de b vitamini canım

Back
X