• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
Değer olarakta ben transfer hariç 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördük ama emin olunmuyor tabii.
Kan testini 11.gün yaptım 206 küsür ile öğrendim

Anladım canım çarşamba gününü bekleyeceğim artık test yapmayayım çarşamba günü kanda göreceğim bakalım hayırlısı sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitif olur
İnşAllah canım, moralini bozma
Dediğimiz gibi belki idrara daha yansımamıştır veya geç döllenme olup çarşamba düşük bir değer ile öğrene bilirsin 🤲🏻 🥹🤲🏻

Benim belirti olarak sadece kaşık ağrısı daha doğrusu sızısı oluyordu saniyelik.
Ve bu ara ara halen devam ediyor.
Bel sırt ağrısı yok şükür bi bugün hafiften oldu ama oda ben evden oturarak çalıştığım için bazen ters oturduğumdan kaynaklı oluyor.
Belirti aramamak gerekir bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklı ola biliyor.

Haklısınız ilaçlarda çok etki ediyor…Siz beta Hcg testinizi transferden sonra ne zaman yapmıştınız? Dondurulmuş muydu?

Bismillahirrahmanirrahim

Çok şükür kızlar regl 🩸 oldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah 🤲🥹 Dualarınızı 📿 esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🥰🌸
Kolaylıkla geçer inşallah. Güzel yumurtaların olur ve güzel bebişlere dönerler inşallah. Yarın doktora gitmicen mi ?

Kolaylıkla geçer inşallah. Güzel yumurtaların olur ve güzel bebişlere dönerler inşallah. Yarın doktora gitmicen mi ?

Amin Allah razı olsun canım inşallah 🤲 yok ilaçlar hazır temin ettim ilk ultrason randevusunu büyük ihtimalle pazartesi günü sabah verecektir bugün aradık klinik kapanmıştı ses kaydı bıraktık onlar sabah bize dönerler randevu için oraya kayıt alsınlar bizde adetliyken gidilmiyor öncesinde tüm tahliller testler yapılıyor doktor adetlerin gelmeden reçeteni gönderiyor sen temin ediyorsun hepsini reglin ilk günü kliniği arayıp bildiriyorsun onlarda randevu oluşturuyorlar ilk ultrason için biz de böyle sistem 🫣🥰

Back
X