• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin Allah razı olsun canım inşallah 🤲 yok ilaçlar hazır temin ettim ilk ultrason randevusunu büyük ihtimalle pazartesi günü sabah verecektir bugün aradık klinik kapanmıştı ses kaydı bıraktık onlar sabah bize dönerler randevu için oraya kayıt alsınlar bizde adetliyken gidilmiyor öncesinde tüm tahliller testler yapılıyor doktor adetlerin gelmeden reçeteni gönderiyor sen temin ediyorsun hepsini reglin ilk günü kliniği arayıp bildiriyorsun onlarda randevu oluşturuyorlar ilk ultrason için biz de böyle sistem 🫣🥰
Çok ilginç burda konyadayım ben. Kan tahlili sonuçları , sonra yumurta sayısına büyüklüklerine göre bakılıp ilaç veriyor. Benim yumurtam bi tane ve çok küçük olunca doktor hep 3-4 güne bir çağırdı eğer gelişim olmazsa yarıda bırakırız dedi. Çok şükür 5 mmden 14e kadar geldik. Bugünde çatlatmama iğnesi verdi. Çarşamba kontrol. Heryerin farklı demek.

Bismillahirrahmanirrahim

Çok şükür kızlar regl 🩸 oldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah 🤲🥹 Dualarınızı 📿 esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun 🤲🥰🌸
Ayy canımm çok sevindim inşallah altın embriyonu bulursun , sağlıkla tutunur bebişin🥰 Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah 😍🥰🙏🏼

Çok ilginç burda konyadayım ben. Kan tahlili sonuçları , sonra yumurta sayısına büyüklüklerine göre bakılıp ilaç veriyor. Benim yumurtam bi tane ve çok küçük olunca doktor hep 3-4 güne bir çağırdı eğer gelişim olmazsa yarıda bırakırız dedi. Çok şükür 5 mmden 14e kadar geldik. Bugünde çatlatmama iğnesi verdi. Çarşamba kontrol. Heryerin farklı demek.
Bende zaten şimdi adetim bitsin 6. Günden sonra iki günde bir kontrole çağırıyor ve önce kan alınıyor sonra doktor Muayene alıyor Opuya kadar en az 4 defa ultrason ve kan alınıyor ben Almanya’dayım tüm tüp bebeğim böyle başladı öncesinde tüm kontroller yapıyorlar sonra doktorun senin için seçtiği hormon ilaçlarıyla reglin 2. Gün akşam başlıyoruz reglin 7. Gününde sabah iğnesi cetrotide eklenecek dozu hep aynı vuruyorum değiştirme yapmıyorlar tedavi içinde 🥰🙈 ben 2. Gün başlamasam doktor geç oldu der tedaviye bile başlamaz çünkü ben çabuk yumurtlamam oluyor birde aktif mecburen denk getirmeleri gerekiyor 🥲

Bende zaten şimdi adetim bitsin 6. Günden sonra iki günde bir kontrole çağırıyor ve önce kan alınıyor sonra doktor Muayene alıyor Opuya kadar en az 4 defa ultrason ve kan alınıyor ben Almanya’dayım tüm tüp bebeğim böyle başladı öncesinde tüm kontroller yapıyorlar sonra doktorun senin için seçtiği hormon ilaçlarıyla reglin 2. Gün akşam başlıyoruz reglin 7. Gününde sabah iğnesi cetrotide eklenecek dozu hep aynı vuruyorum değiştirme yapmıyorlar tedavi içinde 🥰🙈 ben 2. Gün başlamasam doktor geç oldu der tedaviye bile başlamaz çünkü ben çabuk yumurtlamam oluyor birde aktif mecburen denk getirmeleri gerekiyor 🥲
Anladım canım hadi bakalım takibe başlıyoruz 🥹 inşallah kolaylıkla geçer.

Kuzum şeninde hala adet sancısı gbi ağrın oluyor mu
Evet canım arada oluyor ama adet sancısını diyemem, bekarken çok feci sancım olurdu bayılırdım kan şekerim düşerdi
Sonrada hiç ağrım olmadı yani normal adet sancısı nasıl hiç bilmiyorum 😂😂

Sol tarafımda bazen ağırlık bazen saniyelik sızı oluyor

Evet canım arada oluyor ama adet sancısını diyemem, bekarken çok feci sancım olurdu bayılırdım kan şekerim düşerdi

Oy oy çok fena adet sancısı ve şu an siz dedikçe karnım ağrıyor 🤕🥵 neden yani bu kadar sancı ayıptır ya bari sessiz olup bitse 😂

Evet işte o şekil böyle hafif gaz sancısı gibi

Back
X